ramon6 10.01.06, 09:31 Prowadzcie wasza prywatnou wojna , ale niy wciongejcie inkszych w te dziecinady! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rico-chorzow Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 09:38 Uotworzcie siy swoje forom,acha a Willi2 weście tysz mit. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 12:08 jo sie sam pod tym co Ramon pedziou tysz podpisuja. Odpowiedz Link
slezan Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 13:34 Szoda, że nie reagowałeś, kiedy miszcz ordynarnie kłamał na temat wypowiedzi Wilyma, albo kiedy zakładał rasistowskie wątki. Widzę jednak, że "dyplomacja" miszcza w nadmiarze i dla Was jest niestrawna. Problem polega na tym, że on bez niej chyba żyć nie może Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 13:51 to skuli tego tak tera sam wydziwiosz? Odpowiedz Link
slezan Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:00 Zasadniczo oszczerstwa powinien odszczekać. Nie zrobił tego. I pewnie by mu to uszło na sucho, ale miszcz postanowił je powtórzyć po raz kolejny. Przy okazji zaprezentował swoją kulturę i dyplomację, której innych chce uczyć. Podpuszczony szybciutko zaczął obrażać, insynuować, że ktoś tam dla służb pracuje itd. Powinien mu ktos z Was wreszcie wytłumaczyć, że kiedy wpada w histerię, nie powinien wchodzić na forum. Odpowiedz Link
willi2 Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:06 "odszczekac" co za terminami tu operujesz Slezan rodem z rynsztoka ! kaj ty to sie smykosz !? Odpowiedz Link
slezan Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:08 Proponuję lekturę słownika języka polskiego. Mógłbyś nieco poszerzyć słownictwo, bo widzę, że masz notoryczne problemy z autoekspresją:-). Odpowiedz Link
willi2 Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:13 "autoekspresją" O snobizmem intelektualnym mi tu zajechalo :) Odpowiedz Link
slezan Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:26 Zdaję sobie sprawę, że łajza i ci...l lepiej do Ciebie trafiają:-). Może zgłosisz się do "Świętej wojny"? Ucieszą się - będą mogli pokazać śląskie soroństwo całej Polsce. Odpowiedz Link
willi2 Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:29 Cynik,ignorand,obraza ludzi,we wszystkinm chce miec racje,kuje ksiazki na pamiec i hasla z slownika obcego = to Slezan Snobek :) W akademiku nie znalazl zrozumienia ,na polskiej scenie politycznej tez nie. to teraz dowartosciowuje sie na forum :) Odpowiedz Link
slezan Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:32 A ten "ignorand" to co to takiego?:-) Przy Tobie bardzo łatwo się dowartościować - więc satysfakcja żadna. Odpowiedz Link
willi2 Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:35 Bo ja jestem na luzie na tym forum :) A ty i ricus i te wasze godanie per pan,napawa mnie smiechem !!!!!!! Odpowiedz Link
slezan Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:46 A gdzie tu widziałeś takie grzecznościowe formułki? A z tym luzem to naprawdę przykra sprawa. Musisz sie szczególnie koncentrować, by nie pisać głupot?:-) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:57 chopcy, chce wom sie jeszcze tak przekamazac? Odpowiedz Link
willi2 Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:59 Slezan ty tam ale pojencie mosz = amatorze ! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:07 slezan napisał: > Zasadniczo oszczerstwa powinien odszczekać. Nie zrobił tego. I pewnie by mu to > uszło na sucho, ale miszcz postanowił je powtórzyć po raz kolejny. Przy okazji > zaprezentował swoją kulturę i dyplomację, której innych chce uczyć. > Podpuszczony szybciutko zaczął obrażać, insynuować, że ktoś tam dla służb > pracuje itd. Powinien mu ktos z Was wreszcie wytłumaczyć, że kiedy wpada w > histerię, nie powinien wchodzić na forum. slezan z tego tos sie powiniyn ino smioc i radowac - jo by tak na twoim miejscu zareagowou:)) Odpowiedz Link
slezan Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:10 No to też się śmieję, obserwując jak się Miszcz wije:-). Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 14:11 wy sie oba wijecie we wzajymnym uscisku :)) ino se z tego sprawy niy zdawocie:))) Odpowiedz Link
willi2 Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 13:52 Slezan my se tu spokojne godomy,a ty wchodzisz z twoim zolnierzem Ricusiem i chcesz zniszczyc forum.Niewiem o co Ci chodzi ? Podczas spokojnej dyskusji zaczoles mnie i Ballesta obrazac. A przeca jo Ci nic niy godou,tylko normalnie zeh se szkryflou Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 13:55 oczywiscie mom na mysli willi2 :)) Odpowiedz Link
willi2 Re: Ballest i Slezan 10.01.06, 13:57 :)) Szwager bo jou myslou ze po tych nockah co mi w tym tydniu idom,jo zle widzam :) Odpowiedz Link