Dodaj do ulubionych

Z innej beczki....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 23:50
Ciągle wyskakuje mi komunikat że mam mało miejsca na dysku C. Trochę
pousuwałam co się dało, ale mam cały czas jakieś 150MB wolnego. Jak się z
tym uporać? Najwięcej miejsca zajmują mi pliki z Windowsa i takich grubszych
rzeczy. Więc co teraz?
Obserwuj wątek
    • Gość: volica Re: Z innej beczki.... IP: *.bna.bellsouth.net 31.08.03, 02:17
      wylacz system backup jezeli masz win xp.
      • Gość: ja tez mam problem Re: Z innej beczki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 08:01
        Tez mam taka sytuacje ale mam Win98 i co wtedy? Mam jeszcze jeden problem. Mimo
        zainstalowania pakietu krytycznego co jakis czas wyskakuje mi info buffor
        detected? Co z tym zrobic????????
        • Gość: kinga Re: Z innej beczki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 12:28
          bacup oznacza, że robi kopie, każdego zachowanego przeze mnie pliku? o to
          chodzi? Wszystkofajnie tylko, że nie jestem aż tak biegła, by żeby to sobie
          zlikwidować. Mam WInXP. Jakieś wskazówki please!!!! Ale tak po polskiemu!!!
          dzięki
          • Gość: volica Re: Z innej beczki.... IP: *.bna.bellsouth.net 31.08.03, 15:41
            "system restore" to windowsowska aplikacja ktora pozwala na wrocenie sie do
            momentu przed zainstalowaniem "tego cholernego sterownika ktory powoduje
            katastrofy systemu". znakomita wiekszosc uzytkownikow nie ma bladego pojecia ze
            ma cos takiego w swoim komputerze a ma to wlaczone. Jak zauwazylas, zzera to
            pojemnosc, a w zasadzie jest zbedne, gdyz sterowniki (drivery) mozna usunac
            recznie.

jezeli nie odpowiada ci ta opcja, sprobuj wykasowac najwieksze pliki, wlacznie
            z mailami z outlooka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka