Gość: zelka IP: *.toya.net.pl / 10.0.247.* 12.11.03, 10:53 slyszalam kiedys ze jest mozliwosc odzyskania danych nawet juz po wyrzuceniu plikow do kosza i oproznieniu kosza... czy ktos moze to potwierdzic i powiedziec co i jak pomocy pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Łukasz Re: odzyskiwanie plików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 19:24 Tak istnieja takie sposoby. Wszystko ogranicza sie do wgrania programow. Ja bym polecal NORTON SYSTEM WORKS (jesli nie masz dostepu to NORTON UTILITES - wchodzi w sklad pakietu system works) i tam jest programik NORTON UNREASE ktory nadzoruje usuwanie plikow i pomaga odzyskiwac juz usuniete pliki. Jesli bedziesz miala problem pisz Łukasz GG-4702971 Link Zgłoś
Gość: zelka Re: odzyskiwanie plików IP: *.toya.net.pl / 10.0.247.* 13.11.03, 09:05 no to mi ulżyło, dzieki za pomoc przystepuje do dzialania pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: kell Re: odzyskiwanie plików IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.11.03, 09:15 teoretycznie to tak. a w praktyce to nadpisujesz instalacja nortona miejsce gdzie miales pliki i juz nie masz wlasciwie czego odzyskiwac:) Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: odzyskiwanie plików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 09:18 W sumie to niby tak. Ale powiedzmy ze ma utracone dane na D:\ wiec instaluje na C:\ i po klopocie. Gorzej jesli utracila na C:\ wtedy faktycznie moze stracic parenascie mega... Cos za cos ;) Łukasz GG - 4702971 Link Zgłoś
Gość: cs Re: odzyskiwanie plików IP: 194.255.20.* 13.11.03, 10:32 moze sprobowac "Lost and Found", ktory instaluje sie na 3 dyskietkach. Jest tez kilka innych programow, ktore zajmuja bardza malo miejsca. Chyba Easy Recovery Pro, R-Studio, nawet prosty Recovery4All. Ale lepiej miec to wszystko nagrane PRZED kasowaniem :o) Link Zgłoś
yamaneko Re: odzyskiwanie plików 13.11.03, 11:53 Polecam Ontrack EasyRecovery - odzyskuje pliki nawet po utracie partycji i utworzeniu nowej - potrafi odzyskać nawet te pliki, o których juz dawno zapomniałeś :-D Link Zgłoś
Gość: zelka Re: odzyskiwanie plików IP: *.toya.net.pl / 10.0.247.* 13.11.03, 12:27 sprawa dotyczy akurat pliku tekstowego zapisanego w wordzie zawierajacego fragment mojej pracy magisterskiej :] Link Zgłoś