bogusia_my 21.09.07, 18:51 informatyk zainstalował mi najnowszą wersję, powiedział że będę zadowolona... a jest tak,że nie mogę otworzyć żadnego starego dokumentu, pobierać plików z sieci...wywalić 2007 czy da się coś z tym zrobić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
stypendysta Re: office 2007 21.09.07, 20:13 Podczas otwierania dokumentu zmień typ pliku albo na wszystkie pliki, albo na Dokumenty Word 97-2003.Poza tym wydaje mi sie, że potrzebujesz czegos do poczytania. Zobacz na przykładach, która pozycja bedzie dla Ciebie najlepszą 'łopatologia': helion.pl/ksiazki/wo27ku.htm helion.pl/ksiazki/wo27np.htm helion.pl/ksiazki/abcw27.htm helion.pl/ksiazki/wo27ip.htm helion.pl/ksiazki/ofbiur.htm Link Zgłoś
bogusia_my Re: office 2007 21.09.07, 20:27 dziekuję za kubeł zimnej wody na moją gorącą, niedouczona głowę ;-) samouk jestem intuicyjny i chciałabym szybko a tu sie nie da.Ale książke wybiorę . Link Zgłoś
stypendysta Re: office 2007 21.09.07, 22:38 > dziekuję za kubeł zimnej wody na moją gorącą, niedouczona głowę ;-) > samouk jestem intuicyjny i chciałabym szybko a tu sie nie da. A te stare dokumenty otworzyłaś? Link Zgłoś
bogusia_my stypendysto 22.09.07, 07:36 podpowiedz mi, jak mam zainastalować - krok po kroku-zipa albo rar. / zawsze to robiła córka ale teraz jej nie ma w domu :-(/ Link Zgłoś
stypendysta Re: stypendysto 22.09.07, 13:24 Zakładam, że masz system co najmniej WinXP. W takim przypadku podstawową obsługę archiwów ZIP masz już w systemie jako archiwa skompresowane (zobacz prawoklik na jakimś dokumencie i wybierz 'Wyslij do/Folder skompresowany'. Poza tym przyda Ci się lepszy od Eksploratora Windows menedżer plików. Zaintersuj się programem freeCommander 2007.05pl: programy.pcworld.pl/pobierz/pc/14767.html - obsługuje również archiwa i taktuje je jak foldery. Link Zgłoś
mal.mro Re: office 2007 22.09.07, 18:41 A ja mam taki problem z Microsoft Office 2007 a dokładniej z Wordem że otwiera mi zapisane dokumenty ale gdy otwieram nowy dokument i chcę coś napisać to nie mogę, wyświetla się coś że jest zablokowane. Czy wie ktoś na czym polega ten problem? W tej chwilii zainstalowałam zastępczy program z pakietów office i wszystko działa należycie. Ale chciałabym wiedzieć co jest nie tak z Wordem z MO2007. Link Zgłoś