Gość: ja4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 23:48 Czesc co sadzicie o komputerach oferowanych przez MediaMarkt? Nie sprzedaja zdaje sie tylko jakies wlasne skladaki ale tez i z Optimusa i NTT. ja4 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mario29 Re: Komutery z MediaMarkt? IP: *.visp.energis.pl 09.07.03, 00:12 Gość portalu: ja4 napisał(a): > Czesc > co sadzicie o komputerach oferowanych przez MediaMarkt? > Nie sprzedaja zdaje sie tylko jakies wlasne skladaki ale tez i z Optimusa i > NTT. > ja4 TAK, ale rada - CZYTAJ DOKLADNIE OPISY... i nie oczekuj ze bedzie cokolwiek wiecej niz napisane... jezeli nie jest wyraznie napisane to nie bedize np Windowsa, albo ... stacji dyskietek (sic !! - ale tak sie zdarzylo w lupionym przez moja firme notebooku - byla tylko atrapa zaslepiona - na pytanie dostalem odpowiedz - trzeba bylo czytac opis !!! nie pisalo to nie ma !). Generalnie- pilnuj CO i JAKIE ci w srodku daja ... Nie wierz nikomu i sam sprawdzaj ... Link Zgłoś
beata_ Re: Komutery z MediaMarkt? 09.07.03, 01:19 Gość portalu: mario29 napisał(a): > Generalnie- pilnuj CO i JAKIE ci w srodku daja ... Nie wierz nikomu i sam > sprawdzaj ... A i tak może się zdarzyć, że będzie co innego... Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Komutery z MediaMarkt? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.03, 22:09 Trzeba być samobójcą żeby kupować kompa w markecie, obojętnie czy to MM czy jakiś inny. Link Zgłoś
myst Re: Komutery z MediaMarkt? 10.07.03, 00:14 No tak - w marketach można kupć "super" komputery po "niskich" cenach. Oferowane tam blaszaki powinny być sprzedawane na wagę i ładowane widłami wprost do furmanek nabywców........ A jaka "wspaniała" pomoc techniczna i "ultraszybki" serwis:-))))))) !!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Komutery z MediaMarkt? IP: 195.245.217.* 10.07.03, 13:14 wady: 1.niedokładny opis, co jest w środku, czyli kupujesz kota w worku> Często piszą np. GeFofce4 a to oznacza GeForce4MX420. 2.sprzedawcy, to ciemna masa 3.nie możesz otworzyć komputera bez utraty gwarancji + nie mozesz nic dodać, zaktualizować 4.prawie zawsze serwis gwarancyjny jest w innym mieście, więc np. jeśli obluzuje się 1 kabelek, to nie masz komputera przez 2 tygodnie, albo i przez miesiąc 5.wbrew pozorom ceny nie są konkurencyjne zalety: bardzo dużo (ale dla sprzedawcy ;) Link Zgłoś
Gość: Adler Re: Komutery z MediaMarkt? IP: *.zywiec.plusnet.pl 11.07.03, 14:08 Kupno komputera w jakimkolwiek MM, Tesco, Leclerc, etc to szukanie problemów, idź do normalnego małego sklepiku, na pewno masz takich ze 4 na osiedlu i zamów konkretną konfigurację. W razie problemów bierzesz kompa pod pachę do sklepu, wymieniają co trzeba i jest git. Jedyne poważniejsze urządzenie jakie kupiłem w np.Tesco to czajnik bezprzewodowy, a bez problemów się nie obyło - przyniosłem do domu, zaczął przeciekać, odniosłem, na wymianę czekałem 2 tygodnie - gdybym to samo zrobił w normalnym sklepiku - czajniczek miałbym wymieniony jeszcze tego samego dnia. A tak w ogóle to dlaczego mamy napychać kieszenie Angolom i Żabojadom? Potem dziwimy sie, że w Polsce nie ma pracy. To taka dygresja, ale kompa bym tam nie kupił za żadne pieniądze. Link Zgłoś
alpetrus Re: Komutery z MediaMarkt? 11.07.03, 14:14 A jak jeszcze zaprzyjaznisz sie z jakimis ziomalami z osiedlowego sklepu komputerowego, to Ci taki sprzet zloza, ze hoho. A jak sie cos spierdzieli, to nawet przyjada do domu :) A powaznie, to duzy sklep - duzy klopot. -- www.candella.prv.pl Link Zgłoś