Gość: ALA IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 23:32 Witam. Zrobiłam kopię zapasową systemu (dysku C)i dysk startowy , ale jest to wersja trial. Czy bedę mogła przywrócić kopię po okresie trial (2 tyg ) ??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jaka.to.melodiaa Re: Acrinis 11 pl trial 11.09.08, 08:10 TAK ! Po okresie TRIAL tylko program na komputerze przestanie działać ale wcześniej zrobione kopie działaja bez problemów z pełną wersją programu lub...kolena TRIAL. :) Link Zgłoś
Gość: az Re: Acrinis 11 pl trial IP: *.6.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 11.09.08, 08:53 Acrinis?? A może Acronis? Wypal płytkę ratunkową (jest taka opcja w programie) z której uruchomisz archiwalny obraz partycji w dowolnym czasie. Link Zgłoś
Gość: ALA Re: Acrinis 11 pl trial IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 22:07 Mam juz wypalona płytkę, ale nie jestem pewna, czy po minięciu okresu trialowego będę mogła odtworzyć z płyty kopię zapasową. Link Zgłoś
Gość: józek Re: Acrinis 11 pl trial IP: *.chello.pl 11.09.08, 22:41 program fatalny nie polecam miałem starszą wersję 9 tragedia Link Zgłoś
Gość: chenió Re: Acrinis 11 pl trial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 08:06 Gość portalu: józek napisał(a): > program fatalny nie polecam miałem starszą wersję 9 tragedia Program jest jednym z najlepszych na rynku a ty po prostu nie umiesz jego używać. D U P A WOŁOWA jesteś i tyle ! :) Link Zgłoś