mariolka11 20.02.07, 17:34 Witam!Mam pytanko jaki jest dobry i łatwy program do przeróbki zdjęć.A jeszcze jakby był jakiś w wersji polskiej to bardzo bym się cieszyła! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: leuc Re: Jaki dobry program do przeróbki zdjęć! IP: *.srg.vectranet.pl 20.02.07, 18:33 Zależy co chcesz z tymi zdjęciami robić - mało bawię się zdjeciami ale jeśli chcesz tylko zmieniać podstawowe parametry to zobacz programik Picasa2 - jest to bardziej program katalogujący zdjęcia ale ma podstawowe funkcje do obrabiania zdjęć i co dla mnie było najwazniejsze - jest po polsku Tomek Link Zgłoś
Gość: pampi Chcę zdjęcia wkleić w ramki. IP: *.streamcn.pl 20.02.07, 18:59 Jaki by był do tego program i po polsku? Link Zgłoś
Gość: wobo1704 Re: Chcę zdjęcia wkleić w ramki. IP: *.chello.pl 20.02.07, 19:02 Do każdegop aparatu dołączony jest programik umożliwiający podstawową korektę zdjęć. Link Zgłoś
Gość: markiz de sade Re: Jaki dobry program do przeróbki zdjęć! IP: *.brutele.be 20.02.07, 19:11 S**R**A**K**I Link Zgłoś