betty_boop1994 07.05.07, 19:20 Mam problem!!! Dałam piosenki do Itunes, i zawsze one mi się automatycznie kopiowały już do mojego Ipoda, ale tym razem nie chcą, co mam zrobic??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
michal_ludwik Re: problem z Ipodem i Itunesem 08.05.07, 00:11 co zrobiłaś, jakie czynności już wykonałaś, co wiesz o iTTunes i dodawaniu piosenek do iPoda, jaki masz komputer, jakiego masz iPoda, czy przeczytałaś przyklejony wątek na górze tego forum poświęcony używaniu iPoda? Link Zgłoś
betty_boop1994 Re: problem z Ipodem i Itunesem 08.05.07, 19:42 mam Ipoda nano 2 GB, a Itunesa ? (jaką starszą wersję) , komputer XP, i zawsze ściągałam piosenki z eMula. Teraz to już tylko do Ipoda wkładają się niektóre pioesnki, co ja mam począć?? Link Zgłoś
michal_ludwik Re: problem z Ipodem i Itunesem 08.05.07, 19:54 mam opór moralny przed omaganiem osobie, która kradnie muzykę. Na iPodzie zawsze jest naklejka "Nie kradnij muzyki!". z drugiej strony, mam jeszcze dodatkowe pytania na temat twojej kolekcji muzyki: ile GB muzyki miałaś na początku w swojej kolekcji i ile masz ich teraz? zapewne problem leży w tym, że masz włączoną automatyczną synchronizację iTunes z iPodem. W zasadzie to nie jest problem, bo to jest kwestia "odznaczenia" jednej opcji. wszystko jest w przyklejonym wątku o używaniu iPoda, możesz także wyszukać informacje nt. automatycznej synchronizacji w wyszukiwarce. Link Zgłoś
betty_boop1994 Re: problem z Ipodem i Itunesem 08.05.07, 20:51 to znaczy jja zrobiłam wszystko i tak odznaczyłam jak było w tej instrukcji dla początkujących. Teraz z kolei pojawia mi się komunikat, że nie można znaleźć folderu w którym są dane piosenki... Przepraszam za to że ściągam pirackie piosenki, ale skąd indziej mam sciągać??\ JA OSZALEJĘ Z TYM IPODEM.... Link Zgłoś
michal_ludwik Re: problem z Ipodem i Itunesem 08.05.07, 21:44 betty_boop1994 napisała: > to znaczy jja zrobiłam wszystko i tak odznaczyłam jak było w tej instrukcji dla > początkujących. Teraz z kolei pojawia mi się komunikat, że nie można znaleźć > folderu w którym są dane piosenki... ok. w takim razie musisz na nowo wskazac itunesowi folder z muzyką. robisz to tak: ctrl i przecinek, wchodzisz w Preferences, tam wchodzisz w zakładkę Advanced, i General. Tam wybierasz folder z muzyką, gdzie ją składujesz. > Przepraszam za to że ściągam pirackie piosenki, ale skąd indziej mam sciągać??\ ze sklepu. idziesz, płacisz, wychodzisz Link Zgłoś