miholonly 06.02.08, 15:15 KOchani chciałabym zaproponować swoje usługi w zakresie pielęgnacji piesków i kotków w domu, bez żadnych środków znieczulających. Ola 503616713 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ja.kas Re: Strzyżenie psów i kotów 07.02.08, 10:13 Z nieba mi spadłas, zapisany fon w telefonie własnym i juz dzwonie :- )))))) Odpowiedz Link
miholonly Re: Strzyżenie psów i kotów 07.02.08, 13:20 proszę o cierpliwość w dniu dzisiejszym, mam mały młyn ale po 16 odbiorę każdy telefon Odpowiedz Link
draganek11 Re: Strzyżenie psów i kotów 07.02.08, 12:56 a to koty też się strzyże? ;p... a tak na poważnie,to czy w zakresie domowych usług ma Pani też profesjonalne trymowanie i ew.przygotowywanie do wystaw? Pozdrawiam Odpowiedz Link
miholonly Re: Strzyżenie psów i kotów 07.02.08, 13:19 tak, zwłaszcza persy, sama mam takiego persa, który nie bardzo lubi się czesać. Też trymuję Odpowiedz Link
draganek11 Re: Strzyżenie psów i kotów 07.02.08, 12:58 chciałam jeszcze dodać,że os Rajska Jabłoń ma dodatkowe forum na którym może Pani też zamieścić posta z ofertą-wiem z autopsji,że na Rajskiej większość rodzin to rodziny psie lub kocie Odpowiedz Link
madziulec Re: Strzyżenie psów i kotów 08.02.08, 11:11 No super ))) Nareszcie. Legionowo tez wchodzi w zakres terytorialny??? Jakie ceny uslug? Odpowiedz Link
miholonly Re: Strzyżenie psów i kotów 08.02.08, 13:49 tak, oczywiście, a jakiego pieska ma Pani? np. sznaucer miniaturka to cena od 55 do 65 zł, w zależności od współpracy ze mną psiaka yorczek od 65 do 80 w zależności od fryzury i też współpracy sznaucery olbrzymy to 120 zł. proszę pytać a z chęcią udzielę szczegółowych odpowiedzi , pozdrawiam, Ola. Odpowiedz Link
madziulec Re: Strzyżenie psów i kotów 08.02.08, 14:42 ja mam kota, a wlasciwie kotke, persiczke i mam wrazenie, ze czasem przydaloby sie jej podciac futerko. Napewno latem tak, a i teraz zima, gdy kaloryfery grzeja... Odpowiedz Link
miholonly Re: Strzyżenie psów i kotów 08.02.08, 17:42 ja sama mam w domu kota persa o dźwięcznym imieniu Ryjek, którego systematycznie strzygę maszynką na tzw lwa jest boski. W razie problemów z kotką (i nie tylko ), zapraszam. Ola. Odpowiedz Link
archiolo Re: Strzyżenie psów i kotów 10.02.08, 03:03 Witam zwolenników zwierząt!! Lubię psiaki ale proszę o nie załatwianie się nimi w miejscach gdzie ludzie chodzą bo ile razy w tygodniu można czyścić buty po kupkach. Proszę i nie twierdze że to Wy ale tak na wyrost, bo powoli się zrażam do tych fajnych zwierzaków. Pozdrawiam Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Strzyżenie psów i kotów 11.02.08, 14:53 Tez uwazam, ze po swoich zwierzakach nalezy sprzatac. W skandynawii kazdy własciciel psa ma przy sobie torebke i łopatke i ani to nikogo nie dzwi ani nikomu hanby nie przynosi. Odpowiedz Link
to.ja.kas My juz po wizycie 12.02.08, 13:51 Pani spod znaku maszynki do strzyzenia i BARDZO polecamy. Kot wyglada pieknie, Pani ma naprawde podejscie do zwierzaków i moja piątka ogonów właziła na nią by je głaskała. Osoba profesjonalna i godna polecenia. Stefan tez zachwycony, teraz w koncu moze sie wylizac nie połykajac kłakw całymi kępami. Odpowiedz Link
miholonly Re: My juz po wizycie 12.02.08, 16:43 dziękuję bardzo to była czysta przyjemność zarówno jeśli chodzi o wszystkie kocury i kotkę, jak ich Właścicielkę, pozdrawiam. Ola. Odpowiedz Link
salon_pudelek Re: Strzyżenie psów i kotów MIŃSK MAZOWIECKI 14.02.08, 07:21 SERDECZNIE ZAPRASZAM Państwa do salonu "PUDELEK" w Mińsku Mazowieckim wiecej na www.salonpudelek.republika.pl tel 509096577 Odpowiedz Link
miholonly Strzyżenie psów i kotów Jabłonna i okolice :-) 04.08.08, 14:22 503616713 przypominam swój telefon Strzygę pieski wszelkiej maści, postury począwszy od Yorczków przez Sznaucerki po Czarne Terriery Rosyjskie; oraz kotki począwszy od swojego Brytyjskiego długowłosego przez Persiaczki na Dumnych Europejczykach skończywszy. Polecam siebie Wszędzie dojadę i wcale dużo nie biorę Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Strzyżenie psów i kotów Jabłonna i okolice :- 06.11.08, 22:45 Potwierdzam raz jeszcze Mój Stefan znów wyglada pięknie. Mało tego zaczynam odnosić wrażenie, że "ciocię" spod znaku maszynki do golenia zaczyna lubić. I rzeczywiście Miholonhy ma talent. Jeśli ktoś nie strzyże zwierzaków bo mysli, ze narkoza bedzie konieczna to polecam. Niebywałe podejście do braci mniejszych. I rzeczywiście wcale dużo nie bierze. A brak kłaków w domu bezcenny Odpowiedz Link
miholonly Re: Strzyżenie psów i kotów Jabłonna i okolice :- 03.12.08, 14:12 nie da się nie lubić miłego Kota Stefana i Jego Właścicielki Odpowiedz Link
agnieszka66a Re: Strzyżenie psów i kotów 04.06.09, 16:56 Zapraszam do salonu dla zwierzat ,,cztery łapy,,obok Ryni nad Zalewem Zegrzynskim informacje i zapisy pod numerem telefonu 504-012- 563 .Agnieszka. Odpowiedz Link
agnieszka66a Re.STRZYŻENIE PSÓW NIEPORĘT ,RYNIA I OKOLICE 04.06.09, 17:02 ZAPRASZAM DO SALONU DLA ZWIERZAT ,,CZTERY ŁAPY,, WYKONUJE KOMPLEKSOWE ZABIEGI FRYZJERSKIE I PIELEGNACYJNE INFORMACJE I ZAPISY POD NUMEREM TELEFONU 504-012-563.ZAPRASZAM AGNIESZKA. Odpowiedz Link
psychomaszyna Można już się ogłaszać na Dwukropek.pl 12.09.08, 06:47 W serwisie Dwukropek.pl Legionowo powstała kategoria Zwierzaki / Usługi, gdzie można się spokojnie ogłaszać tinyurl.com/4lullw Odpowiedz Link