Dodaj do ulubionych

Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!!

01.04.06, 21:00
www.historiasiglo20.org/GLOS/images/vietnam.jpg
www.filmsondisc.com/Features/vietnam/HEAVEN.JPG
mooreslore.corante.com/archives/images/vietnam%20war.jpg
Obserwuj wątek
    • socer-schlesier Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 01.04.06, 21:07
      Ci Amerykańce wiecznie testują co rusz tę swoją coraz bardziej nowoczesną broń na niewinnych ludziach.
      • willi2 Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 01.04.06, 21:10
        Mosz recht.
        USA chce podbic caly swiat,nie dajac w zamian nic oprocz wyzysku i pszemocy
        • grba Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 01.04.06, 21:57
          willi2 napisał:

> Mosz recht.
          > USA chce podbic caly swiat,nie dajac w zamian nic oprocz wyzysku i pszemocy

Niemcy, Japonia, Włochy...
          • sloneczko1 Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 01.04.06, 22:24
            i moj somsiod:)
            • ballest Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 01.04.06, 22:43
              Willi, w Iraku jest teraz jeszcze gorzi, strzylaja do bezbronnych, do wzietych
              do niewoli, do powiazanych w meczecie, SZOK!
              To je najokrutniejszou Dyktatura na SWIECIE!
              • sloneczko1 Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 01.04.06, 22:50
                jedna bomba atomowa(z iranu) i niy bydzie iraku--i po sprawie
                • ballest Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 01.04.06, 23:08
                  sloneczko, nigdy nie bydzie iranski bomby atomowej, bo Israel na to nie
                  pozwoli!
                  • willi2 Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 01.04.06, 23:58
                    Irak ,Iran,Korea,co jeszcze ?amerykanski bandyta napadnie ????
                    Ciekawe co Slezan ma do powiedzenia w tej kwesti ?
                    • arnold7 Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 02.04.06, 00:21
                      Agytura KPP we Niymcach.
                      • oppelner_os Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 02.04.06, 01:09
                        Powiedz Arni, co to je ta Agyntura KPP we Niymcach, bo jou nie znom zougnygo KPP:)
                        Oswiec mnie Arni
              • builder Re: Good Morning, POLAND 1939 !!!!!!!!!! 02.04.06, 01:21
                ballest napisał:

> Willi, w Iraku jest teraz jeszcze gorzi, strzylaja do bezbronnych, do
                wzietych
                > do niewoli, do powiazanych w meczecie, SZOK!
                > To je najokrutniejszou Dyktatura na SWIECIE!

two`j stary szczeloul 65-lot tamu dou bezbronnych kobiet i dzieci tylko pou tou
                by ciy OS`LE doc` normalne z`ycie=a tiy dou Amerykano`w teroz mosz pretensje?,
                nagly pou 65-u lotach mu sie uodmienilou?!!===nawro`cil sie MISZCZ!,

• builder Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 02.04.06, 01:11
        socer-schlesier napisał:

> Ci Amerykańce wiecznie testują co rusz tę swoją coraz bardziej nowoczesną
        broń
        > na niewinnych ludziach.

proste mam pytanie na zasadzie sondy; kto coebie wychowal?,
        a. media,
        b. gry komputerowe,
        c. pan`stwo,

specjalnie nie podalem rodzico`w bou mo`glbys` byc` sierota=a tego nie
        wiem=sorry,

• socer-schlesier Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 02.04.06, 09:24
          Widzisz Buli,nazizm którego ja osobiście nie doświadczyłem(a wiem że była to zbrodnicza organizacja) przestał istnieć ponad 60 lat temu w odróżnieniu do komunizmu któremu łeb ukręcono nie tak dawno,a też ma na sumieniu nie mniej istnień ludzkich jak naziści,o ile nie więce.Do tej organizacji należało miliony Polaków,ale Twoim zdaniem,jak widzę to nie ma jednak żadnego znaczenia.Nazizm (a chyba wiesz że to nie tylko Niemcy byli,łacznie na czele z ich przywódcą który był Austriakiem) sprowadzł wielkie nieszczęście na ludzi,na świat a i na samych Niemców.Wszystko to działo się w innym już wieku.Dzisiaj mamy wiek dwudziesty pierwszy.Dzisiaj to Amerykańce są na wojnie i znowu(zresztą tak jak zawsze się tacy znajdą) inne nacje tak jak kiedyś nazistom pomagali tak dzisiaj pomagają Amerykańcom,niestety do tej "innej nacji"należą dzisiaj Polacy.I nie pieprz że ta wojna jest po to żeby Sadama obalić,chyba sam w te bajkę nie wierzysz?Ci co tę wojnę wszczeli,winni być osądzeni za to jak kiedyś naziści,bo mnie jeżeli ktoś brata,żonę syna czy córkę zamordóje nie ma żadnego znaczenia czy to był nazista komunista,Polak czy Niemiec.Dla mnie to był MORDERCA.
          • socer-schlesier Re: Good Morning, Vietnam !!!!!!!!!! 02.04.06, 09:31
            Oczywiści "zamorduje" pisze się przez "u" otwarte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka