Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 11:23
Bardzo prosze o pomoc nie wiem co mam zrobic.Po zgraniu filmu przez Emule
chce go otworzyc przez Windows Media Player i wyskakuje mi taki komunikat Ze
nie moze otworzyc pliku ze odtwarzacz moze nie obslugiwac tego typu pliku lub
kodera-dekodera uzytego do skompresowania pliku.czy da sie cos z tym zrobic?a
moze jest jakis inny sposob zeby mozna bylo obejrzec film?czy robi cos zle?
Obserwuj wątek
    • gluby Re: Prosze o pomoc!!! 25.12.06, 11:29
      kodeki zaiinstalowac pooszukaj na google.pl k-lite
      • Gość: Filu Re: Prosze o pomoc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 11:56
        mozesz cos blizej mi powiedziec bo nie zabardzo sie na tym znam.jakich kodekow
        mam szukac??dzieki za szybka odpowiedz Kasia
        • gray Re: Prosze o pomoc!!! 25.12.06, 12:01

ściągnij i zainstaluj najnowszy pakiet ffdshow. do znalezienia na google.
        • Gość: Sławek62 Re: Prosze o pomoc!!! IP: *.klaudyny.waw.pl 25.12.06, 12:05
          www.pobieralnia.pl/plik-432-klite-codec-pack-full.html
          oraz inne pakiety kodeków
          opis co i jak: www.videoaudio.pl/forum/index.php?showforum=55
          najpierw przeczytaj a potem dobierz kodek i ustawienia
          • Gość: Filu Re: Prosze o pomoc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 13:22
            Dzieki wam wszystkim za pomoc ale nic mi z tego nie wszyszlo calay czas mam ten
            sam komunikat.Poprostu chyba jestm za glupia a zreszta chyba moj kolor wlosow
            cos o tym swiadczy.jak mozna byc takim bezmozgiem.Kasia
            • Gość: Sławek62 Re: Prosze o pomoc!!! IP: *.klaudyny.waw.pl 25.12.06, 13:57

Pobierz program
              Pobierz program ALLPlayer
              www.marbit.com.pl/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewdownload&cid=3&orderby=hitsD

Zainstaluj i otwórz plik z filmem. All Player pobierze potrzebne kodeki. Podaj
              jakie plik ma rozszerzenie NAZWA.(co tu pisze) np. avi, mpjg, wmv, itp.
              www.marbit.com.pl/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewdownload&cid=3&orderby=hitsD

Zainstaluj i otwórz plik z filmem. All Player pobierze potrzebne kodeki. Podaj
              jakie plik ma rozszerzenie NAZWA.(co tu pisze) np. avi, mpjg, wmv, itp. Do
              odtwarzania filmów DVD potrzebne są odtwarzacze DVDnp WinDVD, PowerDVD,
              ALLPlayer też potrafi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka