ramon6 07.10.06, 09:46 uostatnio je zech dojs zoudko na GGG, besto nieje zech pewny, ale zdou mi sie, ze gynau pszed rokym urodziouo sie te forum. Gratuluja bo niywia eli je jeszcze jedne take aktywne prywatne forum:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Roczek 07.10.06, 10:12 Ramon, co jou wiym, to roczek bydzie 10.10. Recht ale mosz, ze to chyba najbardziej aktywne Forum prywatne w Polsce. Labanda se trza spytac, czy jest takou piosenka, ze Slonzok se zawsze rady dou? a moze Hanys juz jom mou;) Odpowiedz Link
ballest Re: Roczek 07.10.06, 10:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=30165103&a=30165103 Widzam, ze 09.10.2006 my se pozegnali tak ze 10.10.2006 nowe forum uotwarte zostauo. Odpowiedz Link
ramon6 Re: Roczek 07.10.06, 11:37 Ballest mousz recht. Ale zech sie ciachnou;-) Mozno sie Hanys zlituje i tyn wonteg wyciepnie. Odpowiedz Link
olandi1 Re: Roczek 07.10.06, 14:29 Po co zaroz wyciepować 10 bydymy sam gratulować :))))))))) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Roczek 07.10.06, 15:26 ballest napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=30165103&a=30165103 > Widzam, ze 09.10.2006 my se pozegnali tak ze 10.10.2006 nowe forum uotwarte > zostauo. > Gliwice + dodaj do ulubionych wątków Sortuj: • I do mnie nadszedl CZAS POZEGNANIA! ballest 09.10.05, 15:42 zarchiwizowany I jou muszam Wom P Y R S K pedziec. Przezou uech tu fajne chwile, uot samego poczontku bouo tu fajnie! pamientom poczontki tego FORUM, pamientom Meg (choc sie Judaszem okazaua i mnie juz nikt na CH nie zobaczy)Szwagra, Hanysa, Emma, Ee, Magicznou, Ciupazka czy Mirka i wiele innych! Tera tych nowych, Rita, Suoneczko, Ola, Annak, Borasca, walki z Braidem wszystko sie kiedys konczy, takie jest zycie. Jak Laband odchodzi, Hanys tysz, to jou tu niy mom co szukac! Ramon, proszam Cie zauoz nowe Forum, Nasz Slonski Heimat, albo Unseres Schlesische Heimat! To je moj przedostani wontek na tym Forum, a ze slowa dotrzymac umiam, to zapytejcie GLIWICZAN! Tam mnie zodyn nie wyciepnou, a jak uech se pozegnou, to uech juz tam jnie wloz, nawet ich nie czytom! NIE DOM SIE W GHETTO ZAMKNONOC , wolnosc jest mi wazniejszou! Bog ze Slonzakami ! Odpowiedz Link
meg_s hmmm...... 07.10.06, 17:07 ballest 09.10.05, 15:42 zarchiwizowany .... pamientom Meg (choc sie Judaszem okazaua i mnie juz nikt na CH nie zobaczy) ballest Acha, chcam dodac, ze mom OGROOOOMNYYY szacunek przed Ee, Macporem i Jimi, NU i pora innymi z Glywic wprawdzie Gorolami, ale fajni ludzie !! macpor Baaaaaaaaaaaaaaaalest!!!!!!!!!!!!!!!! Poza tym prosze jak się chcesz o kimś wyrażać "z szacunkiem" to nie obrażaj jego znajomych, bo mi się głupio robi. dzięki hanys za przypomnienie............................................. Odpowiedz Link
ballest Re: hmmm...... 07.10.06, 17:24 Meg, dla niektorych z nas dalej jestes nadal judaszem! - a na CH juz w Waszej obecnosci sie nie zjawilem, moze dlatego, ze przypuszczalem, ze ten post wlozysz! Odpowiedz Link
ballest Praszka, to szczyt polskiego debilizmu 07.10.06, 17:34 "Re: I do mnie nadszedl CZAS POZEGNANIA! praszka.m 10.10.05, 16:52 zarchiwizowany No i jak pięknie sami sie wykruszyli mąciciele. Ciekawe czego tak bardzo sie przestraszyli, przesiesz za uwagi wnioski i dyskusje nie wsadzają do więzienia. Wystarczyło tylko troche kultury i obiektywnego spojrzenia na różne problemy. Pozdrawiam. praszka" --------------- No to jej chyba jakas wrona jej ostatnia szara komoreczke wydziobaua, niech sie nauczy czytac, to zauwazy kto w filcokach nie tylko na forach ale w calej Europie sie porusza! Odpowiedz Link
