Dodaj do ulubionych

nowy przewoźnik

10.06.10, 09:32
z końcem września na lokalny rynek przewozów pasażerskich wchodzi nowy przewoźnik. Z myślą o osobach studiujących proponowana trasa Dworzec PKP Krasnystaw-osiedle Serbinów-Felin-miasteczko akademickie UMCS-Politechnika Lubelska 3 kursy rano i trzy po południu. Ponadto 3 dni w tygodniu kursy do Krakowa przez Rzeszów. ceny konkurencyjne ponieważ przewoźnik posiada udziałowca z kapitałem zagranicznym(zachodnim) pojazdy do przewozu to 3 Mercedesy Sprintery z 2009 roku z klmatyzacją 18 osobowe. Ceny napewno będą konkurencyjne ponieważ nie mamy do spłacania kredytów ani leasingu, zakupy paliwa w cenach hurtowych. Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi, opinie mile widziane na forum.
Obserwuj wątek
    • srilanka77 Re: nowy przewoźnik 10.06.10, 12:26
      a jakieś trasy do Warszawy sa w planach?
    • lazar1wa Re: nowy przewoźnik 11.06.10, 09:10
      o to miejscowi szrociarze mają prawo zacząć się bać.
    • alibaba1021 Re: nowy przewoźnik 16.06.10, 17:17
      Witam,
      Zlikwidowano wszystkie bezposrednie połaczenia z Krasnegostawu do
      Warszawy i z powrotem, myślę że byłby to strzał w dychę zwłaszcza w
      weekend. Na pewno znajdzie się sporo chetnych bo zawsze był problem
      z wolnymi miejscami.
      Pozdrawiam
      ali
    • blo-ndynka Re: nowy przewoźnik 07.07.10, 13:24
      Proszę o dokładne info na temat rozkładu jazdy, jestem zainteresowana dojazdami
      do Rzeszowa co dwa tygodnie w weekendy.
    • malkor429 Re: nowy przewoźnik 07.03.11, 11:27
      Jestem zainteresowana przejazdem do Krakowa i powrót ,jaka jest cena i w jakie dni kurs?Może jakiś kontakt?
      • blo-ndynka Re: nowy przewoźnik 07.03.11, 22:07
        malkor429 napisała:

> Jestem zainteresowana przejazdem do Krakowa i powrót ,jaka jest cena i w jakie
        > dni kurs?Może jakiś kontakt?

Ta informacja to bzdura.
        Sama byłam zainteresowana dojazdem do Rzeszowa i niestety okazało się że nic z tego.
        Wiem że z Zamościa jest uruchomione połączenie kolejowe, sprawdź, a jak nie to trzeba szukać połączeń z Lublina.
        Powodzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka