Gość: Tomek IP: *.chello.pl 31.08.08, 02:49 Miał ktoś w ręku i może opisać swoje wrażenia ? Przymierzam sie do jego kupna, ale malo moich znajomych go ma, wiec nic nie wiem jak się spisuje w praktyce. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: nazeem Re: HTC Touch Diamond IP: *.chello.pl 31.08.08, 02:50 Ja miałem. Ma bogaty wybór softa czym góruje nad Ipodem. mmsy można z niego wysyłać, a z Ipoda nie. Z tego co wiem to jest tylko w Vobisie, a ta nie sprzyja obniżce cen, jak tylko jeden sklep ma produkt :) Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: HTC Touch Diamond IP: *.chello.pl 31.08.08, 02:51 Htc ma o wiele więcej funkcji niż Iphone, ale jest bardzie skomplikowany w obsłudze. Ja bym stawiał na HTC. Link Zgłoś
Gość: big boy Re: HTC Touch Diamond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 10:59 Może to Ci przybliży trochę sam aparat-video test. www.telix.pl/artykul/video-test-htc-touch-diamond-3,23769.html Jak dla mnie ma zarabisty wygląd. Nie jest już dostępny tylko w vobis, aczkolwiek różnica pomiędzy sklepami wynosi ok 100-200zł( w tych lepszych nawet bez różnic) wiec warto spojrzeć na koszty przesyłki.ALe uważałbym na mało znane sklepiki. Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: HTC Touch Diamond IP: *.chello.pl 31.08.08, 11:42 Dokładnie,trzeba uważać na te wszystkie małe sklepiki internetowe,żeby potem nie było płaczu. Link Zgłoś