meg_s Re: hmmm...... 07.10.06, 18:51 ballest napisał: > Meg, dla niektorych z nas dalej jestes nadal judaszem! to się nazywa "wolność słowa" w twoim i tego drugiego pana wykonaniu - już wiele razy prosiłam o pokazanie mi przynajmniej JEDNEGO niestosownego mojego wpisu > - a na CH juz w Waszej obecnosci sie nie zjawilem, moze dlatego, ze > przypuszczalem, ze ten post wlozysz! genialna hipokryzja Odpowiedz Link
ballest Re: hmmm...... 09.10.06, 11:17 ;) No wiysz, ja nie pietnuje tego, ze piszesz na Gliwicach, ja Cie ale za to pietnowalem, bo bylas propugnatorem Bredzia, broniac jego prymitywnych karteluszy i dyfamycji na temat naszych tu skryslajacych kobiet. Odpowiedz Link
meg_s Re: hmmm...... 09.10.06, 11:54 ...a Ty znowu swoje już mi się nie chce tysięczny raz wyjaśniać - tłumaczą się winni (podobno) Odpowiedz Link
ballest Re: hmmm...... 09.10.06, 15:43 ;) Ty swoje Margotko, a my swoje, ale bele se nie wadzymy, bo najgorzi jak by my na krziwe pyski przyszli. Odpowiedz Link
meg_s Re: hmmm...... 09.10.06, 16:03 to pytanie w stylu: "hej, czy twój stary nadal pije ? ale odpowiedz tylko tak lub nie" :P Odpowiedz Link
meg_s Re: hmmm...... 09.10.06, 16:04 zresztą z panem szwagrem nie ma dyskusji - on tylko udaje że o coś pyta - cokolwiek się odpowie on i tak "swoje" wie Odpowiedz Link
ballest Re: hmmm...... 09.10.06, 20:24 Wiysz jak to w rodzinie je Margotko, czasami se szkrawikle chycom , bo nie wszyscy suchaja, ale na drugi dziym se juzas pogodzom i juzas klara wylezie i se wszyscy rozumiom! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: hmmm...... 09.10.06, 20:48 jak by mi to tak Margotka po slonsku zaczua godac to pieron wiy ... Odpowiedz Link
annak12 Re: Roczek 07.10.06, 15:22 A tak przed rokiem,za kulisami wybierali se moderatorów sami Odpowiedz Link
annak12 Re: Roczek 07.10.06, 16:00 To może powspominamy wraz ten wspaniały czas zeszliśmy się tu stadnie hehe,Ślonzoki,solidarnie;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Roczek 07.10.06, 16:52 Wątków dużo się tworzyło o historii,politycznych namnożyło nie brakło też nam fantazji do rymowanych poezji:) Odpowiedz Link
ramon6 Re: Roczek 07.10.06, 18:06 Hanys dziynki! musza jednak psziznac, czytajonc te wpisy s przed roku, ze mie to nadal denerwuje ze poura takich podciepow jak belewto, braid, bartoszcze, henry itd dostali na lamach TYJ Gazety mozliwosc zniszczynia forum, kere jako jedyne odzwiercelalo dwie pozycje o Slonsku. Wto wie jak daleko by my dzisiej mogli byc? Odpowiedz Link
dede99 Re: Roczek 10.10.06, 09:25 No to wszystkygo najlepszygo na nastympny roczek!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Roczek 10.10.06, 16:31 By sie dobrze tu kulało Kista piwa wypić mało. Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Roczek 10.10.06, 17:16 ramon6 napisał: > uostatnio je zech dojs zoudko na GGG, besto nieje zech pewny, ale zdou mi > sie, ze gynau pszed rokym urodziouo sie te forum. > > Gratuluja bo niywia eli je jeszcze jedne take aktywne prywatne forum:-) Drugiego takiego na pewno nie ma na forum:))))) Ja tez GRATULUJE!!! ale musze przyznac, ze ta cisza u sasiadow normalnie chwilami, az zaglusza - czasami brakuje mi troche jazgotu moich niektorych ulubiencow z FG ;))))) www.czerwonytulipan.olsztyn.pl/Download/czerwony_tulipan_song_o_ciszy.mp3 Pozdrawiam serdecznie:)) Odpowiedz Link