Dodaj do ulubionych

migdałek, zebys nie miala wątpliwosci

14.07.06, 22:53
to poki ja mam nożyczki, siur nie ma tu wstepu, pod zadna postacia i pod
zadnym postem. zażalenia do matki założycielki suspicious
Obserwuj wątek
    • migdalek.niebieski Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:53
      Spokowink) przeżyjęwink))
    • browanx Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:54
      no!
      • vandikia Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:54
        no! wink
    • vandikia Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:54
      a do browanxa... tongue_outP na kobiecie sie spotkalismy i przeniosl tu swoje fantazje
      hehehehe
      • browanx Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:56
        sie wiesmile się czyta smile)
    • migdalek.niebieski Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:54
      już wystarczy mi że przez niego mam takie wątpliwości co do ślubuwink)
      • vandikia Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:57
        no weź, nie wszyscy są tak pojebani jak on tongue_out
        • migdalek.niebieski Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:58
          wink))))))) nie wszyscy, i tylko on mi się oświadczył z takich orginałówwink)
        • duleczka nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 22:58
          ale nie znam
          • migdalek.niebieski Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 22:59
            To załóż wątek że chciałabyś go poznaćwink
            • vandikia Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:00
              no pewnie pewnie i bedzie dziewczyna zasypywana mailami,
              • migdalek.niebieski Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:01
                Zauważ że jak się ktoś z nim zaprzyjaźni to wcale nie jest zasypywany
                mejlamiwink)) ja go znam od roku prawie i wysyła mi zawsze po jednymwink
                • vandikia Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:05
                  mnie moze zasypywac dowoli, bo i tak dostaje jeden zbiorczy mail od niego ;P
                  • migdalek.niebieski Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:05
                    robisz mu przykrośćwink
                    • vandikia Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:07
                      trudno wink
                      • migdalek.niebieski Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:07
                        nie bądź taka niedostępnawink
                        • vandikia Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:10
                          kiedy nie moge....ticoqp by mnie zabił jakbym zgrzeszyła z innym
                          tongue_out
                          • migdalek.niebieski Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:13
                            No to się nie przyznawajwink) takich rzeczy Cię trza uczyć???wink)
                            • vandikia Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:19
                              nie moge byc nieszczera tongue_out
                              • migdalek.niebieski Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:20
                                a tamwink)) a Ty wiesz co on na tym urlopie wyrabia??wink)
                                • vandikia Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:21
                                  nie mogie noooo smile) mniej wiecej hehehe smile))
                                  • migdalek.niebieski Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:23
                                    ...daj upust swym fantazjom, zabaw się z Siurem....wink))) nie pękajwink
                                    • vandikia Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:24
                                      szkoda mi czasu na takie zabawy tongue_outP
                                      • migdalek.niebieski Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:25
                                        jaka oziębła, phiwink
                                        • duleczka no może odwrotnie właśnie 14.07.06, 23:27
                                          nie traci czasu....
                                        • vandikia Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:27
                                          czekaj czekaj wroci pewien pan i nie bede taka oziebła hehehe a na powaznie to
                                          nie rozmawiam na powaznie z trolami typu siur, wiec ta bajka u mnie nie
                                          przejdzie wink
                              • duleczka vandi 14.07.06, 23:21
                                daj kotu bułki i mleka z kartonika....jak głodny to i za to będzie łasił Ci sie
                                po nogach
                                • vandikia Re: vandi 14.07.06, 23:22
                                  duleczka, on w poniedzialek wzięty z lecznicy i szczerze mówiąc boje sie, ze po
                                  takim zestawie dostałby biegaczki i mialabym wszystko pobrudzone smile
                          • duleczka no vandikia... 14.07.06, 23:14
                            a kto mu doniesie jesli sama tego nie zrobisz ? a wogóle to gdzie on ?
