IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 18:25
Co sądzicie o przeglądarce Firefox3? Obecnie mam wersję tej przeglądarki o
numerze 2.0.0.14, i tak się właśnie zastanawiam, czy ta zamiana byłaby
cokolwiek warta? Oczywiście ta obecna wersja jest cały czas aktualizowana, i
stąd moje wątpliwości. A co będzie z zakładkami - można ze "zaimportować" ze
starej wersji do nowej?
Obserwuj wątek
    • maddox84 Re: Firefox3? 18.05.08, 18:36
      Zakładki pewnie zaimportujesz bez problemu ale z dodatkami się pożegnaj. Ja mam
      na Win FF3RC1 i jest fajny tylko dodatków starych nie może przejąć od FF2 :(
      • kell99 Re: Firefox3? 18.05.08, 21:03
        Na wiekszosc rozszerzen wystarczy przestawic extensions.checkCompatibility na
        'false' w about:config.
        • maddox84 Re: Firefox3? 19.05.08, 13:14
          Hmm, dziwne - nawet nie mam tej opcji o której piszesz w configu :/ A jaką masz
          wersję FF3 ? Ja mam 3rc1.. Może było w b5 ale teraz usunęli tą opcję z
          konfiguracji..
          pzdr
          • kasiamat00 Re: Firefox3? 19.05.08, 19:02
            Trzeba ją dopisać samemu, w gołym Fx 3.0b5 też jej nie ma.
            • m.gregor Re: Firefox3? 19.05.08, 20:41
              No i niestety. Dopisalem a gesty jak nie dzialaly tak nie dzialaja. Jakies
              pomysly? FF 3.0 RC1
    • kasiamat00 Re: Firefox3? 18.05.08, 23:01
      Fx3 jest wyraźnie szybszy od dwójki. I nie gubi pamięci w tak obłędny sposób.
      IMO są to dwa powody, dla których warto się przesiąść. Tyle, że w tym momencie
      to ja bym poczekała do oficjalnego wydania, które powinno być już niedługo.
      • kell99 Re: Firefox3? 19.05.08, 03:22
        Ostatnie RC sa na tyle stabilne, ze mozna uzywac je zamiast FF2. Poza tym,
        instaluja sie one rownolegle do istniejacej instalacji i importuja ustawienia.
        • Gość: figo hasła? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 14:10
          kell99 napisał:
          > Ostatnie RC sa na tyle stabilne, ze mozna uzywac je zamiast FF2. Poza tym,
          > instaluja sie one rownolegle do istniejacej instalacji i importuja ustawienia.

hasła też "przechodzą" z dwójki na trójkę. chętnie bym wypróbował trójkę, ale
          "hasła" mnie powstrzymują, bo trochę tego mam. są gdzieś zapisane tak aby można
          je było zaimportować, jak w przypadku zakładek?
          • m.gregor Re: hasła? 19.05.08, 20:49
            Gdzies ktos tu podawal link do dodatku ktory eksportuje hasla do pliku XML.
            Potem trzeba sobie tylko zaimportowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka