Dodaj do ulubionych

NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę.

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 20:40
Proponuje sie spotkac w sobotę o 17.00.Ustalmy tylko ,gdzie.
Tak sam wątek załozyłem u nas.
Jak sie nie spotkamy teraz to chyba nigdy !!!!!
ALBO ,ALBO !!!!!!
Pozdrawiam i czekam na posty.U was i u nas.(bedzie wiecej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 09:34
      Niestety w najbliższą sobotę wyjeżdżam i nie będę mógł być.pozdrawiam
      xyz
    • Gość: kasia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.studio.net.pl 23.08.01, 09:38
      ...bardzo chetnie..
      • Gość: atomski Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 10:02
        Ja mogę ! Tylko w którym miejscu. I czy mogę wziąć żonę ?
        (prawie to samo napisałem na forum toruńskim).
    • Gość: sonia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: 200.5.1.* 23.08.01, 10:08
      Niestety nie mogę.
    • Gość: sonia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: 200.5.1.* 23.08.01, 12:30
      Prostuję. Właśnie jestem na najlepszej drodze do tego, żeby mi jednak pasowało.
      Wiem, że stanęło na Przysieku. Czy mogłabym się z kimś zabrać?
    • Gość: kasia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.studio.net.pl 23.08.01, 12:46
      ...ja bym proponowala maly wypad do Stopki.. nie bedzie problemow z
      organizacja... po za transportem oczywiscie... wszystko jest na miejscu i tam
      mozna na spotkanie omowic szczegoly ewentualnego spotkania w Przysieku (po za
      watkiem glownym: NETBiT)... co Wy na to??
      • Gość: atomski Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 12:52
        To bardzo fajne miejsce, ale zupełnie nie po drodze Torunianom (chyba,że żaden
        nie będzie chciał ).
        Jeżeli jakimś cudem się umówimy to mogę kogoś zabrać.
        Gdzie w Przysieku ?????
        • .tomcio. Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 23.08.01, 14:27
          Niestety wyjeżdżam - szkoda.

Tomcio
          • krotoss Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 23.08.01, 18:22
            Torunian to bedzie wiecej niz ludzi z Bydzi z tego co narazie widac(bo w
            torunskim forum tez sie umawiamy)a najlepiej bedzie mysle Przysiek-na forum T.
            juz Krzyzak opisal droge do celu ;) i bedziemy moli sie poznac-bo wystawi na
            stoliku wizytowke NETBiT, kurcze tylko na razie cos malo chetnych.

KroTosS
            • radca Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 23.08.01, 18:31
              Szkoda,ze ja jestem tak daleko.No,ale mysle,ze mi opowiecie.

pozdrawiam
              radca
              • .weronika. Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 23.08.01, 21:28
                Bardzo zaluje, ale wyjazdzam...:(
    • Gość: Krzyżak Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 21:43
      No więc tak.Sobota 16-17 początek. Przysiek przed T. Na szyldzie miejscowości
      nakleimy strzałke gdzie nalerzy skręcic.Zajazd nazwywa się Daglezja.Jack
      zaproponował jeszcze jedną niespodzianke. Otóż nie bedzie żadnej wizytówki z
      NetBiT. mamy sie po prostu rozpoznać.To może byc super zabawa.Oczywiście my nie
      bierzemy udziału w Waszym stripteasie bo po co ułatwiac zadanie innym. Ja
      zaczynam czytac Wasze wątki jeszcze raz , żeby było mi łatwiej.
      Przypuszczamy ,że będą tez ludzie z GW o których nić nie wiemy.
      Ciesze sie ,że i u Was coś drgneło organizacyjnie.Juz myśleałem ,że spotkają
      sie NetBiTowcy tylko z T.
      Pozdrawiam.
      W razie jakichkolwiek pytań .Służe pomocą.
      • radca Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 23.08.01, 21:48
        Przyslijcie mi jakies zdiecie na emeil -z tego spotkania.
        Wy sie bedziecie widziec-mnie wielu zna,ja nie znam nikogo.
        Moze ktos z Was mi napisze po spotkaniu troche relacji z pierwszego spotkania.

