Dodaj do ulubionych

problem z texturami w GTA3 VICE CITY

IP: *.ruczaj.pl / 192.168.5.* 10.08.03, 19:28
mam problem: posiadam pixelview GF FX5200 128 MB i gra GTA3 VICE CITY nie
działa poprawnie - pojawia się problem z texturami - nie wyświetlają się
prawidłowo tylko tworzą jakieś zagmatwane dziwne geometryczne wzory - cos
jak struktura kryształu co robić?

Obserwuj wątek
    • Gość: blast Re: problem z texturami w GTA3 VICE CITY IP: *.client.attbi.com 10.08.03, 19:38
      Gość portalu: marin napisał(a):

> mam problem: posiadam pixelview GF FX5200 128 MB i gra GTA3 VICE CITY nie
      > działa poprawnie - pojawia się problem z texturami - nie wyświetlają się
      > prawidłowo tylko tworzą jakieś zagmatwane dziwne geometryczne wzory - cos
      > jak struktura kryształu co robić?
      >

probowales zmniejszyc grafike ? rezolucje ?
      mialem ten sam klopot jak uzywalem wersje piracka bete ale teraz juz to jest
      ok
      podaj wiecej szczegolow bo na razie to mysle ze masz ustawienia za wysokie
      • Gość: marin Re: problem z texturami w GTA3 VICE CITY IP: *.ruczaj.pl / 192.168.5.* 10.08.03, 19:41
        procesor to PIV 2,4 HT ram 512MB 400, directx 9.0 wlasnie ściągnięty, a
        odpalam na 1024x768x16 i chodzi elegancko poza teksturami , ale nie wiem co
        mam zmienić komp jest wystarczający tylko te tekstury wariują
      • Gość: ja Re: problem z texturami w GTA3 VICE CITY IP: 192.168.0.* 10.08.03, 20:31
        rezolucje?????????

Czlowieku!!! po polsku mowi sie rozdzielczosc.
        • Gość: blast Re: problem z texturami w GTA3 VICE CITY IP: *.client.attbi.com 11.08.03, 06:08
          Gość portalu: ja napisał(a):

> rezolucje?????????
          >
          > Czlowieku!!! po polsku mowi sie rozdzielczosc.

a ja wole mowic i pisac poprawnie czyli resolution to nie jest polskie slowo
          i zostalo stworzone w sposob sztuczny co pozostawia nam wybor
          jak ci sie nie podoba to do domku Cieciurek Dolnych burku jeden
          zalapales ?
      • kajetanb52 Re: problem z texturami w GTA3 VICE CITY 12.08.03, 12:23
        Gość portalu: blast napisał(a):

>> probowales zmniejszyc grafike ? rezolucje ?
        > mialem ten sam klopot jak uzywalem wersje piracka bete ale teraz juz to jest
        > ok
        > podaj wiecej szczegolow bo na razie to mysle ze masz ustawienia za wysokie

Polska jezyk trudna jezyk
    • Gość: marin Re: problem z texturami w GTA3 VICE CITY IP: *.ruczaj.pl / 192.168.5.* 12.08.03, 00:03
      Dzięki - poradziłem sobie z problemem. Okazało się, że wystarczy zainstalować
      detonator 45.23. To tak dla informacji - gdyby ktoś miał w przyszłości podobny
      problem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka