Dodaj do ulubionych

Szandar jest uczciwy

22.10.03, 08:14
Polskie prawo jest chore, broni interesy możnych i złodziei. Sznadr jest
ofiarą tego głupiego prawa i jego interpretatorów. To zgroza.A omc mgr
Kwaśniewski się śmieje...
Obserwuj wątek
    • Gość: szpieg Re: Szandar jest uczciwy IP: *.mmj.pl / 192.168.0.* 22.10.03, 09:32
      Tak, wspaniały uczciwy Szandar, jedyny sprawiedliwy a wszyscy dookoła są żli...
      jak szeryf w kiepskim westernie :P... biedactwo... i nie przesadzaj z
      mieszaniem do tego Kwaśniewskiego, bo on to nie bardzi wie nawet gdzie są
      Siemianowice...
    • tabaka1 Re: Szandar jest uczciwy 27.10.03, 14:52
      Szandar jest siemianowiczaninem z krwi i kości i przejdzie przez tę rewolucję
      zwycięsko! Życzmy mu tego i sobie. Dosyć Mrozków i jemu podobnych.
      • Gość: jan Re: Szandar jest uczciwy IP: *.siemianowice.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 18:46
        szkoda tylko, że mieszka w Katowicach ;)))
        Siemianowiczanin na papierze
        • Gość: Fabud Re: Szandar jest uczciwy IP: 62.181.186.* 27.10.03, 19:23
          O 6.45 wyjeżdża do Siemianowic, około 21.00 - 22.00 z nich wraca.
          Podatki płaci w Siemianowicach. Śpi w Katowicach.
          Katowiczanin na papierze.
          • Gość: jazzz Re: Szandar jest uczciwy IP: 80.51.254.* 27.10.03, 19:38
            A wydawało mi się, że podatki płaci się ze względu na miejsce zamieszkania...
            To ja się myliłem? Można Urząd Podatkowy sobie wybrać? Hmmm... Dobre by to
            było :-) Płacilibyśmy tam gdzie korzystniej (czytaj - mniej do zapłacenia),
            urynkowienie fiskusa! Fajne! :-)))
            • Gość: Fabud Re: Szandar jest uczciwy IP: 62.181.186.* 27.10.03, 19:43
              Szandar jest zameldowany w Siemianowicach.
              Poważnie śpi tylko w Katowicach.
              • Gość: kocielny Re: Szandar jest uczciwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 20:53
                Czy kryterium UCZCIWOŚCI jest miejsce zamieszkania?!?!???
                Nie sympatie czy antypatie lecz czyny i fakty wynikające z tych czynów są, między innymi, podstawą do ocen!!!
                • kulaszpiegula Re: Szandar jest uczciwy 27.10.03, 21:35
                  Nie miejsce zamieszkania jest kryterium uczciwości, a stosunek do prawdy, bo w
                  ulotka przedwyborczych zapewniał, że mieszka w Siemianowicach... a mnie nawet
                  osoboście o tym zapewnił, gdy wyraziłem watpliwość w e-mailu do niego wysłanym.
                  • tabaka1 Re: Szandar jest uczciwy 28.10.03, 07:53
                    Ważne jest nie gdzie śpi, a z kim śpi i jak śpi? A może on w ogóle nie śpi tylko
                    udaje że śpi? A jak spi na lewym boku to nie prawdą jest że zbliżył się do
                    Kościoła. Jak śpi na prawym boku to ma przechlapane wśród ludzi lewicy. Boje się
                    że spi na brzuchu i wszystkich co tu pisza ma głęboko w swej d.....
                    • mirrax Z kim śpi Szandar? 28.10.03, 08:15
                      Oto jest pytanie!
    • stef_ko Re: Szandar jest uczciwy 28.10.03, 09:49
      Każdy chciałby być w takim centrum uwagi jak obecnie Szandar. I to w takiej
      duperelnej sprawie i w takim zadupiu jak Siemianowice. To świadczy o
      nietuzinkowej postaci atakowanego i bronionego. Przypomnijcie sobie bezbrawne
      postaci Mrozka, Madeja czy nawet Kulisza. Brrrr. Szandar jest osobowością! ma
      charyzmę a to jest wartość na którą pracuje się całe zycie. Poza tym PSY
      SZCZEKAJĄ A KARAWANA JEDZIE DALEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • kulaszpiegula Re: Szandar jest uczciwy 28.10.03, 12:22
        Ta karawana się troszkę zagubiła i wydaje mi się, że do oazy nie dotrze :p
      • Gość: AiG Re: Szandar jest uczciwy IP: *.mmj.pl / 192.168.2.* 28.10.03, 12:29
        stef_ko napisał:

> Każdy chciałby być w takim centrum uwagi jak obecnie Szandar. I to w takiej
        > duperelnej sprawie i w takim zadupiu jak Siemianowice.

Jak rozumiem na takim zadupiu jak Siemianowice niektore sprawy powinny uchodzic
        bezkarnie????????
        AiG
    • tabaka1 Re: Szandar jest uczciwy 28.10.03, 12:22
      Kończcie waszmoście, wstydu (sobie) oszczędźcie! Szandar i tak jest the best!
      • kulaszpiegula Re: Szandar jest uczciwy 28.10.03, 12:34
        Heh.. skąd taki zachwyt?
        Toż to aż nienaturalnie wygląda...

A może to SAMOZACHWYT?
        • Gość: jeden z elektoratu Re: Szandar jest uczciwy IP: 80.51.254.* 28.10.03, 18:14
          Szandar jest uczciwy,
          mądry,
          śliczny,
          inteligentny,
          miły,
          wspaniały,
          elegancki,
          dobry,
          uroczy,
          zachwycający,
          miłosierny,
          wyrozumiały,
          pomocny,
          super i wogóle.....
          To takie resume stefa i Fabuda.
          To tyle.
          A może od razu pomnik mu wystawić? Przed UM?
          • Gość: AiG Re: Szandar jest uczciwy IP: *.mmj.pl / 192.168.2.* 28.10.03, 18:59
            hahahah
            Czy ktos zauwazyl ze Szandar i Guzy maja fanatyczych wielbicieli (cos jakby
            Liga Polskich Rodzin i reszta Lepperow). Cale szczescie ze Szyge popieraja
            ludie rozsadni:))))))
            • Gość: INNY Re: Szandar jest uczciwy IP: 62.181.186.* 28.10.03, 21:08
              Do AiG:
              Ty se chopie już daj spokój bo jakżeś pomagierem Szygi
              to i tak wiemy że nic lepszego już nie napiszesz.
              • Gość: AiG Re: Szandar jest uczciwy IP: *.mmj.pl / 192.168.2.* 28.10.03, 21:18
                Pomagier pomagierowi nierowny panie INNY
                A
    • stef_ko Re: Szandar jest uczciwy 31.10.03, 09:09
      To szczęście dla takiego zaniedbanego przez poprzednie władze miasta, że jego
      prezydentem jest człowiek kulturalny, erudyta, intelektualista. Szandar umie
      zjednywać sobie ludzi (mądrych, nie zacietrzewionych, którzy nie umieją
      przejrzec na oczy) i takich efektów nalezy sie spodziewać po nawiazanych
      koktaktach z Niemcami i Irlandią. Facet zna dobrze jezyk niemiecki i umie sie
      dogadać. Zobaczycie, że ściągnie inwestorów. A jego poprzednicy - co zrobili?
      Widać. Madeja, Mrozek, Kulisz - spec od gospodarki, który teraz powinien
      osobiście odpowiadać za likwidację huty Jedność. Za jego czasów padła kopalnia i
      "Hanka". I co zrobił? A FABUD? A "nity"? A może trzaba było to zniszczyć, bo
      przypominały te zakłady czasy komunizmu, kiedy ludziom kazano w nich pracować?
      O takie Siemianowice "walczyli my". Szandar jest uczciwy, bo mówi że nie był w
      "podziemiu", winy, nawet moralnej, za ten stan nie ponosi. Czy to że należał do
      PZPR powinno go dyskredytować? Jako praktykujący katolik otrzymał już
      rozgrzeszenie. I nie jątrzcie juz wokół niego.
      • Gość: jazzz Re: Szandar jest uczciwy IP: 80.51.254.* 31.10.03, 15:03
        A ja i tak jakoś nie mogę się do Pana Szandara przekonać... Jakoś tak mam...
        Moge?
        • stef_ko Re: Szandar jest uczciwy 31.10.03, 15:40
          Ja znam go z oficjalnych spotkań, ale co go znaja dłużej mówią, że to zacny
          gość. Trzeba czasy żeby człowieka lepiej poznać. On jest tego wart.
    • Gość: BANAN Re: Szandar jest uczciwy IP: *.altec.pl / *.waw.cdp.pl 31.10.03, 17:59
      Co za palant z tego STEF_KO
      • stef_ko Re: Szandar jest uczciwy 16.11.03, 15:48
        I wyszło na moje. Szandar jest nie tylkop uczciwy ale i madry. A Kwaśniewski
        się śmieje na... Ordynackiej.Drżyjcie maluczcy.
        • marraf6 Re: Szandar jest uczciwy 16.11.03, 19:15
          Jak widać ci co piszą pozytywnie o tym człowieku(?) o nazwie szandar są
          wyrażnie nim zachwyceni.Nie chcę przypominać (wypominać) wielu jego błędów,
          głupot itd. Ale kiedy wspomnieliście o rozgrzeszeniu tego faceta , to jest
          taki fakt mozliwy bo faroż z " krzyża " jest też tym " bogiem "
          przesiąknięty.Tylko co na to koledzy szandarka z organizacji masońskiej o
          nazwie rotary club ? Z tego co mi wiadomo masoni są przeciwnikami kleru , ale
          szandar jest przecież "uniwersalny" (świeży przykład z prezesury w
          Ursie).Bardzo proszę fanatyków szandara- poznajcie jego przeszłość , wady i
          zalety (?) a potem możecie coś pisać.Wymieńcie mi chociaż kilka sukcesów
          (konkretnych) w jego obecnej kadencji.Poza wychwalaniem się , śmiesznymi
          wizytacjami (mającymi charakter propagandowy,bo przydadzą się przy kolejnych
          wyborach) ja nie widzę w tym facecie NIC !!!No może poza chrobą mózgu.
          • stef_ko "?" 16.11.03, 21:38
            Czy macie zamiar z Szandara robić prymasa, że mam być czysty niczem łza?
            Ludzie, te zarzuty sa rodem z czasów inkwizycji. Czemu on wam zawinił? Że jemu
            się chce i nie biadoli? Że umie z ludzi coś wykrzesać a przy tym jest
            kulturalny? A może przeszkadza to, że jest prezydentem miasta o największym
            od lat bezrobociu, co zaliczyc można do największych sukcesów jego
            poprzedników. Jego ewentualny następca może jedynie wprowadzić zmiany
            polegające na ...wprowadzeniu swoich do urzędniczych gabinetów. Burzyć łatwo,
            ale dajcie Szandarowi spokojnie pracować, by rozliczać go potem z efektów. Z
            biedy może być tylko jeszcze większa bieda. Czy w Siemianowickim piekiełku
            wszyscy wzajemnie się już nienawidzą?
            • kocielny Re: "?" 19.11.03, 14:24
              stef_ko napisał:

> Czy macie zamiar z Szandara robić prymasa, że mam być czysty niczem łza?
              Nie !!! To szandar się "prymasi"!!! Co on powie to JEDYNA PRAWDA>
              > Ludzie, te zarzuty sa rodem z czasów inkwizycji. Czemu on wam zawinił? Że jemu
              W czasach inkwizycji osądzali inkwizytorzy!!! Oni i tylko oni! W XXI w. MY - WYBORCY !!!!!
              > się chce i nie biadoli? Że umie z ludzi coś wykrzesać a przy tym jest
              > kulturalny? A może przeszkadza to, że jest prezydentem miasta o największym
              > od lat bezrobociu, co zaliczyc można do największych sukcesów jego
              > poprzedników.
              Co wykrzesał ???? ETATY DLA KONDUITY !!!!
              Jego ewentualny następca może jedynie wprowadzić zmiany
              > polegające na ...wprowadzeniu swoich do urzędniczych gabinetów. Burzyć łatwo,
              > ale dajcie Szandarowi spokojnie pracować, by rozliczać go potem z efektów. Z
              > biedy może być tylko jeszcze większa bieda.
              W tej biedzie Radni z szandarem w 2002 roku zmarnowali 4 miliony na wydatki Rady Miasta !!!! 4 000 000 : 23+1= 166 666,66 zł na głowę!!!!!!!!!!!!!!
              Czy w Siemianowickim piekiełku > wszyscy wzajemnie się już nienawidzą?
              Czy myślący zdrowo-rozsądkowo mieszkaniec - wyborca wypowiadając swoje i tylko swoje opinie - jest nienawidzącym człowiekiem!!!!!!!!!
              • mailto Re: "?" 19.11.03, 16:56
                kocielny napisał:
                "(...) W tej biedzie Radni z szandarem w 2002 roku zmarnowali 4 miliony na
                wydatki Rady Miasta !!!! 4 000 000 : 23+1= 166 666,66 zł na
                głowę!!!!!!!!!!!!!!"

To spora suma. Poda Pan(i) jakies konkrety, czy to tylko pomówienia? Co znaczy
                zmarnowali?

P.S. W poprzednim poscie mialo byc: www.rotary.org
                Chochliki, jak Licho - nie spia.
          • mailto Re: Szandar jest uczciwy 19.11.03, 16:50
            marraf6 napisał:

"(...) Tylko co na to koledzy szandarka z organizacji masońskiej o nazwie
            rotary club?"
            Wypraszam sobie. Zachecam do lektury www.rotaty.org (moge pozyczyc
            slownik - prosze o maila).
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka