Gość: holista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:29 Zepsuł mi sie stary komp ma którym pracuję. Znalazłem niedrogi NTT z linuxem, warto go kupić czy nie? Pilnie prosze o porady. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ala Re: Komputery NTT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:48 o kompach NTT słyszałam kilka niepochlebnych opinii to polskie "składaki" tanie, bo - podobno - z najtańszych części składane podobno dość awaryjne gdybym sama wybierała, to raczej zgłosiłabym się do jakiegoś pobliskiego sklepu, w którym by złożyli podobny, na lepszych częściach (możliwość własnego doboru!) i za cenę niewiele większą od NTT poza tym - serwis (jak by co) bliżej..... ale to wieści z pogłosek Link Zgłoś
Gość: eliot Re: Komputery NTT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 00:42 Zdecydowanie odradzam. Ja ten błąd popełniłem - w ciągu roku 2 razy był w serwisie (najpierw padła pamięć a potem płyta główna. Czas naprawy 2 tygodnie. Sieć serwisów tak "gęsta" że jak mieszkasz na prowincji to twój komp ląduje w serwisie centaralnym w Warszawie. Wtedy do 2 tygodni dolicz jeszcze 2-3 dni na kuriera w obie strony Link Zgłoś