Gość: qwetry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:42 witam, od października zaczynam studia (lekarski) i nie wiem, jakiego wybrać laptopa, na co zwrócić uwagę przy kupnie i czy lepiej teraz kupować czy poczekć do września? Link Zgłoś Obserwuj wątek
dlugopisem po co komuś laptop jak nie umie go obsługiwać? 17.07.07, 16:50 Wybacz kolego, ale przy takim lenistwie i lekcewadze jakie reprezentujesz nie masz szansy ukończyć studiów więc sobie odpuść. Odpowiedz jest na tej stronie w innym wątku, a jeszcze lepiej kup pierwszy lepszy z brzegu i tak nie zauważysz różnicy. Link Zgłoś
ag65 Re: po co komuś laptop jak nie umie go obsługiwać 17.07.07, 17:04 wybacz kolego, nie będę wnikać, jakie jest Twoje wykształcenie. Pewnie spore, bo jesteś bardzo pracowity i nie wahasz się odpisać nawet na najgłubszego posta. Odpowiedzi nie ma. 1. Interesuje mnie komp ok. 3-4ooo zł 2. jest masa pytań i sporów, co się komu podoba. Mi chodzi o konkrety. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: po co komuś laptop jak nie umie go obsługiwać IP: *.acn.waw.pl 17.07.07, 17:48 Spasuj, kolego! Przedmówca ma sporo racji - istnieje coś takiego jak wyszukiwarka - wrzuć-że w nią hasło "laptop"... Pytania o wybór tegoż pojawiają się tutaj z częstotliwością kilku na dzień i nikt nie ma siły pisać po raz n+1- szy tego samego... Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: laptop dla studenta IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 23:41 ASUS - reszty poszukaj w poprzednich postach - w ostatnim tygodniu było ich kilkanaście Link Zgłoś