Gość: Krzyzak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 18:10 A może tak sie spotkamy ,gdzies w polowie drogi we trójkę? Ktos chce jechac do Poznania,wiec może stara gwardia spotka sie w Przysieku? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atomski Re: Do Krottiego i radcy odc. 2 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 20:02 Chyba w Płońsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Krottiego i radcy odc. 2 26.06.02, 20:10 ja bardzo chetnie, ale tym razem sie nabrac nie dam! Przysiek jest tak w polowie jak Piła ;oPP Nie tam zartuje moze byc i Przysiek, a termin? Pewnie trzeba sie do Radcy dostosowac... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do Krottiego i radcy odc. 2 26.06.02, 21:31 Czesc Wam Jak najbardziej,spotkamy sie :) Bede w lipcu w kraju,wiec nie powinno byc problemu. pozdrowienia radca ps. dzieki za zaproszenie Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do Krottiego i Krzyzaka 27.06.02, 18:23 Dajcie tylko propozycje - ja sie zgadzam na spotkanie w PRZYSIEKU. do zobaczenia radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do Krottiego i Krzyzaka 27.06.02, 21:34 Moze jeszcze ktos mialby chec spotkac sie w Przysieku ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Do Krottiego i Krzyzaka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 21:55 radca napisał(a): > Moze jeszcze ktos mialby chec spotkac sie w Przysieku ? > > radca Może. dziękuję Wam za super odpowiedz.Pozdrawiam. Aha! atomski ma zaklepane miejsce w Płonsku "U Rzepichy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Do Krottiego i Krzyzaka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 00:00 atomski się nie wybiera . Płońsk jest około połowy drogi między Warszawą i Bydgoszczy (licząc podobnie jak Przysiek jest w połowie drogi miedzy Toruniem i Bydgoszczą). Zapomniałem jeszcze podzielić odległość przez Austrię :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do atomskiego 28.06.02, 00:07 Jak dobrze podzielimy i pomnozymy- to mialbys blisko do PRZYSIEKA. a moze jednak ? :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: do atomskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 00:22 Nie lubię niedomówień ,spraw niewyjasnionych ,schizofreników itp. To juz wole swoje towarzystwo (choc niezupełnie ) na Malcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: do atomskiego IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 09:47 Gość portalu: atomski napisał(a): > Nie lubię niedomówień ,spraw niewyjasnionych ,schizofreników itp. > To juz wole swoje towarzystwo (choc niezupełnie ) na Malcie :)) Chcesz?Dam Ci lustro,bedzie Ci razniej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: do atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 13:12 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > > Chcesz?Dam Ci lustro,bedzie Ci razniej.:) rany boskie! nie boisz sie trzymac luster w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do atomskiego 28.06.02, 13:50 lustereczko, lustereczko powiedz przecie, ktoż najgłupszy jest na świecie ;o>>> Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: do atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 14:23 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > > > > Chcesz?Dam Ci lustro,bedzie Ci razniej.:) > > rany boskie! nie boisz sie trzymac luster w domu? o.k. juz wiem po co ci tfuj pszyjaciel wyjasnil, dzieki krotoss^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do atomskiego 28.06.02, 15:26 nadinterpretacja rulzzz! Pozdrawiam :oD KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotoss Re: do atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 17:22 nadinterpretacja rulzzz! Pozdrawiam :oD KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do atomskiego 28.06.02, 17:25 uuups... zostawilem to www wlaczone, przychodze po obiadku, odswiezam stronke i mi takiego kaktusa robi ;o// przepraszam. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: do atomskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 22:23 nic nie szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: do atomskiego IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 23:31 atomski mam jeszcze jedno lustro,jak pojedzie z toba ted to bedzie was czterech na tym spotkaniu. To juz niezła grupa pod wezwaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: do atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 13:35 dwa lustra? nie przesadzaj, w to juz nie uwierze skoro jedno lustro odpowiada glosem tpsa na pytanie: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=341&wid=2296730&aid=2316927 to o coz jeszcze mozesz pytac? Odpowiedz Link Zgłoś
k_rzyzak Re: do atomskiego 29.06.02, 14:10 Gość portalu: Ted® napisał(a): > dwa lustra? nie przesadzaj, w to juz nie uwierze > skoro jedno lustro odpowiada glosem tpsa na pytanie: > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=341&wid=2296730&ai > d=2316927"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=341&wid= > 2296730&aid=2316927</a> > to o coz jeszcze mozesz pytac? Głuptasku,to przeciez chodziło o ciebie....ha,ha,ha! Odpowiedz Link Zgłoś