Pozdrawiam
        radca
    • Gość: kasia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 10:50
      moze sie w koncu zdeklarujemy... umowimy na ewentualny dojazd... ja chce jechac
      ale nie mam jak dojechac (komunikacja publiczna odpada-pracuje i sie nie
      wyrobie).. wiec jesli moge sie z kims zabrac to bede wdzieczna..
      • Gość: Krzyżak Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 11:21
        Gość portalu: kasia napisał(a):

> moze sie w koncu zdeklarujemy... umowimy na ewentualny dojazd... ja chce jechac
        >
        > ale nie mam jak dojechac (komunikacja publiczna odpada-pracuje i sie nie
        > wyrobie).. wiec jesli moge sie z kims zabrac to bede wdzieczna..

Ja też będę wdzięczny jak ktoś zaproponuje Kasi podwiezienie.

• Gość: atomski Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 11:34
          Dobra,jak już wcześniej deklarowałem ,mogę Cię zabrać.
          Raz już albo nie zauważyłaś,albo zignorowałaś.
          Będę jechał z żoną nic Ci nie grozi.
          Dasz radę o 15.30 powiedzmy przy OBI ?
          Tylko jak my się rozpoznamy ? Jak będziemy się opisywać to nie będzie zabawy.
          Może umówmy się ,że o 15.30 zrobisz "jaskółkę" przed głównym wejściem ?
          :))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: sonia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: 200.5.1.* 24.08.01, 11:35
            Czy ja też mogę się zabrać?
          • Gość: kasia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 11:37
            ..ok bede o 15.30 przy Obi... trzeba sie bedzie jakos umowic, co do zanku
            rozpoznawczego.. moze umowimy sie przy bankomacie?
            • krotoss Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 24.08.01, 11:43
              Tez bym sluzyl pomoca samochodowa ale bede w Ostromecku i z tamtad dopiero do
              Przysieka choc jak ktos bedzie w tych okolicach to sluze uprzejmie.

KroTosS

Ps.Z tym rozpoznawaniem to mam male obiekcje bo lepiej zeby pierwszy ktory
              przyjedzie wystawil wizytowke na stoliku z napisem NETBiT niz mam chodzic do
              stolika i jeszcze dostane od miejscowych jak sie pomyle ;)
              • Gość: kasia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 11:46
                ...ha ha czarne mysli masz??? ..zobaczymy sie wszyscy na miejscu.. mysle, ze
                jakos sie rozpoznamy.. mam tylko watpliwosci.. nigdy nie bylam w Przysieku...
                starczy miejsca dla nas wszystkich???
              • Gość: krzyżak Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Do Atomskiego IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 11:47
                No pieknie .Chyba bedziesz miał najwięcej dziweczyn w swoim samochodzie.
                Szkoda ,że ja nie mieszkam w B. gdzieś koło OBI
              • Gość: atomski Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 11:48
                Mogę zabrać. Zostawię dzidzię ,to będę mógł wziąć 3 osoby.Muszę pogadać jeszcze
                z rodzicami,czy będą chcieli się bawić w dziadków w sobotnie popołudnie...
                O.K. 15.30 przy bankomacie OBI ( mam nadzieję,że tam nie ma dwóch ,trzech na
                różnych ścianach !).
                • Gość: atomski Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 11:50
                  Trzeba będzie się jakoś rozproszyć tuż przed spotkaniem,bo za łatwo byście nas
                  rozpoznali : )))))))
                  • Gość: kasia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 11:57
                    ...hmmm coz za konspirant z Ciebie... ja mysle o bankomacie toz przy wejsciu do
                    Obi, wozki obok stoja z tego co pamietam... niech mnie ktos skoryguje.. dojade
                    tramwajem do obi? pozdrawiam :-))))
                  • krotoss Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 24.08.01, 11:58
                    Bedziesz musial zrzucic troche ladunku przed wjazdem na parking zeby doszly
                    piechota ;))) ale swoja droga tez bedzie mozna pomyslec ze jak ida to z
                    transportu Atomskiego ;)))

KroTosS

Ps.Z tym miejscem to niech Krzyzak powie bo ja tez w tym lokalu nie bylem ani w
                    Przysieku.
                    PS.2Co z czatem-chyba na torunskim t tym mowielm-sam nie wiem ;)))???
                    • Gość: kasia Do atomskiego IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 12:04
                      ...zastanowilam sie i wydaje mi sie, ze wskazany by byl jakis kontakt
                      telefoniczny tak na wrazie czego... jakby cos komus wypadlo... a nie jak takie
                      losie czekac na siebie i nic nie wiedziec... trzeba by bylo sie jakos
                      wymienic.. masz gg?
                      • Gość: atomski Re: Do atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 12:11
                        Po ostatnich ekscesach z kowalem,wolałbym się za bardzo nie rozbierać...
                        Nie chce mi się już użerać z durniem...
                        Mogę ci podać konto :atomski@polbox.com ,ale też różnie bywa z tym serwerem.I
                        dlatego mi go nie żal na kowala...
                        Wymiana wizytówek może nastąpić na spotkaniu.hi,hi...
                        • Gość: kasia Re: Do atomskiego IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 12:13
                          ...no to ladnie namotalam.. juz prosilam Krotossa o posrednictwo ale ok juz
                          pisze..
                    • Gość: atomski Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 12:06
                      To przyjedziemy wcześniej,one będą już czekały jako kelnerki,ja będę
                      barmanem :)))))

O cholera,kiepski ze mnie Kloss, już się wydałem ?

To co baby ? Należy uznać,że jesteśmy umówieni ?
                      • Gość: kasia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 12:08
                        prosze przeczytaj post wyzej oki? :-))))
    • Gość: kasia Re: do Krotossa i atomskiego IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 12:12
      ...mam propozycje... tylko nie wiem co na to krotoss... zgodzilbys sie kolego
      posredniczyc w wymianie adresow mailowych miedzy mna i atomskim... tzn ja
      napisze do Ciebie (twoj adres jest powszechnie znany) i atomski napisze do
      Ciebie a Ty po prostu przeslesz to dalej... bedziesz taki mily?? pozdrawiam:-)))
      • krotoss Re: do Krotossa i atomskiego 24.08.01, 12:21
        :))) rozumiem ze to po to aby nikt nie widzial waszych adresow @ ale ok mozecie
        tak zrobic-tylko jedna sprawa ja bede znal wasze adresy ;)

KroTosS

Ps.Dzieki za zaufanie ale jakby co to mam rade wejdzcie sobie teraz na czata i
        tam wymiencie e-maile-bedzie prosciej gdyby jednak nie to sluze pomoca.Prosze
        tylko napisac ktore rozwiazanie wybraliscie bo bede musial odpalic poczte na
        gazecie zeby wam ewentualnie pomoc.

Pozdrawiam i do zobaczenia w Przysieku.
        • Gość: atomski Re: do Krotossa i atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 12:24
          Nie lubię czatować. Wysyłam
      • Gość: atomski Re: do Krotossa i atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 12:22
        O.K. a co z Sonią,zrezygnowała ?
        Może wręcz przeciwnie i też by chciała kontakt. Może zróbmy to tak ja wyślę
        emalię z namiarem do mnie a on do Was prześle mój numer,jeżeli oczywiście się
        zgodzi ? Jeżeli nic nie będziecie odwoływały ,nie dzwonicie,ja przyjeżdżam...

Po prostu piszesz w tym czasie co ja, i stąd wrażenie bałaganu.

Ile nas tam tak w ogóle będzie ? Ktoś liczy ?
        • krotoss Re: do Krotossa i atomskiego 24.08.01, 12:26
          mam wrazenie ze z powodu wlasnie rownoczesnego pisania Atomski nie przeczytal
          mojego postu ;) co do liczenia to w sumie teraz juz sie pogubilem wiec moze
          jednak tak jak proponowalem umowic sie na czata dzis np. o 20.30 wtedy sie
          wszystko ustali do konca i bedzie wiadomo ilu nas bedzie.

KroTosS
          • Gość: kasia Re: do Krotossa i atomskiego IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 12:28
            ha ha ha unikac balaganu... ok atomski wyslalam ci maila na polbox i teraz
            wysylam do krotossa... ktorys powinien dotrzec... balagan ha ha.. Soni
            proponuje tez napisac do krotossa... :-))) jest super ha ha ha :-)))
    • krotoss Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę.DO KASI!!! 24.08.01, 12:29
      Przeczytalem Twoj post w Toruniu wiec jak bedzie czat to poinformuje Cie co
      bylo przeslij tylko tel.kom na e-maila jak bedziesz dawala mi namiary dla
      Atomskiego.

