marzenie_ciapatego 20.06.13, 17:37 wsiadam se srada do autobusu pokazuje kierowcy moj darmowy wyplakany w councilu bilet a on do mnie: a jaka ty niepelnosprawnosc masz? ja: learning difficulties on: przynajmniej ladna jestes lol Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: autobusowy dialog roku 20.06.13, 19:09 piękny komplement, taki kobiecy heheh Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 24.06.13, 00:01 Pewnie się lepszą stroną nadstawiłaś. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 24.06.13, 09:48 lewom, bo gladsza lol stroke lepszy niz botox normalnie Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 24.06.13, 23:25 Może dlatego musiałaś wypłakiwać bilet - zrazu council uznał, że masz już free bonus i dalsza darmocha nie przysługuje. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 25.06.13, 12:01 musialam wyplakiwac bo na mnie przepisu nie bylo darmowe dla epileptykow przysluguja i innych niehalo a ja tez musialam prawo jazdy oddac gdy nie widze z lewej strony i tworze zagrozenie dla ruchu lol jeszcze se mieszkanie nowe wyplakac musze swoje odcierpialam to teraz 7 lat tlustych mi sie nalezy nie? Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 25.06.13, 23:30 > swoje odcierpialam to teraz 7 lat tlustych mi sie nalezy nie? No, nie wiem. Ile to masie w pasie? Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 26.06.13, 10:32 mi wszystkie kalorie ida w dziuru po stroke moze wieksza glowe dostane? haha Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 13:28 Szto eta - z przeproszeniem - "w dziuru"? Ale cokolwiek to jest - jeśli działa na nietycie, to może nie rozgłaszaj. Gdyż te dziunie, co dzisiaj solitera łykają, żeby nie utyć, mogą zacząć robić se stroke. I nagle takich po stroke się zrobi dużo więcej. A wtedy council bilet może zabrać, gdyż nie ma piniendzy. Cuts. Odpowiedz Link
anus-hka Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 19:28 o matko moze tak po polskiemu by zaczeli gadac ?? Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 21:32 Co, regulaminem się dziecku odbiło? Widzisz, Edzia - zazdroszczą nam, poliglotą... Odpowiedz Link
anus-hka Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 22:33 Panie tatuśku opanuj sie - jam juz nie takie dziecko Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 27.06.13, 22:54 Ale trochę wciąż tak - inaczej byś nie zaznaczała, że nie. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 28.06.13, 15:22 bo stroke(udar na nasze) nie jest niczym innym jak dzira w mozgu (najprosciej mowiac), ktora pozniej sie zabliznia ale co wyjebalo to w wiekszosci przypadkow se ne wrati, ja na przyklad mam dziuru w miejscu gdzie normalni ludzie maja neurony odpowiedzialne za lewe reke ale, ze moj mozg sie postaral i zdrowa czesc przejela funkcje lewej lapki i zrobila nowe polaczenia Odpowiedz Link
anus-hka Re: autobusowy dialog roku 28.06.13, 20:36 marzenie_ciapatego napisała: > bo stroke(udar na nasze) nie jest niczym innym jak dzira w mozgu (najprosciej m > owiac), ktora pozniej sie zabliznia ale co wyjebalo to w wiekszosci przypadkow > se ne wrati, ja na przyklad mam dziuru w miejscu gdzie normalni ludzie maja ne > urony odpowiedzialne za lewe reke ale, ze moj mozg sie postaral i zdrowa czesc > przejela funkcje lewej lapki i zrobila nowe polaczenia No i kurna teraz wiem o co sie WAM i Panom tatuśkom rozchodzi Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: autobusowy dialog roku 01.07.13, 11:27 ze wpitalam jak swinia i niedowage mam poprostu jak studnia bez dna Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 01.07.13, 13:49 'naczy za dobrze ci wytuningowali bowels, jak garowałaś na neuroscience. Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: autobusowy dialog roku 01.07.13, 13:46 anus-hka napisała: > No i kurna teraz wiem o co sie WAM i Panom tatuśkom rozchodzi Że niby co? Mamy uwierzyć, że wiesz, co to leworęczne neutrina są? Odpowiedz Link
anus-hka Re: autobusowy dialog roku 02.07.13, 09:14 kukorica.aratas napisał(a): > anus-hka napisała: > > > No i kurna teraz wiem o co sie WAM i Panom tatuśkom rozchodzi > > Że niby co? Mamy uwierzyć, że wiesz, co to leworęczne neutrina są? > nie nie wiem co to są leworęczne neutrina - chciałam się tylko upewnić czy na pewno nie wiem Odpowiedz Link
annajustyna Re: autobusowy dialog roku 20.06.13, 23:09 Wyplakany? Czy to to samo co wyludzony?! Odpowiedz Link
anus-hka Re: autobusowy dialog roku 26.06.13, 12:12 Jedno co trzeba przyznać - dialog autobusowy miał szybsze tempo Odpowiedz Link
mamba30 Re: autobusowy dialog roku 28.06.13, 13:47 no i miał kierowca rację, bo ładna to Ty akurat jesteś Odpowiedz Link