Dodaj do ulubionych

Komutery z MediaMarkt?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 23:48
Czesc
co sadzicie o komputerach oferowanych przez MediaMarkt?
Nie sprzedaja zdaje sie tylko jakies wlasne skladaki ale tez i z Optimusa i
NTT.
ja4
Obserwuj wątek
    • Gość: mario29 Re: Komutery z MediaMarkt? IP: *.visp.energis.pl 09.07.03, 00:12
      Gość portalu: ja4 napisał(a):

> Czesc
      > co sadzicie o komputerach oferowanych przez MediaMarkt?
      > Nie sprzedaja zdaje sie tylko jakies wlasne skladaki ale tez i z Optimusa i
      > NTT.
      > ja4

TAK, ale rada - CZYTAJ DOKLADNIE OPISY... i nie oczekuj ze bedzie cokolwiek
      wiecej niz napisane... jezeli nie jest wyraznie napisane to nie bedize np
      Windowsa, albo ... stacji dyskietek (sic !! - ale tak sie zdarzylo w lupionym
      przez moja firme notebooku - byla tylko atrapa zaslepiona - na pytanie dostalem
      odpowiedz - trzeba bylo czytac opis !!! nie pisalo to nie ma !).

Generalnie- pilnuj CO i JAKIE ci w srodku daja ... Nie wierz nikomu i sam
      sprawdzaj ...

• beata_ Re: Komutery z MediaMarkt? 09.07.03, 01:19
        Gość portalu: mario29 napisał(a):

> Generalnie- pilnuj CO i JAKIE ci w srodku daja ... Nie wierz nikomu i sam
        > sprawdzaj ...

A i tak może się zdarzyć, że będzie co innego...

• Gość: Marcin Re: Komutery z MediaMarkt? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.03, 22:09
      Trzeba być samobójcą żeby kupować kompa w markecie, obojętnie czy to MM czy
      jakiś inny.
    • myst Re: Komutery z MediaMarkt? 10.07.03, 00:14
      No tak - w marketach można kupć "super" komputery po "niskich" cenach.
      Oferowane tam blaszaki powinny być sprzedawane na wagę i ładowane widłami
      wprost do furmanek nabywców........
      A jaka "wspaniała" pomoc techniczna i "ultraszybki" serwis:-))))))) !!!!!!!!
      • Gość: dfg Re: Komutery z MediaMarkt? IP: 195.245.217.* 10.07.03, 13:14
        wady:
        1.niedokładny opis, co jest w środku, czyli kupujesz kota w worku> Często piszą
        np. GeFofce4 a to oznacza GeForce4MX420.
        2.sprzedawcy, to ciemna masa
        3.nie możesz otworzyć komputera bez utraty gwarancji + nie mozesz nic dodać,
        zaktualizować
        4.prawie zawsze serwis gwarancyjny jest w innym mieście, więc np. jeśli
        obluzuje się 1 kabelek, to nie masz komputera przez 2 tygodnie, albo i przez
        miesiąc
        5.wbrew pozorom ceny nie są konkurencyjne
        zalety: bardzo dużo (ale dla sprzedawcy ;)
        • Gość: Adler Re: Komutery z MediaMarkt? IP: *.zywiec.plusnet.pl 11.07.03, 14:08
          Kupno komputera w jakimkolwiek MM, Tesco, Leclerc, etc to szukanie problemów,
          idź do normalnego małego sklepiku, na pewno masz takich ze 4 na osiedlu i zamów
          konkretną konfigurację. W razie problemów bierzesz kompa pod pachę do sklepu,
          wymieniają co trzeba i jest git. Jedyne poważniejsze urządzenie jakie kupiłem w
          np.Tesco to czajnik bezprzewodowy, a bez problemów się nie obyło - przyniosłem
          do domu, zaczął przeciekać, odniosłem, na wymianę czekałem 2 tygodnie - gdybym
          to samo zrobił w normalnym sklepiku - czajniczek miałbym wymieniony jeszcze
          tego samego dnia. A tak w ogóle to dlaczego mamy napychać kieszenie Angolom i
          Żabojadom? Potem dziwimy sie, że w Polsce nie ma pracy. To taka dygresja, ale
          kompa bym tam nie kupił za żadne pieniądze.
          • alpetrus Re: Komutery z MediaMarkt? 11.07.03, 14:14
            A jak jeszcze zaprzyjaznisz sie z jakimis ziomalami z osiedlowego sklepu komputerowego, to Ci taki sprzet zloza, ze hoho. A jak sie cos spierdzieli, to nawet przyjada do domu :) A powaznie, to duzy sklep - duzy klopot.
            --
            www.candella.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka