Dodaj do ulubionych

Ostrzeżenie przed firmą Expo

IP: 83.238.175.* 19.06.07, 11:42
Jest to firma nieodpowiedzialna, niekompetentna podjęła się skonstruowania
sklepu internetowego już ponad rok temu wzięła za to pieniądze a do dnia
dzisiejszego nie wywiązała się z zadania.
Obserwuj wątek
    • Gość: akodo po co tu piszesz? IP: *.chello.pl 19.06.07, 15:38
      Takie sprawy załątwia się w sądzie. Zresztą jaki sens ma pisanie samej nazwy
      firmy i rzucenie oskarżenia bez jakichkolwiek dowodów lub choćby szczegółów.
      Wiesz jaki jest poziom wiarygodności Twojego posta?
      • Gość: Artur Re: po co tu piszesz? IP: 83.238.175.* 19.06.07, 15:44
        Jak ktoś będzie zainteresowany to napisze więcej, sprawa ciągnie się rok wiec
        jest bardzo dużo do pisania. Myślę, że sprawa skończy się w sądzie, ale jestem
        z tych, którzy starają się innym pomóc i ich ostrzec a nie cieszyć się, że może
        ktoś inny też da się nabrać.
        • Gość: p2p Re: po co tu piszesz? IP: *.acn.waw.pl 19.06.07, 16:21
          No to pomóż i napisz coś więcej zamiast tylko nazwę firmy. Bo póki co to nie
          wiadomo o co chodzi ...
          • Gość: gość Re: po co tu piszesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 20:50
            A ja myślę, że Arturowi nie chodzi o to by ocalić świat przed siłami ciemności
            tylko chce się zwyczajnie odgryźć :-) Nie tędy droga chłopie. W końcu ile osób
            czyta to forum i jescze ma ochotę sprawdzać co to za firma? Ja z pewnością nie
            sprawdzę. Zwyczajnie nie chce mi się. Jeśli są rzeczywiście winni to zamiast
            marnować czas na pisanie tutaj, napisz pozew.
    • Gość: Artur Re: Ostrzeżenie przed firmą Expo IP: 83.238.175.* 20.06.07, 10:57
      Jak już pisałem jest to firma, która zajmuje się projektowaniem stron i sklepów
      internetowych.
      Umowa była podpisana w 06.2006r, zapłaciłem w 08.2006r. w styczniu 2007r
      wstawili sprzedaż na moja stronę działało poprawnie 15 dni i zaczęły się
      problemy typ zawieszanie strony itp. Wynik jest jeden, że od stycznia nie mogę
      wprowadzać żadnych zmian na stronie. Mija pół roku i dalej firma Expo nie
      potrafi naprawić swoich błędów.
      Właśnie dzwonili do mnie z firmy Expo i ponoć wszystko będzie naprawione w
      najbliższym czasie. I choć to już któryś z kolei termin mam nadzieje, że tym
      razem dotrzymają słowa.
      • Gość: p2p Re: Ostrzeżenie przed firmą Expo IP: *.acn.waw.pl 20.06.07, 12:09
        Tak z ciekawosci - czy ta firma ma chociaz swoja strone www? Bo tak naprawde nie
        wiem czy ktos ma pojecie o jaka konkretnie firme chodzi ...
        • Gość: Artur Re: Ostrzeżenie przed firmą Expo IP: 83.238.175.* 20.06.07, 12:59
          to nie jest mała firma ma swoje oddziały w kilku miastach polski i oczywiście
          ma swoja stronę, ale ze względu na regulamin forum nie mogę podawać adresu.
          • Gość: p2p Re: Ostrzeżenie przed firmą Expo IP: *.acn.waw.pl 20.06.07, 13:08
            Tzn ze wzgledu na ktory pkt regulaminu?
      • Gość: akodo Artur... podpisales z nimi jakaś umowe? IP: *.chello.pl 20.06.07, 16:40
        Czy działaliście "na gębę"? Bo jesli oszczedzales na kosztach to rownoczesnie
        godziles sie na jakosc jaką Ci wlasnie serwują, jesli masz umowę to żądaj
        wywiązania się z niej w terminie który jest w umowie podany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka