Gość: riki tik IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 00:51 Założyłem konto w "Gazecie" na forum. Co zrobić żeby je zlikwidować ?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: android Re: konto - Gazeta IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 15:44 Gość portalu: riki tik napisał(a): > Założyłem konto w "Gazecie" na forum. Co zrobić żeby je zlikwidować ?? Usuń jego obsługę w programie pocztowym i po ptokach, jak to się mówi na śląsku. android Link Zgłoś
Gość: Scan Re: konto - Gazeta - Android IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 23:56 Czołem A. - z pytania wynikało, że problem tak poważny - że jak się zalogujesz w GW to do śmierci. Na poważne problemy - najprostsze odpowiedzi. Przyznaję, pisałbym do Michnika jak to zrobić, a nie wywalić skrzynkę. Ale może riki tik to lojalista? Pozdrawiam Scan Gość portalu: android napisał(a): > Gość portalu: riki tik napisał(a): > > > Założyłem konto w "Gazecie" na forum. Co zrobić żeby je zlikwidować ?? > > Usuń jego obsługę w programie pocztowym i po ptokach, jak to się mówi na śląsku > . > > android Link Zgłoś
Gość: Hackerka Re: konto IP: *.*.*.* 01.02.02, 01:57 1. Jesli nie chcesz by przy logowaniu na forum ukazywal sie twoj adres to przed wejsciem na strone forum wyczysc cookies na twoim kompie 2. Jesli masz przekierowanie na swoj program pocztowy to zlikwiduj skrzynke 3. Jesli nie chcesz uzywac tego konta to po prostu nie loguj sie, nie widze zadnego problemu. Link Zgłoś
Gość: Iga Re: konto IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 09:52 Czyli o ile dobrze zrozumiałam - zupełnie zlikwidować się nie da . Jedyna rada to nie używać. Toż to niewolnictwo !!!! Link Zgłoś
Gość: Doki Re: konto IP: *.turboline.skynet.be 03.02.02, 10:13 Wszystkie konta maja timeout, nieuzywane przez jakis czas (np 6 miesiecy) po prostu wygasaja i sa likwidowane. Czy dane zgromadzone na nich sa zacierane, czy tez jakos archiwizowane, trudno przewidziec. Link Zgłoś