Dodaj do ulubionych

Problem z nagrywaniem na VinFastPVR 2

IP: *.sta.asta-net.com.pl 01.05.09, 16:18
Witam mam problem z nagrywaniem materiału z tv ponieważ program nagrywa się tylko do 5 min a potem wyłącza nagrywanie. Nie mogę znaleść opcji gdzie pożna zwiększyć przestrzeń dyskową dla programu bo chyba jej mała powieżchnia jest przyczyną problemów. Bardzo proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: akodo Re: Problem z nagrywaniem na VinFastPVR 2 IP: *.chello.pl 01.05.09, 17:51
      niech zgadne, uzywasz Visty? Tez mialem ten problem, pomoglo w koncu pobranie
      jakiej nowszej wersji programu ale daje slowo, oprogramowanie tej firmy i ich
      www to najwieksza porażka jaka widzialem, ze wzgledu na szmatławy soft,
      archaiczne sterowniki nigdy nie kupie juz nic tej firmy! Kazdemu odradzam, same
      z tym problemy, np do dzis nie potrafia napisac programu ktory bedzie działał z
      aero w Viscie... a jak dziala to nie dziala cos innego, albo pilot albo klawisze
      w pilocie zamienione itp. koszmar
      • Gość: Denis Re: Problem z nagrywaniem na VinFastPVR 2 IP: *.sta.asta-net.com.pl 01.05.09, 18:06
        Niestety jesteś w błędzie używam Windows XP
        • Gość: Gość Re: Problem z nagrywaniem na VinFastPVR 2 IP: *.acn.waw.pl 01.05.09, 23:38
          Opisz konkretnie co się dzieje - jaki profil masz wybrany dla nagrywania, ile
          miejsc ana partycji z folderem roboczym itd.
          • Gość: Denis Re: Problem z nagrywaniem na VinFastPVR 2 IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.05.09, 09:49
            Miejsca na dysku gdzie znajduje się folder roboczy mam 90GB oczywiście wolnego. Profil nagrywania mam stworzony własny a dokładnie mówiąc zgrywam do Xvid. Problem polega na tym że kiedy włącze nagrywanie wszystko przebiega prawidłowo proces się kończy a ja w folderze roboczym widzę nagrane tylko 5-7 min nagrania gdzie miało się nagrać ok 90 min
            • Gość: szybki Re: Problem z nagrywaniem na VinFastPVR 2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.09, 10:36
              partycja NTFS?(tam gdzie ten folder roboczy)
              • Gość: Denis Re: Problem z nagrywaniem na VinFastPVR 2 IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.05.09, 12:54
                TAk to jest NTFS
                • Gość: akodo Re: Problem z nagrywaniem na VinFastPVR 2 IP: *.chello.pl 02.05.09, 13:37
                  no a zainstalowałeś najnowszą wersję programu tak jak pisałem?
            • Gość: Macho Re: Problem z nagrywaniem na VinFastPVR 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 23:13
              Na twoim miejscu zgrywałbym do MPEG2 a dopiero potem rekompresował do XViD. Co
              ty masz za kompa, skoro twierdzisz, że ci to działa? Czterordzeniówkę? Przecież
              XViD nie korzysta z multicore.
    • Gość: 123 Re: Problem z nagrywaniem na VinFastPVR 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 14:16
      Do Akodo...
      A ja używam WinFastPVR2 i wszystko chodzi świetnie. Automatyczny
      update, żadnych zwiech, no nie ma się do czego przyczepić. Nie
      rozumiem Twojego rozgoryczenia. Wina leży chyba po Twojej stronie
      (albo Twojego pecha).
      • Gość: akodo Re: Problem z nagrywaniem na VinFastPVR 2 IP: *.chello.pl 03.05.09, 18:09
        komputery mam od czasów Atari 800XL i tak nieintuicyjnego zagmatwanego i
        kiepskiego oprogramowania jak to do tunerów Winfast nie spotkałem nigdy do
        markowego sprzętu za który zgarniają kasę. Przypomina mi programy pisane przez
        studentów pierwszego roku na zaliczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka