Dodaj do ulubionych

Windows Media Player

IP: *.tsi.tychy.pl 14.03.07, 11:42
Mam problem z windows media player pojawia mi sie komunikat bład wewnetrznej aplikacji czy mozna temu jakos zaradzic aby Media Player dział.

Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: taki jeden Re: Windows Media Player IP: *.tsi.tychy.pl 14.03.07, 18:33
      Czy nikt nie może mi pomoc??
    • neder Re: Windows Media Player 14.03.07, 22:45
      a nie możesz korzystać z innego playera? Te błędy w WMP sa czasami nie do
      zidentyfikowania.

pzdr
      • Gość: taki jeden Re: Windows Media Player IP: 198.36.86.* 15.03.07, 10:56
        Problem w tym że chcąc oglądać np ITVP czyli TV Sport w necie potrzebuje
        Windows Media Player w innym programie sie niechce otworzyc.
      • Gość: a.s.s. Re: Windows Media Player IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.07, 11:06
        Zainstaluj np.:
        www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1982&t=24
        jest on tez po polsku.
        • Gość: taki jeden Re: Windows Media Player IP: 198.36.87.* 15.03.07, 14:51
          Ale zainstalowanie kolejnego odtwarzacza nic nie pomaga poniewaz łaczac sie po
          przez neta i chcac ogladac TV domyslnie program otwiera Windows Media Player i
          za kazdym razem wyskakuje bład mowiac o nieporawne aplikacji:((
          • Gość: . Re: Windows Media Player IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 15:16
            Spróbuj zmienić program przypisany do danego pliku z Media Playera na ten nowy:
            Mój Komputer-Opcje Folderów-Typy Plików i wszedzie tam, gdzie jest MP zmień na
            ten nowy odtwarzacz.
            • pol.na.pol czytacie czasami co piszą przedmówcy? 15.03.07, 15:29
              przecież napisał że chce oglądać iTVP, a ta strona chodzi tylko pod WMP
              • Gość: taki jeden Re: czytacie czasami co piszą przedmówcy? IP: *.tsi.tychy.pl 16.03.07, 06:42
                Czyli nie ma zadnego ratunku aby naprawic ten bład z WMP??
                • m.gregor Re: czytacie czasami co piszą przedmówcy? 16.03.07, 06:51
                  Odinstalowac produkt i zainstalowac jeszcze raz?
                  • Gość: taki jeden Re: czytacie czasami co piszą przedmówcy? IP: *.tsi.tychy.pl 16.03.07, 17:35
                    Problem w tym ze nie mam orginalnego windowsa i system nie chce zainstalowac WMP
                    • Gość: Kolobos Re: czytacie czasami co piszą przedmówcy? IP: *.escom.net.pl 16.03.07, 17:53
                      Przeciez nikt Cie nie zmusza do instalowania najnowszej wersji!
                      • Gość: taki jeden Re: czytacie czasami co piszą przedmówcy? IP: *.tsi.tychy.pl 17.03.07, 09:54
                        Gdy instalujesz starsza wersje jest ten sam problem .
                        • Gość: taki jeden windows media player IP: *.tsi.tychy.pl 18.03.07, 14:21
                          Czy nikt naprawde niewie jak to naprawic ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka