Gość: janusz IP: *.wlb.vectranet.pl 03.02.09, 17:15 między laptopem a netbookiem. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mufi Re: Jaka jest różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 17:27 pl.wikipedia.org/wiki/Netbook Link Zgłoś
marex59 Re: Jaka jest różnica 03.02.09, 20:12 Różnia się jedynie wielkością jak sama nazwa wskazuje Netbook jest mniejszy od laptopa i po za tą wielkością niczym się nie różnią. Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Jaka jest różnica 03.02.09, 20:20 no po za takimi droboazgami jak brak napedu CD, mniejsza matryca i dosc wolny procesor, to faktycznie sie nie rozni .. ale dla mnie to jest to fajny dodatek do ko0mputera stacjonarnego Link Zgłoś
m.gregor Re: Jaka jest różnica 04.02.09, 00:51 Fajny to jest jak nie trzeba na nim pracowac ;-) 10" matryca to stanowczo za malo. 12" to juz jest malo... Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Jaka jest różnica 04.02.09, 09:23 zalezy ... mi to nie przedzkadza bo kilku uzywalem .. w domu dekstop, wygodny z ergonimiczna klawiatura i duzym monitorem, a na "wyjscia" gdzies wystarcza maly i lekki netbook .. mam tez duzego 17 calowego laptopa i jest stanowczo za ciezki :D Link Zgłoś
qqbek Re: Jaka jest różnica 04.02.09, 09:09 Gość portalu: janusz napisał(a): > między laptopem a netbookiem. A sama nazwa nie podpowiada? Laptop to wszystko co zmieści się na kolanach (więc także 20,1'' bydle). Notebook to taki laptop, który nie przekracza rozmiarami rozmiarów dużego notesu. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Jaka jest różnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 09:56 Nie mieszaj pojęć: laptop i NOTEbook znaczy dzisiaj mniej więcej to samo, za to NETbook jest małym (10-12") komputerkiem do Internetu i pochodnych. Link Zgłoś
marex59 Re: Jaka jest różnica 04.02.09, 15:06 To nie prawda że notebooki nie mają napędu,pierwszy lepszy przykład abckomputery.pl/sklep/product_info.php/products_id/14424 , po za tym mają wszystko co laptopy, jedynie są od nich mniejsze. Link Zgłoś