Gość: anna IP: *.chello.pl 27.10.08, 16:03 klawiatura nie pisze "ł", inne polskie znaki są OK, brak tylko ł, proszę o pomoc! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: @ Re: problem z ł IP: *.chello.pl 27.10.08, 16:13 www.intel.com/support/graphics/intel845g/sb/cs-004713.htm Link Zgłoś
Gość: kidi1 Re: problem z ł IP: *.eimg.pl 27.10.08, 19:25 masz kartę graficzną radeona i na pewno zainstalowany program Catalyst Control Center, ten program rezerwuje dla siebie ten skrót klawiaturowy do jakiejś funkcji, odinstaluj Catalyst Control Center i po problemie. Link Zgłoś
Gość: pi Re: problem z ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:27 Gość portalu: kidi1 napisał(a): > masz kartę graficzną radeona i na pewno zainstalowany program Catalyst Control > Center, ten program rezerwuje dla siebie ten skrót klawiaturowy do jakiejś > funkcji, odinstaluj Catalyst Control Center i po problemie. Pomyliło Ci się z ć, ł blokuje skrót z grafy Intela :-) Link Zgłoś
Gość: kidi1 Re: problem z ł IP: *.eimg.pl 27.10.08, 19:30 HAHA faktycznie sorki pomyłka:) w każdym razie chodzi o skróty klawiaturowe Link Zgłoś
Gość: anna Re: problem z ł IP: *.chello.pl 29.10.08, 14:00 dzięki wszystkim, karte mam Rodeon i nie umiem znalezc "własciwosci grafiki", które są w karcie Intela Link Zgłoś
tiges_wiz Re: problem z ł 29.10.08, 14:35 to nie musi byc akurat sterownik karty graficznej .. jakis program pracuje w tle i mapuje ten klawisz jako swoj skrot .. ale to musisz sama znalezc jaki i go zmienic, bo ja wrozka nie jestem i nie zgadne Link Zgłoś
tiges_wiz Re: problem z ł 29.10.08, 14:03 tia .. a jak reka boli to trzeba ja odciać ... :/ a wystarczy w opcjach ustawic inny sktot lub go wylaczyc. Link Zgłoś