                            dlaczego nie pilnuje zaniedbuje swoja bialoglowe ?
                            • vandikia Re: no vandikia... 14.07.06, 23:18
                              urlopuje, ale luz, niebawem wraca
                          • browanx Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:16
                            eeeeeee tttaaaaammmm
                            siurdal to cienki bolec, bolek.... coś napisze, wklei linka i się jara.
                            • vandikia Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:19
                              a ja nie rusze dupska do tego sklepu no smile))))
                              • browanx Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:21
                                no dobra, goń do sklepiku i na @smile)
                                • vandikia Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:23
                                  maz konczy jakas faze w grze i kaze czekac smile a na @ byla i odpisala smile))
                                  • browanx Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:39
                                    no i on napaćkał @tongue_out
                                    • vandikia Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 15.07.06, 00:24
                                      @ otworzyłam piwko poza tym, kot wcina zarcie, zimno na zewnatrz jak diabli i
                                      ogolnie git jest smile))
              • duleczka Re: nie znam siura........ ot zgrzeszyłam 14.07.06, 23:02
                no zgrzeszylam ale jeszcze nie zglupialam...a po co mi taki upierdliwiec do
                szczescia....psychol zostanie zawsze psycholem i nic ani nikt go nie
                wyleczy....takiemu tylko zamknac usta
    • vandikia spojrzcie teraz na f kobieta :))))))) ody do mnie 14.07.06, 22:55
      heheh to pajac, lata mi to koło dupy, ale niech sie cieszy psychopata smile)))))
      • krambambulia Re: spojrzcie teraz na f kobieta :))))))) ody do 14.07.06, 22:56
        skad sie tacy biorą?
        • vandikia Re: spojrzcie teraz na f kobieta :))))))) ody do 14.07.06, 22:56
          ciezko stwierdzic tongue_out
    • duleczka Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:55
      kim do cholery jest ten siur no ? tyle tu bywam a ciągle nie wiem...chyba nie
      dane pospołu....smile
      • migdalek.niebieski Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:56
        no jak to Siura nie znasz????smile
      • vandikia Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:57
        to nasz wielbiciel..pisze nam maile i zakłada watki typu " sram wam w cipe"
        itd...smile klasyczny trol
        • browanx Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 22:58
          zapomniałaś o penisachwink)
          • vandikia Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:01
            tak tak zapomnialam, ze lubi penisy brac do buzi - te ktore wkleja
            szczegolnie tongue_out
            jade po zarcie dla kota do jakiegos markietu, wracam niebawem, pilnuj
            foruma smile))
            • browanx Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:02
              hehe zabrakło piwta, winabig_grin
              dla kotttaaaaaa heheheheheh
              • vandikia Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:03
                no kota serio, bo sie pomylilam i kupilam co nie czeba, a do weta sie wybieram
                jutro prawdopodobnie i nie chce go glodnego na noc zostawic smile
                piwo stoi w lodówce od wczoraj i czeka na mnie, ale czuje sie jakos nie teges
                na alkohol wink
                • duleczka Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:06
                  migdałek...może lepiej zrób intercyze przed....myśle że to niegłupie ...żaluje
                  że teraz jestem taka mądra... tongue_out
                  • migdalek.niebieski Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:07
                    a dokładnie??
                    • duleczka Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:11
                      hehe migdałek....od moru ,powietrza,ognia i wody....ogólnie pertraktowalabym
                      warunki na wszelkie nieszczescia wink)) no bo kto wie ? hehe
                      • migdalek.niebieski Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:14
                        A długo jesteście po ślubie?
            • duleczka vandi...daj kotu cyca 14.07.06, 23:04
              • vandikia Re: vandi...daj kotu cyca 14.07.06, 23:05
                no ta pewnie smile
    • dziewice Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:37
      a co zrobil, tak konkretnie?
      • duleczka Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:38
        o dziewice....
        • dziewice Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:41
          zeby nie bylo, ja to nie Siur smile
          • duleczka no dziewice mam wierzyć w słowo pisane ? 14.07.06, 23:42
            a kto mnie tu prowokuje hm ?
            • dziewice Re: no dziewice mam wierzyć w słowo pisane ? 14.07.06, 23:44
              duleczka
              dupeczka

ale to chyba kazdy facet tak moze skojarzyc smile
              • duleczka Re: no dziewice mam wierzyć w słowo pisane ? 14.07.06, 23:46
                hehe to zależy ...nie każdy nie zawsze...i nie tylko tak ,oj dziewice....pora
                na inicjacje
                • dziewice Re: no dziewice mam wierzyć w słowo pisane ? 14.07.06, 23:48
                  nie qmam smile
      • browanx Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:38
        nic, całokształt tfffórczoścismile
        • duleczka browanx on jest twórczy 14.07.06, 23:41
          i ma mnóstwo pomysłów na zaistnienie ale na swój dziwny dość sposób...
          • browanx Re: browanx on jest twórczy 14.07.06, 23:53
            tiaaa, aż za dziwnysmile
        • dziewice Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:41
          no ale czym musial przesadzic.
          • browanx Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:48
            ooooooooooo i jeszcze troszkęsmile
            nie widzisz wszystkiego na forumsmile)
            • dziewice Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:49
              w sumie racja, nie wchodze we wszystkie watki.
              • browanx Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:53
                faktsmile i o różnych porach.
                • dziewice Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:55
                  a siedzisz tu 24/7/365 ? smile
                  • browanx Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:57
                    nie

ale widzę co zostało napisane i usuniętesmile
                    • migdalek.niebieski Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:58
                      wink) szychawink
                      • browanx Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 14.07.06, 23:58
                        no basmile)
                        • migdalek.niebieski Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 15.07.06, 00:01
                          to teraz nie wiesz ilu masz prawdziwych przyjaciół a ilu leci tylko na Twoją
                          pozycjęwink
                          • browanx Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 15.07.06, 00:05
                            hehe, a jaka to pozycjasmile lubię wszystkich uczestników forum (prawie).
                            a czy ktoś mnie nie, to jego sprawa.
                            • migdalek.niebieski Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 15.07.06, 00:06
                              wink) a kogo nie lubisz?wink
                              • browanx Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 15.07.06, 00:08
                                krata piwabig_grin i wiesz wszystkowink)
                                • migdalek.niebieski Re: migdałek, zebys nie miala wątpliwosci 15.07.06, 00:10
                                  a jak ładnie oczkami zamrugam?smile
                    • duleczka hehe władza absolutna...nawet nie musi pilnować 14.07.06, 23:58
                      a i tak wszystko wie....smile
                      • browanx Re: hehe władza absolutna...nawet nie musi pilnow 14.07.06, 23:59
                        noo i już zaraz minie rok powstania Analkasmile
                        • dziewice Re: hehe władza absolutna...nawet nie musi pilnow 15.07.06, 00:01
                          moze wreczyc jakies krasnale ogrodowe zalozycielom?
                          • duleczka myslę,że wystarczy pogratulować 15.07.06, 00:05
                            i życzyć dalszego rozwoju forum w odpowiednim kierunku
                            • dziewice Re: myslę,że wystarczy pogratulować 15.07.06, 00:07
                              gratulacje a taki ogrodowy krasnal to zupelnie cos innego smile

nie chcialabys miec takiego krasnala ?
                              • browanx Re: myslę,że wystarczy pogratulować 15.07.06, 00:10
                                hehehehe zależy gdzie;PP
                                • dziewice Re: myslę,że wystarczy pogratulować 15.07.06, 00:12
                                  taki 0,5m wysokosci smile, w ogrodzie sobie mozna postawic albo w domu gdzie
                                  kolwiek smile.
                                  • browanx Re: myslę,że wystarczy pogratulować 15.07.06, 00:15
                                    ale może byćwink))))))) taki malutki krasnoludeczek, który npconfused??? ;D robi....
            • duleczka może to i lepiej że nie widzi 14.07.06, 23:53
              inaczej zupełnie by sie załamał zwątpił zupełnie w kobiety albo o zgrozo ! co
              gorsza że jest męzczyzną co prawda dziewiczym ale jednak
    • vandikia miałam farta w sklepie ;))))) 15.07.06, 00:20
      jak stalam przy kasie uslyszalam komunikat, ze w zwiazku ze zwiazkiem od 00.10
      do 01.00 kasy nieczynne...uffffff smile)))
      • mateuszwierzbicki a propos siurka :))) 15.07.06, 01:00
        ja nie baba, a mnie też na pocztę wysyła co jakiś czas swoje kwiatki i w księge
        gości ciągle się wpisuje smile
        • vandikia Re: a propos siurka :))) 15.07.06, 01:01
          hehehe widac ma nieokreslone blizej preferencje big_grinD
          • mateuszwierzbicki Re: a propos siurka :))) 15.07.06, 01:04
            własnie, jakoś niezbyt pewnie się czuję z tymi jego objawami zainteresowania smile
            • vandikia Re: a propos siurka :))) 15.07.06, 01:16
              he he he he he smile czujesz sie nie halo? wink
              • mateuszwierzbicki Re: a propos siurka :))) 15.07.06, 07:32
                jakby to powiedzieć... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka