Dodaj do ulubionych

problem z Ipodem i Itunesem

07.05.07, 19:20
Mam problem!!!

Dałam piosenki do Itunes, i zawsze one mi się automatycznie kopiowały już do
mojego Ipoda, ale tym razem nie chcą, co mam zrobic???
Obserwuj wątek
    • michal_ludwik Re: problem z Ipodem i Itunesem 08.05.07, 00:11
      co zrobiłaś, jakie czynności już wykonałaś, co wiesz o iTTunes i dodawaniu piosenek do iPoda, jaki masz
      komputer, jakiego masz iPoda, czy przeczytałaś przyklejony wątek na górze tego forum poświęcony
      używaniu iPoda?
      • betty_boop1994 Re: problem z Ipodem i Itunesem 08.05.07, 19:42
        mam Ipoda nano 2 GB, a Itunesa ? (jaką starszą wersję) , komputer XP, i
        zawsze ściągałam piosenki z eMula. Teraz to już tylko do Ipoda wkładają się
        niektóre pioesnki, co ja mam począć??
        • michal_ludwik Re: problem z Ipodem i Itunesem 08.05.07, 19:54
          mam opór moralny przed omaganiem osobie, która kradnie muzykę. Na iPodzie zawsze jest naklejka
          "Nie kradnij muzyki!".
          z drugiej strony, mam jeszcze dodatkowe pytania na temat twojej kolekcji muzyki: ile GB muzyki miałaś
          na początku w swojej kolekcji i ile masz ich teraz? zapewne problem leży w tym, że masz włączoną
          automatyczną synchronizację iTunes z iPodem. W zasadzie to nie jest problem, bo to jest kwestia
          "odznaczenia" jednej opcji. wszystko jest w przyklejonym wątku o używaniu iPoda, możesz także
          wyszukać informacje nt. automatycznej synchronizacji w wyszukiwarce.
          • betty_boop1994 Re: problem z Ipodem i Itunesem 08.05.07, 20:51
            to znaczy jja zrobiłam wszystko i tak odznaczyłam jak było w tej instrukcji dla
            początkujących. Teraz z kolei pojawia mi się komunikat, że nie można znaleźć
            folderu w którym są dane piosenki...

Przepraszam za to że ściągam pirackie piosenki, ale skąd indziej mam sciągać??\

JA OSZALEJĘ Z TYM IPODEM....
            • michal_ludwik Re: problem z Ipodem i Itunesem 08.05.07, 21:44
              betty_boop1994 napisała:

> to znaczy jja zrobiłam wszystko i tak odznaczyłam jak było w tej instrukcji dla
              > początkujących. Teraz z kolei pojawia mi się komunikat, że nie można znaleźć
              > folderu w którym są dane piosenki...

ok. w takim razie musisz na nowo wskazac itunesowi folder z muzyką. robisz to tak: ctrl i przecinek,
              wchodzisz w Preferences, tam wchodzisz w zakładkę Advanced, i General. Tam wybierasz folder z
              muzyką, gdzie ją składujesz.

> Przepraszam za to że ściągam pirackie piosenki, ale skąd indziej mam sciągać??\
              ze sklepu. idziesz, płacisz, wychodzisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka