Dodaj do ulubionych

Champioship Manager 4: Menedżerski rekord

IP: *.rubikon.zgierz.pl 15.04.03, 09:32
Jest wypas
Obserwuj wątek
    • Gość: lucky Re: Champioship Manager 4: Menedżerski rekord IP: *.metronet.pl 26.04.03, 10:52
    • Gość: lucky Re: Champioship Manager 4: Menedżerski rekord IP: *.metronet.pl 26.04.03, 10:52
    • Gość: rebraca Jaka jest min. rozielczość monitorka w CM4? IP: prosiak:* / 192.168.9.* 26.04.03, 11:50
      jw
    • Gość: Neo Re: Champioship Manager 4: Menedżerski rekord IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 09:33
      Nie grałem w lepszego Managera(1 raz gram w Managera).Szkoda że
      mam tylko angielską wersję.
      • Gość: mario29 Re: Champioship Manager 4: Menedżerski rekord IP: *.visp.energis.pl 30.05.03, 09:59
        Gość portalu: Neo napisał(a):

> Nie grałem w lepszego Managera(1 raz gram w Managera).Szkoda że
        > mam tylko angielską wersję.

Ciesz sie ze masz angielska !!! Polska ma blad na bledzie ... (pomijam tu bugi
        na enginie gry)....

Tylko jeden przyklad: w rezimach treningowych jest 'Closing down session'.. Po
        polsku Profesor (z www.cm4.pl bo to on tlumaczyl) przetlumaczyl to na .. 'Sesja
        koncowa' (sic !!!!).... P O R A Z K A !!!!

Dla mniej wprawnych w anglosaskiej terminologii pilkarskiej (nie musze dodawac
        ze tej oryginalnej najpierwszej i najlepiej opisujacej rzeczywistosc pilki
        noznej - wbrew pozorom to Angole wymyslili futbol :) to 'closing down' znaczy
        ni mniej ni wiecej tylko ... pressing - czyli bliskie krycie przeciwnika ...
        Sesja koncowa ,,, phhhhhhhhhhh ....

I te nazwy pozycji na boisku ... Forward to u nich napastnik, a striker -
        snajper ... umrzec mozna ... Chyba nikt juz nie w kto to jest 'łącznik
        ataku' ... (ang. forward - bardziej ofensywny pomocnik niz napastnik). SZkoda
        ze SI nie wprowadzilo roznienia 'fast striker' i 'target striker' bo by w ogole
        tlumaczacy umarl...
        • Gość: M Re: Champioship Manager 4: Menedżerski rekord IP: *.chello.pl 02.06.03, 01:03
          Mario, napisz o tej sesji końcowej na forum CM4, albo do Profa na priva.
          • Gość: M Re: Champioship Manager 4: Menedżerski rekord IP: *.chello.pl 04.06.03, 02:01
            Po przejżeniu forum CM4 widzę, że wszystko wyjaśnione?
            PZDR
      • Gość: mundek Re: Champioship Manager 4: Menedżerski rekord IP: 217.97.140.* 31.05.03, 10:18
        A mnie sie podoba bardziej 01/02, tylko te mecze w 2D poprawiaja caloksztalt.
    • alfalfa Re: Champioship Manager 4: Menedżerski rekord 30.05.03, 12:18
      zajrzałem na addiction report i czytam, że przypominają o jedzeniu, ze niby do
      życia potrzebne:)))
    • alfalfa Re: ktoś wie jak 31.05.03, 21:48
      pomarudzić na pracę sędziego? W poprzednim CM była taka możliwość a teraz przy
      2d widać jak ze spalonego strzelają bramki i wkurzony nie mogę się odwołać!
      :)
      • Gość: mario29 Re: ktoś wie jak IP: *.visp.energis.pl 31.05.03, 23:26
        Niestety (z moze stety) ceem to nie jest symulator gry w pilke nozna. Tryb 2D
        sluzy tylko wizualizacji wydarzen na boisku a nie ma sluzyc do sterowania
        nia ... W zwiazkuz powyzszym - przedstawia on tylko w ogolnym zarysie to co sie
        dzieje na boisku. Moze sie zdarzyc ze niby bedzie spalony ub, na co zwracaja
        oinni uwage - nasz swietny bramkarz stoi jak slup soli na strodku bramki przy
        golach przy slupku. To nie oznacza ze tak bylo w grze .. to tylko
        niedoskonalosc odwzorowania w trytbie 2D.

To nie FIFA panowie ... to ceem ... najlepszy wirtualny manager pilki noznej na
        swiecie ...
        • alfalfa Re: ktoś wie jak 01.06.03, 00:26
          Przecież wiem, nie chodzi o 2d, to było raczej żart. Chodzi o to gdzie ta
          opcja - nie ma jej czy ja nie wiem gdzie jest?
    • Gość: Xionc Re: Champioship Manager 4: Menedżerski rekord IP: 213.77.7.* 02.06.03, 15:27
      niestety, ta gra to tylko cień cm 01/02
      zamiast oprzeć się na sprawdzonym produkcie, chłopcy z SI chcieli napisać coś
      nowego i nie wyszło im.

przesiadka z cm 97/98 na cm3 była komfortowa (choć nie bez zgrzytów), ale tu to
      totalna kłeska :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka