Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer

08.05.07, 12:29
Czy znacie jakiś dobry zakład, lub lepiej fryzjera na terenie Konstancina.
Piaseczna, lub okolic , który ładnie ścina, robi balejage itp.
Obserwuj wątek
    • magdajeden Re: dobry fryzjer 12.05.07, 19:55
      laurent w piasecznie na warszawskiej
    • giulianov Re: dobry fryzjer 16.07.07, 12:16
      styl na sobieskiego w konstancinie
    • klientka12 Re: dobry fryzjer 04.02.08, 13:52
      Witaj ja znam dobrego fryzjera jest w konstancinie na ul dlugiej
      • annamro Re: dobry fryzjer 06.02.08, 10:07
        Polecam Laurent-a w Piasecznie, a dokladniej Pania Karoline w tym
        salonie. Ceny niskie, a efekt piorunujacy.
        W Konstancinie - Styl i Pani Danusia.
        • iwonka286 Re: dobry fryzjer 16.04.14, 19:13
          Szukałam aż znalazłam! W Piasecznie niestety nie udało się, w jednym zrobiono mi żółtko na głowie i chcąc poprawić zaliczyłam jeszcze dwa salony piaseczyńskie. Na głowie miałam coraz większą masakrę...fryzura i kolor tragedia. Znajoma poleciła mi salon Venus w Konstancinie. Cieszę się, że zaryzykowałam! Pani fryzjerka miała dużo pracy, ale efekt piorunujący, piękny popielaty blond o jakim marzyłam i strzyżenie mega, włosy same się układają. Sam rytm pracy, podejście do klienta, rozmowa ze mną, propozycja co możemy zrobić a czego nie, jestem pod wrażeniem. Fryzjerzy tam naprawdę są rewelacyjni, dużo się szkolą i mają pojęcie, gorąco polecam. Minus jest taki, że mieli opóźnienie i musiałam czekać 20min...ale było warto!
          • moris1984 Re: dobry fryzjer 04.07.14, 18:28
            Witam.
            Żałuje ze wcześniej nie poczytałam o komentarzach na temat fryzjera!!!
            byłam w STAREJ PAPIERNI "wojtek zielinski" strzygła mnie pani Kasia TRAGEDIA . Łaske zrobiła ze mnie przyjęła . Tłuka mnie cały czas grzebieniem . Zero profesjonalizmu . Mówie ze mnie tłucze to zdziwiona i przestała przez chwile potem znowu . a zanim weszłam do salonu to na papierosie była . Nawet się nie spryskała perfumami. Cena jaką zapłaciłam była nie warta tej usługi, bo można zapłacić więcej jeśli obsługa jest Naprawdę dobra , (często daje w kieszonkę) nie porozmawiała ze mną na temat fryzury , po prostu NIC. ODRADZAM!!!
    • angela8092 Re: dobry fryzjer 16.05.16, 17:16
      ja znam Pania Ele z Elite Beauty Józefosław chodze do niej juz od dwoch lat i jest swietna
    • angela8092 Re: dobry fryzjer 16.05.16, 17:17
      napisałam juz w innym poscie, ze polecam Pania Elę z salonu Elite Beauty on jest w Józefosławiu, brdzo dobra fryzjerka

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka