sloneczko1 09.02.08, 20:43 www.gazetawyborcza.pl/1,87648,4889498.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: problemy mniejszości w Polsce 09.02.08, 21:03 Hm, Romowie, to calkiem inny narod, oni moze za to nie poradzom co robiom! ale to mi se najlepi podobalo: "Powiaty brzeski, nyski i namysłowski są najbiedniejsze w Opolskiem. Tomasz Ławiński, lokalny historyk: - Tylko w tych trzech powiatach nie ma Niemców u władzy. Oni są lepiej zorganizowani, potrafią załatwić pieniądze z Warszawy. W Polsce często mniejszości mają lepiej niż większość." Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: problemy mniejszości w Polsce 09.02.08, 21:13 to ze Slonzok ale je robotny to zapomnieli padac - nic ino farmazony te Gorole fandzolom. we Polsce mynszosci som nawet niyuznowane. Odpowiedz Link
kubiss Nazywanie kogos Gorolem to nacjonalizm 09.02.08, 22:28 Szwagrze z Labland ! Jestes typowym prostym śląskim nacjonalistom . Gorol według was to ktoś gorszy bo nie ma pochodzenia śląskiego tylko jego dziad przyjechał na kartoflach . To znaczy że taki człowiek jest obcy i niepożądany . Czy ja urodzony poza śląskiem i niezamieszkały w tym syfie też jestem Gorolem ? Piętnujecie ONR samymi będąc nazionalistami . Powinniście dziękować Polakom że po 1945 roku nie wyczyszczono dokładnie ziem odzyskanych ..... :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link
ballest Struganie konikow, to tez sztuka! 09.02.08, 22:35 Kubiss nie jestes czyms gorszym tylko patrzac na innych sam sie gorszym czujesz, bo wiesz, ze tego co inni umia ty nie potrafisz! Odpowiedz Link