zzzzzzzzzz81 09.03.09, 09:30 Proszę o pomoc - jakie parametry powinien mieć laptop, aby można go nazwac naprawdę dobrym. Proszę o podanie wielkości tych parametrów, na co zwrócić uwagę. Laptop potrzebny do prac biurowych+ filmy+ net+ proste gry. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Zdegustowany Turbo Re: Pytanie laika - jakie parametry laptopa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:47 Najważniejszym parametrem jest...CENA laptopa. Im wyższa cena to tym lepszy laptop i ta zasada sprawdza się w 90 %. Dobry laptop to ten w cenie 2000 i ten do 3000 zł. Lepszym od nich będzie taki w cenie powyżej 5000 zł. A najlepszym laptopem o tych wszystkich wcześniej wymienionych będzie laptop w cenie ponad 10.000-12.000 zł. Link Zgłoś
zzzzzzzzzz81 Re: Pytanie laika - jakie parametry laptopa??? 09.03.09, 15:55 Interesuje mnie laptop w cenie 3000zł. Tylko nie wiem jakie powinien mieć parametry, czyli procesor, pamięć, GHz itd. Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany Turbo Re: Pytanie laika - jakie parametry laptopa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 16:46 zzzzzzzzzz81 napisała: > Interesuje mnie laptop w cenie 3000zł. Tylko nie wiem jakie powinien > mieć parametry, czyli procesor, pamięć, GHz itd. A PO CO ci to wiedzieć ??? WSZYSTKIE laptopy w cenie ok. 3000 zł mają PODOBNĄ wydajność i nie ma cudów, żeby jeden model za 3.000 zł był 2 razy wydajniejszy od innych laptopów w tej samej cenie. WSZYSTKIE laptopy mają PODOBNE parametry i różnice są na tyle niezauważalne dla przeciętnego użytkownika, że nie warto zagłębiać się w duperele typu: jaki procesor ? jaka karta graficzna ? jaki dysk ? Idź do sklepu, gdzie jest dużo laptopów na półkach i wybierz ten, który ci odpowiada tak..."z wyglądu" i oczywiście jest w cenie przystepnej dla ciebie. To będzie TEN laptop - odpowiedni dla ciebie. I to jest najlepsza metoda wyboru laptopa. :) Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzz81 Re: Pytanie laika - jakie parametry laptopa??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 08:00 Pytam się, bo lubię wiedzieć, a parametry różnią się często nawet bardzo mimo że cena podobna, więc jeśli to nie problem to proszę o konkrety. Link Zgłoś
zzzzzzzzzz81 Re: Pytanie laika - jakie parametry laptopa??? 10.03.09, 08:01 Pytam się, bo lubię wiedzieć, a parametry różnią się często nawet bardzo mimo że cena podobna, więc jeśli to nie problem to proszę o konkrety. Link Zgłoś