IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.09.02, 12:09
Margoo,
mam do ciebie serdeczna prosbe,
jakis czas temu podalas mi adres dystrybutora m.in. firmy Givenchy i
napisalas, ze byla wyprzedaz. Czy moglabys mi powiedziec, czy tam np. mozna
sie przejsc do nich i np. cos kupic u nich w siedzibie???? Czy moze mozna tam
zdobyc probki, bo ostatnio to koszmar. Ostatnio bylam w GC i poprosilam o
probke podkladu CHanel Double Perfection (same zachwyty) ale Pani byla b.
niesympatyczna i odpowiedziala ze probek nie ma, nie bedzie a jak ja
poprosilam o nalozenie (doslownie ciutenki) do pojemniczka ktory mialam ze
soba to powiedziala ze to niemozliwe. Juz nie wiem jak mam wyprobowac ten
podklad bo nie na niego napalilam. Wiec moze uderzyc do dystrybutora?????
Jak sadzisz???
Z gory dzieki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • margoo77 Re: do MARGOO 26.09.02, 12:59
      Wiesz, naprawdę nie mam pojęcia. Ale myślę, że spokojnie możesz tam zadzwonić
      i powiedzieć w czym problem. Telefon na pewno znajdziesz w internecie. Oni
      mają tam spory magazyn produktów w swojej siedzibie, więc myślę, że powinni Ci
      pomóc. Mam wrażenie, że to bardzo fajna firma. Napisz później, czy udało Ci
      się coś załatwić.

Pozdrawiam,
      Margoo
      • Gość: monias1 Re: do MARGOO IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.09.02, 13:27
        Dzieki Margoo serdecznie za odpowiedz. Juz do nich napisalam maila. Teraz
        czekam na odpowiedz. Mam nadzieje, ze mi cos odpisza. Poczekam do jutra, jak
        nie to tam zadzwonie. O rezultatach cie poinformuje.
        Pozdrawiam serdecznie
        Monika
        • Gość: kate28 Re: do MARGOO IP: 213.25.97.* 26.09.02, 14:30
          Wczoraj w Centrum Wileńska w Sephorze bardzo miła, młoda dziewczyna bez
          najmniejszego problemu dała mi troszkę tego podkładu do ich pojemniczka.
          Polecam jeśli Ci to po drodze:) naprawdę była bardzo miła mimo, że nic nie
          kupowałam.
          Pozdr.
          • Gość: monias1 Re: do Kate IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.09.02, 14:42
            dzieki Kate za namiary. Na pewno sie tam wybiore
            Pozdrawiam
            • Gość: mimine chanel-podklad w plynie IP: *.nl.uu.net / 194.98.232.* 26.09.02, 15:03
              hej dziewczyny i ja sie dolacze do waszej rozmowy!
              zachwycona pozytywnymi relacjami na temat tego podkladu chanel sam postanowilam
              wyprobowac. Otoz udalo mi sie wpasc na pania wizazystke i umowilam sie z nia na
              dzisiaj rano. Umalowala mnie ladnie, zgodnie z zyczeniem nalozyla double
              foundation chanel i dala kilka porad. wiec bedac teraz w prac az czuje sie
              lepiej.

ale z tymi probkami, to rzeczywiscie nie tak latwo. problem w tym, ze to nie
              jest najnowszy produkt, wiec probki, ktore towarzyszom wprowadzaniu produktow
              na rynek juz sie wyczerpaly i mozna ewentualnie liczyc na dobra wole
              ekspedientki w sephorze i tyle.
              powiem wam, ze ta babeczka mi powiedziala, ze fluid lepiej kupic na zime, bo
              ochrania skore, a na lato lepiej w kompakcie, bo absorbuje tluszcz i pot, ktory
              jest produkowany w wiekszych ilosciach latem.

moje wrazenia, podklad jest bardzo fajny. Nie kupilam, bo mam jeszcze niedawno
              kupione Sheishdoo w kompakcie i chce go najpierw zuzyc, ale powiem, ze
              jakosciowo ten Sheishidoo tez bardzo sobie chwale.
              mimine
            • Gość: Kate28 Re: do Kate IP: 212.160.146.* 26.09.02, 15:11
              Ależ nie ma za co:-)
              Re: pozdr.
        • Gość: monias1 Re: do Mimine IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.09.02, 15:09
          a gdzie bylas na makijazu Chanel???? Moze w Galerii Mokotow???? Tam jak dla
          mnie za daleko i w ogole nie podrodze. A jak sie wkurze i nie dostane probki
          tego Chanela to moze przejde na Sheisidoo. Tez slyszalam b. dobre opinie na
          temat pudrow.
          Pozdrawiam
        • Gość: monias1 Re: do MARGOO IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 27.09.02, 10:08
          Margoo,
          otrzymalam dzisiaj maila od dystrybutora. Naprawde zachowali sie wspaniale i
          zaproponowali mi wyslanie probek poczta - jesli nie to zaprosili mnie do nich i
          konsultantka firmy Chanel dobierze mi kosmetyki.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka