Gość: aro IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 05.07.03, 11:32 Niedawno otwarto w Starej Papierni- Winniczka. Prawdziwe (a nie sztuczne wedliny, ogorki kwaszone itd.). Sklep dostal licencje Slow Food. Plecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timit nie tylko..... 05.07.03, 12:05 yhy ale ceny!!dzizas...dobre ze w koncu jest cukiernia!bo mam dosc monopolu buchmana z niemila obsluga i brakiem parkingu!!!! polecam tez "od lasu" knajpa/szalas i hotel w dawnej stadninie koni niedaleko osiedla "elsam"... Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: wedliny 06.07.03, 11:39 timit napisał: > yhy ale ceny!!dzizas... Generalnie uwazam, ze na czym jak na czym, ale na zarciu nie powinno sie oszczedzac. Ostatnio dowiedzialem sie, ze w wedlinach z supermarketow jest 10- 15% MIESA!!! Juz wiecej takiej "zdrowej zywnosci" nie mam zamiaru kupowac Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: wedliny 06.07.03, 13:41 a co zdrowa zywnosc to bardzo lepsza??lepszy marketing na pewno...a jest jeszcze "zdrowa zywnosc" w skolimowie, sklep impresja... Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: wedliny 08.07.03, 08:37 wtrace sie do rozmowy: wedline to bez zadnych oporow jem jak ja zrobi moja Mama. mieso i tak jest juz mocno doprawione wiec wedliny jak sie doprawi kolejnymi chemokaliami to... nie ma i juz nie bedzie zdrowej zywnosci! nie wazne jaki sklep i jak reklamowany!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krosny Re: wedliny IP: 212.76.37.* 08.07.03, 18:15 Sprobujcie! Naprawde niezle, kupilem pasztet z gesi i poledwice- przypomnialy mi sie wedliny, ktore jadlem za komuny, naprawde pozadnie przyrzadzone i nie dosmaczane polepszaczami i innymi chemikaliami. Fakt- drogie. Niezle jest tez piwo niepasteryzowane. Sklep musi trzymac klase, bo maja licencje Slow Food. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Sklep Winniczek w Starej Papierni IP: *.pkobp.pl 21.07.03, 15:32 SUPER BROWAR warto spróbować jest kolosalna różnica porównując z komercyjną konkurencją, wędliny i nabiał pierwsza klasa. Sklep dla osób ceniących sobie jakość tago co jedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Sklep Winniczek w Starej Papierni 23.07.03, 18:14 Gość portalu: bartek napisał(a): > SUPER BROWAR warto spróbować jest kolosalna różnica porównując z komercyjną > konkurencją Potwierdzam! Browar jest super, naprawde najlepsze piwo z polskiego browaru jakie pilem. Browar- LWÓWEK ŚLĄSKI. Odpowiedz Link Zgłoś