Dodaj do ulubionych

Gdzie płatne konto ?

IP: 212.160.134.* 28.08.03, 19:00
Na jakim serwisie preferujecie płatne konto ?
Proszę o krótkie uzasadnienie.
dzięki
Obserwuj wątek
    • gray Re: Gdzie płatne konto ? 28.08.03, 19:08
      a może krótki opis twoich oczekiwań co do tego konta?
      • Gość: ceti Re: Gdzie płatne konto ? IP: *.pop.e-wro.net.pl 28.08.03, 19:36
        zakladam, ze potrzeba ci konta normalnego, z antywirusem, antyspamem, sensowna iloscia miejsca, powiadamianiem, autoresponderem itd. polecam wiec: www.neo.pl , alte.pl oraz www.li.pl aktualnie (od poltora roku) korzystam z uslug tego ostatniego providera i jestem najbardziej zadowolony. poza tym przesympatyczny jest tam admin :))
        • gray Re: Gdzie płatne konto ? 28.08.03, 19:48
          mnie żadne konto nie jest potrzebne ale zafascynowałeś mnie kategorią 'konta
          normalne' - może coś więcej na ten temat? :DDD
          • Gość: ceti Re: Gdzie płatne konto ? IP: *.pop.e-wro.net.pl 29.08.03, 10:00
            gray napisał:

> mnie żadne konto nie jest potrzebne ale zafascynowałeś mnie kategorią 'konta normalne' - może coś więcej na ten temat? :DDD

prosze bardzo :) konto normalne = konto bez zbednych wodotryskow, dzialajace o kazdej porze dnia i nocy z sensowna pojemnoscia i bez limitow objetosci przesylki (bije sie w piersi: czasem zdazy mi sie przepychac przez kabelki wieksze pliki ale tekst zawsze jest czysty :)) poza tym mile widziane sa drobiazgi takie, jak antywirus, autoresponder i najwazniejsze: brak doklejanych reklam. tyle ode mnie. zadowolony? :))
            • gray Re: Gdzie płatne konto ? 29.08.03, 10:30
              pewnie, ale zawsze myślałem, że to się nazywa 'konto pocztowe' w dodatku
              dobre :)
              • Gość: ceti Re: Gdzie płatne konto ? IP: *.pop.e-wro.net.pl 29.08.03, 10:38
                jak zwal tak zwal :) najwazniejsze, ze myslimy o tym samym :)) pozdrowka.
        • dlugopis Re: Gdzie płatne konto ? 01.09.03, 11:11
          Ja korzystam z alte.pl. Przez dwa lata mieli tylko pare
          godzin przestoju , gdy w trakcie burzy walnelo w
          podstacje energetyczna. Reszta bez zarzutu.
      • Gość: adam Re: Gdzie płatne konto ? IP: 212.160.134.* 28.08.03, 20:50
        gray napisał:

> a może krótki opis twoich oczekiwań co do tego konta?
        >
        na obecnym etapie nie mam jakiś szczególnych oczekiwań, glownie to program
        antyspam,antywir. Natomiast chętnie przeczytam informacje znawcow tematu i
        porównania kont, jak również na co należy zwrócić uwagę. Moja wiedza w temacie
        jest powierzchowna.
        Dzieki.
        • gray Re: Gdzie płatne konto ? 29.08.03, 09:49
          czyli chodzi o konto pocztowe. antywir się przydaje a antyspam tak na prawdę
          niewiele daje (co z tego, że można blokować adresy skoro spam jest słany za
          każdym razem skąd inąd). ja mam komercyjne konto od mojego providera więc
          niebardzo rozglądałem się za innymi ale na twoim miejscu zwróciłbym uwagę na
          dwie rzeczy (oprócz ceny oczywiście ;)) ogólna pojemność konta i limity
          (maksymalnej wiadomości itp.).

pozdrawiam.
          • Gość: adam Re: Gdzie płatne konto ? IP: 212.160.134.* 31.08.03, 20:46
            Dzięki i pozdr.
    • 4you Re: Gdzie płatne konto ? 01.09.03, 09:13
      www.home.pl

Mam już tam konto drugi rok, bez żadnych wpadek, otwiera się szybko.
      Można otwierać przez stronę główną, lub przez webmail.
      Zabezpieczona SSL, antyspamem i antywirusem, więc jest szansa, że nie
      dostaniesz wirusa, ani nie wyślesz :)))

Bez zbędnych wodotrysków, ale miła dla oka, koszt 50 zł + VAT / na rok.

Admin odpisuje na zadane pytania bezzwłocznie.

Mieli opcje powiadamiania, ale teraz już nie.

Przychodzi minimalna ilość spamu.
      • Gość: wojtek Re: Gdzie płatne konto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 10:41

> Przychodzi minimalna ilość spamu.

odnosnie spamu...
        jeżeli konto jest płatne to nie prawa przychodzić spam,to
        sami właściciele zaspamiają sobie konto zapisująć się na
        różnych stronach albo używając adresu na listach dyskusyjnych

• Gość: piecyk gazowy Re: Gdzie płatne konto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 09:37
      Nie zakładaj na Interii. Kumpel ma i dostaje spam. Pisze do admina, żeby
      zablokowali itp. i nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka