Dodaj do ulubionych

OUTLOOK to KIŁA

16.12.03, 21:26
polećcie mi cos przyzwoitszego, proszę!
Obserwuj wątek
    • Gość: obs Re: OUTLOOK to KIŁA IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.03, 21:49
      Kup sobie stalówkę z obsadką, kałamarz, atrament i zasuwaj na "Ukrainie" do
      skrzynki pod Urzędem Gminnym.
    • Gość: salmotrutta Re: OUTLOOK to KIŁA IP: *.compass.net.nz 16.12.03, 22:00
      ...Pegasus mail...
    • da.killa Re: OUTLOOK to KIŁA 16.12.03, 22:05
      Evolution :)
      • kell99 Re: OUTLOOK to KIŁA 16.12.03, 22:11
        da.killa napisał:

> Evolution :)

wrr nie mow o evolution, bo mnie krew zalewa:) ja chce evolution, ale ono bardzo
        nie lubi mojego systemu.. wiec na razie jestem skazany na balse
        • da.killa Re: OUTLOOK to KIŁA 16.12.03, 22:14
          kell99 napisał:

> wrr nie mow o evolution, bo mnie krew zalewa:) ja chce evolution, ale ono
          > bardzo nie lubi mojego systemu.. wiec na razie jestem skazany na balse

Heh... Przesiądź się na porządne distro :)

A tak właściwie, to dlaczego Evolution nie lubi Twojego systemu? Jakiś dziwny
          masz? :)
          • kell99 Re: OUTLOOK to KIŁA 16.12.03, 22:21
            da.killa napisał:

no na to wyglada, ze nie lubi, bo ciagle dostaje kwiatki w stylu:

(evolution-1.5:2687): evolution-shell-WARNING **: Cannot activate component
            OAFIID:GNOME_Evolution_Mail_Component:1.5: g_module_open of
            `/usr/lib/evolution/1.5/components/libevolution-mail.so' failed with
            `/usr/lib/evolution/1.5/components/libevolution-mail.so: undefined symbol:
            g_string_sprintf'

WRRR, samo evolution dziala, ale zaden modul (poczta, kalendarz, adresy) nie
            chce sie zaladowac.. w wersjach 1.4 tak samo, nie mam pojecia czemu, evo to
            jedyna aplikacja gnome2 ktora mnie wyjatkowo nie lubi..:(
            • da.killa Re: OUTLOOK to KIŁA 16.12.03, 22:31
              kell99 napisał:

> WRRR, samo evolution dziala, ale zaden modul (poczta, kalendarz, adresy) nie
              > chce sie zaladowac.. w wersjach 1.4 tak samo, nie mam pojecia czemu, evo to
              > jedyna aplikacja gnome2 ktora mnie wyjatkowo nie lubi..:(

Własny kompilat, czy z paczek?

da.killa
              • kell99 Re: OUTLOOK to KIŁA 16.12.03, 22:34
                nie chce paczki, bo mam za duzo rzeczy w wersji "testowej", a evo ma zbyt wiele
                zaleznosci.
                chyba czas ruszyc tylek na jakies evo-devel i poprosic o pomoc..
                • da.killa Re: OUTLOOK to KIŁA 16.12.03, 22:37
                  kell99 napisał:

> nie chce paczki, bo mam za duzo rzeczy w wersji "testowej", a evo ma zbyt
                  > wiele zaleznosci.

--no-deps :p

> chyba czas ruszyc tylek na jakies evo-devel i poprosic o pomoc..

:)

da.killa
    • Gość: E111 Re: OUTLOOK to KIŁA/Thunderbird to siła ;) IP: *.arcor-ip.net 16.12.03, 22:24
      ...Thunderbird
      ftp://ftp.icm.edu.pl/site/mozillapl/MozillaThunderbird-PL-Windows-Installer-Build-ID-0.3.exe
      • kell99 Re: OUTLOOK to KIŁA/Thunderbird to siła ;) 16.12.03, 22:25
        czekaj, to sie chyba nazywa n!kurier poczty, czy jakos tak dziwacznie w polskiej
        wersji;)
        klasyczna mozilla mail tez jest niczego sobie, ma jeden z najlepszych filtrow
        antyspamowych
        • Gość: E111 Re: OUTLOOK to KIŁA/Thunderbird to siła ;) IP: *.arcor-ip.net 16.12.03, 22:42
          kell99 napisał:

> czekaj, to sie chyba nazywa n!kurier poczty, czy jakos tak dziwacznie w polskiej
          > wersji;)
          ...masz racje.Ale mnie osobiscie bardziej podoba sie stara nazwa T. bo lepiej pasuje
          do Firebird'a ;)
    • Gość: BeMBeN Re: OUTLOOK to KIŁA IP: *.icpnet.pl 16.12.03, 22:27
      skoro juz wiesz z OE to kiła to polecam zmieic odrazu InternetExplodera na powiedzmy Opere www.opera.com lub mozille www.mozillapl.org
      a jak chcesz zostac przy IE to polecam Pegazus Mail.
      • Gość: salmotrutta Re: OUTLOOK to KIŁA IP: *.compass.net.nz 16.12.03, 22:38
        ...uzywam Pegasus Mail z opera...nie ma polskiej wersji "pegaza" ale jest na
        rynku poradnik do tego programu w wersji ksiazkowej...bardzo dobry
        zreszta...polecam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka