Dodaj do ulubionych

wolna gazeta

15.02.07, 22:29
portal gezety stal sie najwolniejsza witryna wpolskim internecie, kiedys ladowal sie szybko i bez problemow dzis ... lepie nie mowic o wideo mozna zapomniec nawet 20s filmik laduje sie z 5 minut, tak sie dzieje od kilku miesiecy, czy admini jesli to czytaja a wierze ze tak maja jakis plan na zmiane tego uporczywego stanu?
aha, jestem na 6 Mb laczu tak ze prosze mi nie wciskac ze mam wolny interent, co prawda za granica ale nigdy nie bylo za gazeta problemow a teraz... masakra
Obserwuj wątek
    • konrad.w6 Re: wolna gazeta 15.02.07, 22:44
      Popieram, gorszego parcha nie spotkalem na necie.
      Moze przez to ze lacze sie z zagranicy, bo miejscowi nie narzekaja jak widze.
      • neder Re: wolna gazeta 15.02.07, 23:03
        > > Moze przez to ze lacze sie z zagranicy, bo miejscowi nie narzekaja jak widze.

rotfl

zaglądasz czasem na Forum o Forum?
    • era77 Re: wolna gazeta 15.02.07, 23:31
      30 s. filmik 40 sekund. Łącze 512kb.
      • bigstrand Re: wolna gazeta 15.02.07, 23:41
        nie zagladam na forum o forum, wiem ze fimiki z youtube laduja mi sie w mgnieniu oka, ale nie chodzi tylko o filmiki, generalnie gazeta jest STARSZNIE WOLNA, zniecheca to do przegladania, bo zanim sie cos zaladuje to cie trafia i zamykasz zanim sie zaladuje, a kiedys bylo tak pieknie.... szkoda gadac, jak tego nie naprawia to pozegnaja sie z uzytkownikiem ktory byl z gazeta od poczatku... a moze to zmowa pisu? he hehe
    • silic Re: wolna gazeta 15.02.07, 23:44
      Cóż - forum chodzi czasem koszmarnie. Nie wiem czy mają jakieś problemy
      sprzętowe czy zwyczajnie nie wyrabia im ta konfiguracja. Zdaje się że jednak
      sporo osób tu bywa i system im pada.
      Natomiast sam portal chodzi szybko - z filmikami nie miewam problemów ( łącze
      512kb). Strona główna ładuje się szybko ( poza okresem ataku ).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka