Dodaj do ulubionych

Wysuwająca szuflada CD-rom'u

IP: *.efekt.pl 02.01.02, 16:29
Mam problem z szufladką od cd-romu. ciagle się wysuwa. zamkniesz ją, a ona z
powrotem sie wysuwa. MOże ktoś cos poradzi???
Obserwuj wątek
    • Gość: R@fal Re: Wysuwająca szuflada CD-rom'u IP: 10.0.210.* 02.01.02, 17:36
      nie jestes czasem w jakiejs sieci lokalnej??? Moze ktos z twoich sasiadow
      dobrze sie bawi - wysowanie CD-Romu to jedna z podstawowych funkcji roznych
      koni trojanskich
      • Gość: android Re: Wysuwająca szuflada CD-rom'u IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 23:38
        w momencie gdy wysunie sie szuflada włącz dos okienkowy i wpisz netstat -an
        dzięki czemu będziesz mógł sprawdzić maszynę z której połączono się z twoim
        kompem, jeśli się połączono.Nie jestem specem od napędów cd-rom, ale rzadko się
        zdaża, aby te wysuwały sie automatycznie, jak juzmaja sie popsuć to przeważnie
        wieszaja się na cacy a nie tak w te i z powrotem ;)

andek
        • Gość: miro Re: Wysuwająca szuflada CD-rom'u IP: *.efekt.pl 03.01.02, 09:58
          nie jestem w zadnej sieci. problem powstał kiedy postanowiłem zajrzeć do
          swojego cd bo nie chciał za bardzo czytac płyt. wymontowałem go i na sucho
          otworzyłem szufladę. kiedy go z powrotem zamontowałem powstał własnie opisywany
          problem.
          • Gość: O.O. Re: Wysuwająca szuflada CD-rom'u IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.01.02, 11:00
            Gość portalu: miro napisał(a):

> nie jestem w zadnej sieci. problem powstał kiedy postanowiłem zajrzeć do
            > swojego cd bo nie chciał za bardzo czytac płyt. wymontowałem go i na sucho
            > otworzyłem szufladę. kiedy go z powrotem zamontowałem powstał własnie opisywany
            >
            > problem.

||||| No i to otwarcie "na siłę" moze byc przyczyna.
            Byc może mechanicznie przestawiła się przekładnia i teraz stycznik widzi otwarta szuflade jak zamknieta.
            Sprobuj teraz znow "na siłę" przy wyłaczonum kompie wsunac ja z powrotem.
            Ale pamietaj zrobisz to na własne ryzyko !!!
            Lepiej zanieśc CD-rom do serwisu.
            Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka