Dodaj do ulubionych

Sklep Winniczek w Starej Papierni

IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 05.07.03, 11:32
Niedawno otwarto w Starej Papierni- Winniczka. Prawdziwe (a nie sztuczne
wedliny, ogorki kwaszone itd.). Sklep dostal licencje Slow Food. Plecam!
Obserwuj wątek
    • timit nie tylko..... 05.07.03, 12:05
      yhy ale ceny!!dzizas...dobre ze w koncu jest cukiernia!bo mam dosc monopolu
      buchmana z niemila obsluga i brakiem parkingu!!!!

polecam tez "od lasu" knajpa/szalas i hotel w dawnej stadninie koni niedaleko
      osiedla "elsam"...
      • joolz Re: wedliny 06.07.03, 11:39
        timit napisał:

> yhy ale ceny!!dzizas...
        Generalnie uwazam, ze na czym jak na czym, ale na zarciu nie powinno sie
        oszczedzac. Ostatnio dowiedzialem sie, ze w wedlinach z supermarketow jest 10-
        15% MIESA!!! Juz wiecej takiej "zdrowej zywnosci" nie mam zamiaru kupowac
        • timit Re: wedliny 06.07.03, 13:41
          a co zdrowa zywnosc to bardzo lepsza??lepszy marketing na pewno...a jest
          jeszcze "zdrowa zywnosc" w skolimowie, sklep impresja...
          • studus Re: wedliny 08.07.03, 08:37
            wtrace sie do rozmowy:
            wedline to bez zadnych oporow jem jak ja zrobi moja Mama.
            mieso i tak jest juz mocno doprawione wiec wedliny jak sie doprawi kolejnymi
            chemokaliami to...
            nie ma i juz nie bedzie zdrowej zywnosci! nie wazne jaki sklep i jak
            reklamowany!!
            • Gość: krosny Re: wedliny IP: 212.76.37.* 08.07.03, 18:15
              Sprobujcie! Naprawde niezle, kupilem pasztet z gesi i poledwice- przypomnialy
              mi sie wedliny, ktore jadlem za komuny, naprawde pozadnie przyrzadzone i nie
              dosmaczane polepszaczami i innymi chemikaliami. Fakt- drogie. Niezle jest tez
              piwo niepasteryzowane. Sklep musi trzymac klase, bo maja licencje Slow Food.
    • Gość: bartek Re: Sklep Winniczek w Starej Papierni IP: *.pkobp.pl 21.07.03, 15:32
      SUPER BROWAR warto spróbować jest kolosalna różnica porównując z komercyjną
      konkurencją, wędliny i nabiał pierwsza klasa.

Sklep dla osób ceniących sobie jakość tago co jedzą.
      • timit Re: Sklep Winniczek w Starej Papierni 21.07.03, 16:30
        i majacych kase!!;)
      • nefil Re: Sklep Winniczek w Starej Papierni 23.07.03, 18:14
        Gość portalu: bartek napisał(a):

> SUPER BROWAR warto spróbować jest kolosalna różnica porównując z komercyjną
        > konkurencją
        Potwierdzam! Browar jest super, naprawde najlepsze piwo z polskiego browaru
        jakie pilem. Browar- LWÓWEK ŚLĄSKI.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka