Dodaj do ulubionych

15 szpiegów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:47
Najnowsza Panda to śmieszny program , wykrył mi 15 programów szpiegujących i
co wejdę na nową stronę w interneci to już pokazuje kolejnego szpiega.To
nawet nie jest głupie to poprostu śmieszne.
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: 15 szpiegów 12.12.06, 12:51
      Gość portalu: koand napisał(a):

> Najnowsza Panda to śmieszny program , wykrył mi 15 programów szpiegujących i
      > co wejdę na nową stronę w interneci to już pokazuje kolejnego szpiega.To
      > nawet nie jest głupie to poprostu śmieszne.

Zalezy na jakie strony wchodzisz.
      • Gość: koand Re: 15 szpiegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:07
        z tego co się zorientowałem to każdą stronę traktuje jak program szpiegujący :)
        • krzysztofsf Re: 15 szpiegów 12.12.06, 13:12
          Gość portalu: koand napisał(a):

> z tego co się zorientowałem to każdą stronę traktuje jak program szpiegujący :)

Czego w dzisiejszych czasach webmasterzy nie zrobia, zeby wyciagnac dane przegladajacych strony...;)

Moze masz jakies ustawienia podciagniete do maximum? Praktycznie dla komuterow poruszajacych sie wylacznie w intranecie?
    • Gość: gr Re: 15 szpiegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:20
      > Najnowsza Panda to śmieszny program , wykrył mi 15 programów szpiegujących

A moze zaczalbys od podania nazw tych programow?
    • Gość: T-800 Re: 15 szpiegów IP: *.tpnet.pl 12.12.06, 14:46
      Antywirus to zbędna aplikacja. Częściej przeszkadza niż pomaga, a
      niedoświadczonych użytkowników może przyprawić o palpitację serca (np. jak
      znajdzie właśnie na jakiejś stronie jakiegoś "wirusa").
      • Gość: R Re: 15 szpiegów IP: 80.50.255.* 12.12.06, 14:55
        Gość portalu: T-800 napisał(a):

> Antywirus to zbędna aplikacja. Częściej przeszkadza niż pomaga, a
        > niedoświadczonych użytkowników może przyprawić o palpitację serca (np. jak
        > znajdzie właśnie na jakiejś stronie jakiegoś "wirusa")
        Dobre.Dawno się tak nie uśmiałem,jesteś pewnie tym wybranym,który
        używa linuxa,i uważa się za lepszego,ale takie gadki o zbędności antywirusa
        ośmieszają Cię człowieku.
        • Gość: T-800 Re: 15 szpiegów IP: *.tpnet.pl 12.12.06, 14:59
          Linuksiarzem niestety nie jestem. ;-]

Czasem sobie coś zainstaluję, żeby zobaczyć, jak to działa. Kiedyś miałem
          F-Secure. Po wejściu na dowolną stronę w domenie w.interia.pl (przy wielu innych
          stronach też) wyskakiwało okno FS, że coś tam znalazł i może "wyleczyć".
          Strasznie irytujące jest wciskanie Esc i zamykanie tych bzdurnych komunikatów,
          ale wiele osób może ich nielicho się przestraszyć.
          • Gość: R Re: 15 szpiegów IP: 80.50.255.* 12.12.06, 15:14
            Przestraszyć to ich może dopiero totalnie zawirusowany system,w dzisiejszych
            czasach firewall,AV,antyszpieg,przeglądarka inna niż IE to podstawa.Jak ktoś
            pomyśli to spośród darmowych programów może złożyć bardzo dobry pakiecik
            ochronny lepszy od wielu płatnych.
            • Gość: wcinający się Re: 15 szpiegów IP: *.chello.pl 18.12.06, 12:07
              przepraszam że się wtrącam, ale może w takim razie podałby kolega nazwę takiego
              potwora który by pozbawił życia wszelkiej maści paskudztwo- tj. wirusy trojany
              itp.. za darmo.Być może warto otworzyć takie forum i wspólnymi siłami pokonać
              bestię. List był bardzo poważny
              • red.adam avast antivirus 18.12.06, 19:30
    • Gość: Reader Taaa... pewnie cookies tak traktuje.... /bt IP: *.ericsson.net 12.12.06, 14:48
      • Gość: grzehuu Re: Taaa... pewnie cookies tak traktuje.... /bt IP: *.gdynia.mm.pl 12.12.06, 16:22
        ja nie mam takiego problemu :P
    • Gość: koand Re: 15 szpiegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 17:05
      img296.imageshack.us/img296/2725/screenshot001xo6.jpg
    • Gość: koand Re: 15 szpiegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 17:14
      za godzinę dojdzie do 100 szpiegów :))))
      img470.imageshack.us/img470/5553/screenshot001oh4.jpg
      • era77 Re: 15 szpiegów 12.12.06, 17:36
        Tam widzę coś takiego jak "poziom ochrony: wysoki", a nie powinien być średni ?
        • Gość: koand Re: 15 szpiegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 17:44
          nie wiem jaki powinien być poziom dopiero dziś ten program zainstalowałem , ale
          właśnie przed chwilą wyłączyłem pandę i komputer śmiga aż miło :)
          moje zdanie jest takie , nie ma programu antywirurowego który nie muli :)
          pozdrowienia dla wszystkich :)
          • Gość: Reader Re: 15 szpiegów IP: *.tbcn.telia.com 12.12.06, 17:54
            trzeba bylo kupic nod32 www.eset.com
            • Gość: koand Re: 15 szpiegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:01
              to nie kupna ale darmowa Panda ze strony producenta z okresem 1 misiąc. a NOD32
              muli fotki , jak masz NODa i folder z kilkoma setkami zdjęć to ten folder
              otwiera się 5 minut :)
              • Gość: R Re: 15 szpiegów IP: 80.50.255.* 12.12.06, 18:09
                AntiVir Personal Edition Classic 7 nie muli i jest lepszy od większości płatnych.
              • Gość: prof. Miodek Re: 15 szpiegów IP: 69.41.185.* 13.12.06, 12:42
                Nic dziwnego, że katalogi niechętnie się odwierają. Obraziły za to, że zamiast
                poprawnego, polskiego określenia używasz wobec nich gwary z microshita. ;)
      • Gość: x2 Re: 15 szpiegów IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 18:12
        To pewnie pliki cookie a nie zadne szpiegi ... niepotrzebna panika.
        • Gość: Adult Hilfer Re: 15 szpiegów IP: *.tpnet.pl 18.12.06, 14:22
          www.pctools.com/downloads/sdsetup.exe Spyware Doctor jest niezły.
          -wykrywa
          -usuwa
          -to nie żaden Avast
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka