Dodaj do ulubionych

SkyDrive - brak dostępu do usługi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 09:09
Wyparowała mi usługa Sky Drive - a wraz z nią dostęp do albumów z
fotografiami. Mam aktywne konto Windows Live, jednak z jakiegoś powodu
wszystkie opcje związane z Sky Drive są zablokowane. Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • lemari Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi 27.08.09, 10:27
      Jak tam wchodzisz?
      Spróbuj poczta->więcej->Sky Drive
      • Gość: kasial Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:08
        To niestety nie działa. Pojawia się komunikat: "Nie można znaleźć tego
        elementu". Ten sam komunikat pojawia się przy próbie wejścia do "fotografii",
        "plików" , "uprawnień", "opcji" dotyczących plików.....
        • lemari Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi 27.08.09, 13:20
          Zaktualizuj sobie program , z listy wybierzesz to co chcesz:
          www.dobreprogramy.pl/Windows-Live-Messenger,Program,Windows,13302.html
          • Gość:   Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi IP: *.tpnet.pl 27.08.09, 13:48
            A po co ona ma to instalować, skoro problem jest na serwerze MS?
            • Gość: kasial Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 14:01
              A czy ten problem jest do rozwiązania?? W albumach miałam fotografie, których
              kopii nie posiadam, wiec trochę mi zależy na ich odtworzeniu... Dodam, że
              problem pojawił się po tym, gdy dokonywałam zmian w profilu i w tym czasie
              wyłączył sie laptop (padła bateria). Osoby, które miały uprawnienia do oglądania
              zdjęć również nie mają w nie wglądu.
              • Gość:   Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi IP: 217.98.20.* 27.08.09, 14:16
                Nie wiem, czy do rozwiązania.

Profil edytowałaś przez stronę
                http://spaces.live.com? Połaziłem tam
                trochę, opcje mało czytelne, ale może da się coś tam wyklikać (są opcje
                dotyczące uprawnień).
                • Gość: kasial Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 15:23
                  Wszystko co jest związane z skydrive - również uprawnienia jest niedostępne -
                  pojawia sie ten sam komunikat "Nie można znaleźć tego elementu. Ktoś mógł usunąć
                  albo przenieść element lub nie masz uprawnień do ogladania go.Jeśli masz pytania
                  dotyczące tego elementu, skontaktuj się z osobą która go utworzyła" (ta osoba to
                  ja). Po zalogowaniu się na stronie Windows Live (czy też wejsciu na pocztę
                  hotmail) już wygląd strony sugeruje że coś jest nie tak. Na próbę założyłam nowe
                  konto i już na stronie startowej pojawia sie Sky drive - u mnie tego nie ma....
            • lemari Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi 27.08.09, 14:01
              Bo w tym instalatorze jest min. pomocnik logowania (czy jakoś tak), być może z tym jest problem. Pisała że ma problem z min. opcje..uprawnienia itd
              • lemari Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi 27.08.09, 15:39
                Pomocy możesz spróbować szukać na blogu administratorów Windows Live:
                windowslivewire.spaces.live.com/default.aspx?sa=549798912
                • lemari Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi 27.08.09, 15:40
                  poszukaj kontaktu do nich
                  • Gość: Kasial Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 16:44
                    Dotarłam już wcześniej do tego blogu ale niestety nie jestem na tyle biegła w
                    anielskim, żeby się skomunikować w tej sprawie...
    • Gość: Jarek Re: SkyDrive - brak dostępu do usługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 15:22
      Czy rozwiązałeaś ten problem, ja też nie mogę się dosta do moich
      fotografi..

Pozdrawiam

Jarek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka