Gość: ktosiek IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 19:18 Jakim programem moge zmienic numer seryjny w windowsie xp? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: Chce zainstalowac service packa! IP: *.visp.energis.pl 02.09.03, 21:11 XPPID Nr na który możesz zmienić: YVGKQ-B7QYX-WWPBR-M7T2R-PB8BM (choć prawdopodnie można wpisać dowolny). Link Zgłoś
Gość: kk Re: Chce zainstalowac service packa! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 22:32 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > XPPID > > Nr na który możesz zmienić: YVGKQ-B7QYX-WWPBR-M7T2R-PB8BM (choć prawdopodnie > można wpisać dowolny). Na dowolny to nie. XP z osławionym FCKGW... napewno nie przyjmie SP1. Piszę napewno, bo doświadczyłem tego kiedyś. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Chce zainstalowac service packa! IP: *.visp.energis.pl 03.09.03, 21:44 Gość portalu: kk napisał(a): > Na dowolny to nie. XP z osławionym FCKGW... napewno nie przyjmie SP1. Piszę nap > ewno, bo doświadczyłem tego kiedyś. A jakbym wpisał np. same siódemki? Próbował ktoś? Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Chce zainstalowac service packa! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 23:45 Przejdź się w końcu do sklepu, złodzieju! Link Zgłoś
Gość: ktoś może normaln do normalny? IP: *.windows.com 03.09.03, 04:35 Czy ty aby napewno normalny? Nie bądź namolny z tym "złodzieju". Jak ja bym chciał sprawdzić Twojego kompa, pewnie nawet nie wiesz co masz nielegalnego. Jakiego menadżera plików używasz? Ile kosztował? Jakiego klienta pocztowego? Pewno Outlook z legalnych Winów. Jaki masz pakiet biurowy i ile za niego zapłaciłeś? Czy oglądałeś kiedyś film w formacie DivX, XviD? Czy (jeżeli oglądałeś) to nie zwymiotowałeś z obrzydzenia do siebie samego? I wreszcie ostatnie: naucz sie odpowiadać na zadane pytanie, a jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to siedź cicho i nie p&%$@&%& głupot (sorry za krzaczory) Link Zgłoś
Gość: normalny Re: do normalny? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 10:28 Gość portalu: ktoś może normaln napisał(a): > Czy ty aby napewno normalny? > Nie bądź namolny z tym "złodzieju". > Jak ja bym chciał sprawdzić Twojego kompa, pewnie nawet > nie wiesz co masz > nielegalnego. > Jakiego menadżera plików używasz? Ile kosztował? ROX-Filer i Crusader - oba za darmo. > Jakiego klienta pocztowego? Pewno Outlook z legalnych > Winów. Sylpheed-Claws - też za darmo. > Jaki masz pakiet biurowy i ile za niego zapłaciłeś? OpenOffice.org - za darmo. > Czy oglądałeś kiedyś film w formacie DivX, XviD? Czy > (jeżeli oglądałeś) to nie zwymiotowałeś z obrzydzenia > do siebie samego? Tylko jakieś tam filmiki leżące po sieci - od normalnych filmów jest DVD. > I wreszcie ostatnie: naucz sie odpowiadać na zadane > pytanie, a jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, > to siedź cicho i nie p&%$@&%& głupot (sorry za krzaczor > y) Moim zdaniem dobrze odpowiedziałem na to pytanie - zawsze jest miejsce i czas na napiętnowanie złodziejstwa. Link Zgłoś
Gość: ktoś..... Re: do normalny? IP: *.kgp.waw.pl 03.09.03, 17:08 Poprostu odpuść sobie, jak nie chcesz pomagać to nie. Nikt cię do tego nie zmusza. A napiętnowanie złodziejstwa... tylko rozjusza ludzi. A propos: na domowym mam Aurox9.0, wszelakie programy z dystrybucji lub open source, a filmy "niestety" oglądam i mp3 słucham (nie mogę się oprzeć). :-) Link Zgłoś
Gość: normalny Re: do normalny? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 17:40 Gość portalu: ktoś..... napisał(a): > a filmy "niestety" oglądam i > mp3 słucham (nie mogę się oprzeć). Czy *.kgp.waw.pl oznacza Komendę Główną Policji? Link Zgłoś
Gość: JOT Re: Chce zainstalowac service packa! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 06:29 Instalacja krok po kroku www.howto.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=16 życzę sukcesów Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Chce zainstalowac service packa! IP: *.saskatoonhealthregion.ca 03.09.03, 20:54 Gość portalu: JOT napisał(a): > Instalacja krok po kroku > > www.howto.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=16 > życzę sukcesów Czy jak sobie zmienie ten glowny kod XP i zrobie update to czy nie bede mial pozniej problemow gdybym chcial np zrobic jakas poprawke czy reperacje swoim oryginalnym pirackim XP? Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Chce zainstalowac service packa! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 21:09 Jak nie chcesz problemów, to po prostu kup ten system, i tyle. Nie możesz tego pojąć? Naprawdę tak fajnie jest być złodziejem? Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: Chce zainstalowac service packa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 22:31 ...nic nie zrobisz,bo to nie działa.Zmiana kodu nic nie daje. Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Chce zainstalowac service packa! IP: *.saskatoonhealthregion.ca 03.09.03, 22:50 Gość portalu: vidmo napisał(a): > ...nic nie zrobisz,bo to nie działa.Zmiana kodu nic nie daje. I tu sie mylisz. Wlasnie skonczylem. Po zmianie kodu w XP moglem zrobic normalny update win XP. Moje pytanie jest ciagle otwarte. Czy moj normalny piracki XP moze sie tu jeszcze do czegos przydac np po uderzeniu wirusow. Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: Chce zainstalowac service packa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 15:15 to może ja robię jakiś błąd?Przede wszystkim nie mogę zmienić kodu.Po wpisamiu z tego programiku Sp chce uwierzytelnienia. Link Zgłoś