KroTosS
    • blazm Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 24.08.01, 12:29
      A ja też bym chciał jechać !!! Nistety rzadko mam dostęp do internetu i nie
      moge na bieżąco śledzić wątków. Niech mnie któs wtajemniczy, hę ?
      • krotoss Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 24.08.01, 12:32
        W sobote spotykamy sie w Przysieku o zdaje sie 16 lub 17 ;))) jeszcze nie
        ustalone.Dzis moze bedzie czat o 20.30 to cos sie ustali wiecej jak nie to tu
        na forum-wiec trzeba sledzic-niestety.

KroTosS

Ps.Do Atomskiego i Kasi:juz spr.skrzynke.
        • Gość: Ted NetBiT forum powyżej ../BT IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 12:35
          .
        • blazm Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 24.08.01, 12:37
          Czy mógłbym prosić o jakieś informacje na skrzynkę jak już konkrety będą
          ustalone. Z góry wielkie dzięki !!!
      • Gość: kasia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 12:35
        nie ma co tlumaczyc... przyjedz w sobote na miejscu sie wszystkiego dowiesz..
        spotkanie jest w jakims zajezdzie (jednyny w Przysieku).. miedzy 16 a 17...
        mozna przyjechac na 17 wiec bedzie najpewniej... pozdrawiam... szczerze mowiac
        ja juz tez niewiele rozumiem..
      • Gość: atomski Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 12:35
        Duuuuże zebranie .Sobota w Przysieku (to mięzy Toruniem,a Bydgoszczą-podobno w
        połowie drogi)o 16.00 ( w niektórych wersjach o 17.00-ale to bez różnicy). Nie
        przedstawiamy się,będziemy zgadywać, ciągle nie mogę uwierzyć,po ponad miesiącu
        umawiania udało się ?
        • blazm Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 24.08.01, 12:39
          a będą czerwone dywany i orkiestra strażacka ?
          • Gość: kasia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 12:41
            ha ha na pewno sie znajdzie... chcialam tak skromnie zauwazyc, ze zostalo nam
            19 postow do Poznania... nie wiedzialam, ze to kiedys napisze bo w sumie nie to
            mnie interesuje... ale tak to jest jak sie maja Bydgoszczanie umowic na
            spotkanie... w koncu Bydgoszcz jest taka wieeeeeeeeellllkkkaaa.... ha ha
            pozdrawiam :-)))
          • krotoss Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę.Do KASI!!! 24.08.01, 12:43
            Powiedz mi cy masz inter-es czy razem bo gaszeta mi podzielila adres chyba
            wyslalem na taki z - wiec nie wiem czy doszedl.

KroTosS

Ps.Atomskiego juz mam.
            • Gość: kasia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę.Do KASI!!! IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 12:45
              doszedl
        • blazm Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 24.08.01, 12:46
          a może ktoś będzie dzisiaj przypadkiem w Mózgu...Taka mała prapremiera...
          • Gość: atomski Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 12:53
            A jak my się tam wszyscy pomieścimy ?
            :)))))))))))))))))))))))
            • Gość: kasia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.studio.net.pl 24.08.01, 12:55
              rozumiem, ze prapremiera dzisiaj miala by byc i raczej NetBiT-owicze z Torunia
              sie nie pojawia ale oczywiscie serdecznie zapraszamy... wszystkich bez
              wyjatku... atomski nie jest nas w koncu tak wielu.. tylko aktywnosc mamy
              wielka...
              • blazm Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 24.08.01, 13:36
                własnie, właśnie !!! Ja będę !!! Kto wpadnie ? Palec pod budkę...
    • Gość: sonia Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: 200.5.1.* 24.08.01, 13:51
      Oczywiście, że się zgadzam. Podałam już swój adres Krotossowi.
      Chyba nawet wiem, jak się do OBI dostać:))
      • radca Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. 24.08.01, 14:14
        Z radosciä czytam,ze sie spotkacie.
        Zaluje,ze mnie tam nie bedzie-cöz za daleko.

pozdrawiam
        radca

ps: ale napewno nastepnym razem.Mysle,ze to szybko nastäpi.
        • Gość: atomski Re: NetBiT !!!!!!!!!!!! Spotkajmy sie w sobotę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 14:21
          O.K. Sonia przyjąłem,będę w sobotę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka