Gość: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 22:57 mam pytanie czy jesli daje na forum post jako gosc to czy administrator i moderator widza moje IP? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: xyz Re: czy administrator widzi moje IP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 23:17 a jak mam neostrade i zmienne IP? Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: czy administrator widzi moje IP? IP: *.escom.net.pl 17.02.08, 23:30 To widzi to zmienne ip, eh.. Link Zgłoś
Gość: xyz Re: czy administrator widzi moje IP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 09:23 co to znaczy niezupelnie? mozna rozpoznac kto pisal czy nie? Link Zgłoś
Gość: Reader Tak. Widzi IP. IP: *.ericsson.net 18.02.08, 09:28 Nie ma znaczenia czy zmienne czy nie. Jakies IP "zawsze" widzi. Zarowno proxy serwera, gateway'a czy twoje publiczne IP. Link Zgłoś
monika_04 Re: Tak. Widzi IP. 18.02.08, 09:41 Widzi IP wpisującego. Jeśli ktoś zmienia nicki administrator widzi, że to ta sama osoba (zdarza się ponoć, że ta sama osoba sobie odpisuje pod różnymi nickami). Zmienne IP też widzi. Z tym, że jak wpiszę swoje IP w wyszukiwarkę to widać z jakie rejonu Polski piszę. Poza tym zawsze można zwrócić się do tepsy o konkretne dane i dadzą radę cię namierzyć. Link Zgłoś
Gość: flm Re: Tak. Widzi IP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 13:26 > Zmienne IP też widzi. Z tym, że jak wpiszę swoje IP w wyszukiwarkę to widać z > jakie rejonu Polski piszę. Poza tym zawsze można zwrócić się do tepsy o > konkretne dane i dadzą radę cię namierzyć. Tylko niektóre organy mogą uzyskiwać takie dane od dostawcy Internetu (policja itp.). Chyba że ktoś ma np. znajomości w TP, ale takie przekazywanie czyichś danych osobowych to już chyba jest przestępstwo. Link Zgłoś