Dodaj do ulubionych

balsam brązujący SOPOT

IP: *.protonet.pl 28.08.03, 12:34
Dużo dobrego słyszałam o tym balsamie i kremie. Słyszałam również, że przed
nałożeniem takiego kremu brązującego należy dobrze nawilżyć skóre, żeby krem
dobrze się rozprowadził i żeby nie pozostawały żadne smugi. Czy krem Nivea na
twarz, nadaje się do tego, czy jest troszke za tłusty. Dodam jeszcze, że mam
bardzo suchą cere. Czy tłusty krem, może w jakiś sposób ograniczyć, lub
zmniejszyć efekt brązyjący takiego kremu??

Obserwuj wątek
    • kalia2010 Re: balsam brązujący SOPOT 28.08.03, 17:16
      JA mam nieprzyjemne skojarzenia z tym balsamem..uzywałam go w zeszłym roku aby
      utrwalic opalenizne...a ten balsam sprawił ze moja skora stala sie ZOŁTA i
      wygladała paskudnie, a po tygodniu miałam na nogach plamy jakby mi skora
      schodziła...okropnosc..wiecej nie zrobie tego błedu...ale moze to moja skora po
      prostu sie do niego nie nadawała...ale kto wie...POZDRAWIAM I ZYCZE
      POWODZENIA...KALIA
    • Gość: Kitana Re: balsam brązujący SOPOT IP: *.elsat.net.pl / 10.2.0.* 28.08.03, 21:03
      Witaj.
      Popieram w 100% moja poprzedniczkę, po parokrotnym zastosowaniu skóra wygląda
      ładnie- alc co z tego jeśli brudzi całą bieliznę i odzież? A jak juz
      przestałam go stosować to schodził partiami, skóra była cała w plamach, robiła
      sie żółtawa...nie polecam.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • kati_p Re: balsam brązujący SOPOT 28.08.03, 21:27
        Jak dla mnie to po tym balsamie skóra paskudnie Śmierdzi.
        OHYDA.
        Jest do bani.
        • Gość: malin Re: balsam brązujący SOPOT IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 29.08.03, 00:49
          Dziewczyny a wystarczy z dwa razy w tygodniu zrobic peeling calego ciala i
          dobrze je nawilzyc,najlepiej oliwka.Odczekac z godzinke i do dziela.Nie warto
          smarowac sie czesto.Lepiej rzadziej ale piekniej!
          • Gość: malin Re: balsam brązujący SOPOT IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 29.08.03, 00:53
            Warto tez po nalozeniu kremu/balsamu na twarz przetrzec np recznikiem miejsce
            nad ustami,brwi i styk skory z wlosami. Nie bedzie wtedy brzydkich zoltych smug
            • Gość: pysio Re: balsam brązujący SOPOT IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.08.03, 07:59
            • Gość: pysia Re: balsam brązujący SOPOT IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.08.03, 08:04
              Ten balsam jest fajny ale rzeczywiscie bardzo brudzi bielizne i w ogóle ciuchy.
              jedych majtek juz opo chyba 5 praniu ni emoge doprac. "Opala" slicznie ale
              schodzi nie rówomiernie. Zreszta smierdzi jak zaczyna dzialac( Jak kazdy
              sammmmoopalach-wiem!) ale ja nie moge zniesc tego zapachu. Chodzilam do
              solarium przedtem ale zrobilo mi sie szkoda kasy i zaczelam go uzywac!Ale teraz
              skonczylam go stosowac bo mam go dosc. wieczne dosmarowywanie, zmywanie z
              kostek, bielizna brudna i wrocialm do solarium1
              pozdrawiam cie :)
    • Gość: aneczka Re: balsam brązujący SOPOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 19:39
      wiesz co balsamu to ja nie miałam,ale miałam ten krem do twarzy.Jasne że skoro
      do twarzy to nie ma żadnych efektów brudzących bo na czym?ja też mam bardzo
      suchą skórę,ale ten krem sprawdził sie an niej doskonale.A kwestia smug jest
      kwestią równomiernego nałożenia kremu.Dodam że kolor wychodzi piękny,takiej
      zdrowej opalenizny,nie żółty jak po zwykłym samoopalaczu.Krem ten na każdej
      twarzy wyglada inaczej,zależy od karnacji,lecz nigdy nie sztucznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka