Dodaj do ulubionych

call of duty

07.12.03, 06:49
Wspaniała gra .. ten klimacik ;)
dawno nie widziałem gry z takim klimatem,szczególnie podobał mi sie motyw z
rosyjskim żołnierzem .. nie cofniemy się ani o krok,a kto się cofnie kula w
łeb ...
hmm ta gra to naprawde kawałek chistori,bardzo umiejętnie opowiedzianej
naprawde mozna poczuc czym była wojna i jak byś się na niej czuł ...

ps. czy gry komputerowe zastąpią kiedys np. film bądz muzyke .. czy będzie
to nastempny krok .. sztuki multimedialnej ??
czy gry .. moga być sztuką,taką jak poezja ... czy literatura ???

trinsic.org
Obserwuj wątek
    • Gość: kell Re: call of duty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.12.03, 08:15
      faktycznie, demo jest miodne, a cala gra smiga nieziemsko pod linuksem;)
      co do tego zastepywania to nie sadze. zreszta internet jakos nie zastepuje
      gazet, a ebooki to totalny niewypal. tak samo gry nie zastapia filmu itd:)
      kazda nowa rzecz przywoluje cala lawine krzykaczy, ktorzy zapowiadaja koniec
      czegos tam. to sie nazywa marketing:)
      • Gość: dominik666 Re: call of duty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 09:21
        Szkoda że przejście gry "od deski do deski" zajeło mi nocke ;) myślałem że
        pobawie się troche dłóżej.

>>cala gra smiga nieziemsko pod linuksem;)

To ciekawe,ile fps na jakiej konfiguracji ?? bo pod windą jeśli chodzi o gre
        to na athlon`ie 2000+ geforce 440 64mb i 256ramu grafika jest płynna
        (25-40FPS) tylko czas ładowania kolejnych misji jest dosyć przydłógawy (nawet
        30 sek.) ale to za sprawą tych download`ów w tle ;) (shareaza i 8 ponad 700mB
        pliczków ;)

Gazet nie czytam (papierowych) jeśli chodzi o news to wolę internet .. a
        najlepiej niezależne zródła informacji (o ile takie w ogóle istnieją )
        W sumie to komputer zastąpił mi wszystkie "graty" tv,radio,dvd,muzyka,gry
        więc trochę prawdy w tym marketingu jest...
        analogowo :) czytam tylko książki,ale to tylko dlatego że ebooki w języku
        polskim są dosyć trudne do zgrania z sieci
        • Gość: kell Re: call of duty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.12.03, 09:40
          jezeli chodzi o winex to przy bardzo podobnej, kod binarny jest taki sam nie
          traci sie duzo na wydajnosci. no coz... pogadamy jak bede mial wiecej czasu i
          bede mogl w koncu zmarnowac troche czasu grami.
          ciekawy koniec roku. przez rok nie bylo az tylu ciekawych gier co w listopadzie.
          moje typy na swietne gry to:
          + knights of the new republic (rpg w swiecie star wars)
          + lock on (nieziemski symulator, ale trzeba miec maszyne i wydajna karte dx9)
          + call of duty jest bardzo mile
          cos czuje, ze jak snieg posypie i bede mial ponad 2 tygodnie "obijania sie" to z
          pewnoscia pogram.. a na liscie czeka jeszcze homeworld2 w ktorego tez prawie nie
          mialem okazji pograc.
          obecnie gdy mam okazje to bawie sie vice city. swietna, swietna gra;)
          na dysku mam jeszcze flight sim2004 i najcudowniejsze, najwspanialsze,
          najdoskonalsze - falcon4.0 + super pack3 .. ale to gra ktora na srednim cpu i
          przecietnej karcie graficznej cudownie dziala w 1280x960x24
    • Gość: Scarlet Spider Re: call of duty IP: *.client.comcast.net 07.12.03, 08:37
      gra jest wspaniala
      a ten ruski motyw to z film "Enemy at the gates"
      tak samo jak "Saving private Ryan" w MoH Allied assualt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka