Dodaj do ulubionych

heroes i 100% na procku

IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.07, 13:31
Mam problem z gra. A własciwie to nie wiem czy z gra czy z systemem. Podczas grania w Heroes III z dodatkiem Woge po kilkunastu minutach procesor zaczyna chodzic na 100% i gra sie zacina. Jak wyłacze gre i patrze w menedzer zadan to procesor dalej chodzi na max i nie pisze ktory proces tyle zabiera. Przy wszystkich jest 00 (nawet przy tym procesie bezczynnosci). Temp procesora rosnie przez to i ogolnie przy kazdej czynnosci widac ze sie przycina troche i nie jest ok. Wszystko wraca do normy jak zrestartuje komputer.

prosze o pomoc, pozdrawiam ;)
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: heroes i 100% na procku 04.03.07, 16:05
      Gość portalu: Ville napisał(a):

> Mam problem z gra. A własciwie to nie wiem czy z gra czy z systemem. Podczas gr
      > ania w Heroes III z dodatkiem Woge po kilkunastu minutach procesor zaczyna chod
      > zic na 100% i gra sie zacina. Jak wyłacze gre i patrze w menedzer zadan to proc
      > esor dalej chodzi na max i nie pisze ktory proces tyle zabiera. Przy wszystkich
      > jest 00 (nawet przy tym procesie bezczynnosci). Temp procesora rosnie przez to
      > i ogolnie przy kazdej czynnosci widac ze sie przycina troche i nie jest ok. Ws
      > zystko wraca do normy jak zrestartuje komputer.
      >
      > prosze o pomoc, pozdrawiam ;)

Zdaje sie, ze byl tam jakis patch ze strony producenta potrzebny.
      • don_wasyl_79 Re: heroes i 100% na procku 04.03.07, 16:16
        A co to za dodatek, bo nie słyszałem..i skąd go ściągnąć?
        • Gość: Ville Re: heroes i 100% na procku IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.07, 18:18
          A bardzo dobry dodatek. Teraz nie wyobrażam sobie giercowania bez niego :D. Szukaj a znajdziesz :]. Jak gdzies zobacze w necie to dam linka...
    • Gość: Ville Re: heroes i 100% na procku IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.07, 18:26
      o np tu mozesz poszperac www.wog.acidcave.com/download.php

w dziale news są tez linki do aktualizacji
      • don_wasyl_79 Re: heroes i 100% na procku 04.03.07, 21:33
        A faktycznie coś mi się obiło o uszy..dobrze, że jutro mam wolne;)
        Jak tam komp,dalej się wiesza?
        • Gość: Ville Re: heroes i 100% na procku IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.07, 09:52
          Ściągnąłem directx9.0c i jak narazie jest ok. Miałem dużo starszy a do woga potrzebna jest wlasnie ta wersja ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka