Dodaj do ulubionych

autobusowy dialog roku

20.06.13, 17:37
wsiadam se srada do autobusu pokazuje kierowcy moj darmowy wyplakany w councilu bilet a on do mnie: a jaka ty niepelnosprawnosc masz? big_grin ja: learning difficulties big_grin on: przynajmniej ladna jestes big_grin lol
Obserwuj wątek
    • niedzwiedzica_sousie Re: autobusowy dialog roku 20.06.13, 19:09
      piękny komplement, taki kobiecy heheh
      • marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 21.06.13, 19:37
        big_grin mi sie trafilo big_grin lol
        • kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 24.06.13, 00:01
          Pewnie się lepszą stroną nadstawiłaś. tongue_out
          • marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 24.06.13, 09:48
            lewom, bo gladsza big_grin lol stroke lepszy niz botox normalnie big_grin
            • kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 24.06.13, 23:25
              Może dlatego musiałaś wypłakiwać bilet - zrazu council uznał, że masz już free bonus i dalsza darmocha nie przysługuje. suspicious
              • marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 25.06.13, 12:01
                big_grin musialam wyplakiwac bo na mnie przepisu nie bylo tongue_out darmowe dla epileptykow przysluguja i innych niehalo big_grin a ja tez musialam prawo jazdy oddac gdy nie widze z lewej strony i tworze zagrozenie dla ruchu big_grin lol jeszcze se mieszkanie nowe wyplakac musze big_grin swoje odcierpialam to teraz 7 lat tlustych mi sie nalezy nie? wink
                • kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 25.06.13, 23:30
                  > swoje odcierpialam to teraz 7 lat tlustych mi sie nalezy nie?

No, nie wiem. Ile to masie w pasie? suspicious
                  • marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 26.06.13, 10:32
                    mi wszystkie kalorie ida w dziuru po stroke big_grin moze wieksza glowe dostane? big_grin haha
                    • kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 13:28
                      Szto eta - z przeproszeniem - "w dziuru"? suspicious

Ale cokolwiek to jest - jeśli działa na nietycie, to może nie rozgłaszaj.
                      Gdyż te dziunie, co dzisiaj solitera łykają, żeby nie utyć, mogą zacząć robić se stroke. I nagle takich po stroke się zrobi dużo więcej.
                      A wtedy council bilet może zabrać, gdyż nie ma piniendzy. Cuts. uncertain
                      • anus-hka Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 19:28
                        o matko moze tak po polskiemu by zaczeli gadac wink??
                        • kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 21:32
                          Co, regulaminem się dziecku odbiło? tongue_out

Widzisz, Edzia - zazdroszczą nam, poliglotą...
                          • anus-hka Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 21:50
                            tatuśku opanuj się wink
                            • kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 22:16
                              Jak już, to panie tatuśku! suspicious
                              • anus-hka Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 22:33
                                Panie tatuśku opanuj sie - jam juz nie takie dzieckowink
                                • kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 22:54
                                  Ale trochę wciąż tak - inaczej byś nie zaznaczała, że nie. smile
                      • marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 28.06.13, 15:22
                        bo stroke(udar na nasze) nie jest niczym innym jak dzira w mozgu (najprosciej mowiac), ktora pozniej sie zabliznia ale co wyjebalo to w wiekszosci przypadkow se ne wrati, ja na przyklad mam dziuru w miejscu gdzie normalni ludzie maja neurony odpowiedzialne za lewe reke ale, ze moj mozg sie postaral i zdrowa czesc przejela funkcje lewej lapki i zrobila nowe polaczenia smile
                        • anus-hka Re: autobusowy dialog roku 28.06.13, 20:36
                          marzenie_ciapatego napisała:

> bo stroke(udar na nasze) nie jest niczym innym jak dzira w mozgu (najprosciej m
                          > owiac), ktora pozniej sie zabliznia ale co wyjebalo to w wiekszosci przypadkow
                          > se ne wrati, ja na przyklad mam dziuru w miejscu gdzie normalni ludzie maja ne
                          > urony odpowiedzialne za lewe reke ale, ze moj mozg sie postaral i zdrowa czesc
                          > przejela funkcje lewej lapki i zrobila nowe polaczenia smile

No i kurna teraz wiem o co sie WAM i Panom tatuśkom rozchodziwink
                          • marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 01.07.13, 11:27
                            ze wpitalam jak swinia i niedowage mam big_grin poprostu jak studnia bez dna big_grin
                            • kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 01.07.13, 13:49
                              'naczy za dobrze ci wytuningowali bowels, jak garowałaś na neuroscience. uncertain
                              • marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 02.07.13, 11:40
                                chlera ich wie big_grin
                          • kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 01.07.13, 13:46
                            anus-hka napisała:

> No i kurna teraz wiem o co sie WAM i Panom tatuśkom rozchodziwink

Że niby co? Mamy uwierzyć, że wiesz, co to leworęczne neutrina są? tongue_out
                            • anus-hka Re: autobusowy dialog roku 02.07.13, 09:14
                              kukorica.aratas napisał(a):

> anus-hka napisała:
                              >
                              > > No i kurna teraz wiem o co sie WAM i Panom tatuśkom rozchodziwink
                              >
                              > Że niby co? Mamy uwierzyć, że wiesz, co to leworęczne neutrina są? tongue_out
                              >
                              nie nie wiem co to są leworęczne neutrina - chciałam się tylko upewnić czy na pewno nie wiemwink
    • annajustyna Re: autobusowy dialog roku 20.06.13, 23:09
      Wyplakany? Czy to to samo co wyludzony?!
    • anus-hka Re: autobusowy dialog roku 26.06.13, 12:12
      Jedno co trzeba przyznać - dialog autobusowy miał szybsze tempowink
      • marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 12:49
        no ej big_grin
    • mamba30 Re: autobusowy dialog roku 28.06.13, 13:47
      no i miał kierowca rację, bo ładna to Ty akurat jesteś tongue_out
      • marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 28.06.13, 15:23
        akurat tongue_out
    • anus-hka Re: Pasjonujące;-)nt 02.07.13, 22:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka