Dodaj do ulubionych

Gangnam Style blok 75

06.11.12, 12:40
Gangnam Style - utwór na miare chińskiego "disco polo"smile - naprawde oksmile ale drogi sąsiedzie bądź droga sąsiadko puszczanie go w świątek, piatek czy w niedzielę nie liczac się z porą dnia czy nocy sprawia że działa on jak płachta na bykasmile
Dzielące nas ściany nie zagłuszają tych bitów a proszę weź pod uwagę że w bloku mieszkamy my wszyscy. Jedni wracaja z pracy gdzie moze mieli nerwowy dzień i chcieliby odpocząć albo spokojnie obejrzeć TV, drudzy może mają inny gust muzyczny a jeszcze inni może o godzinie 23:00 chcieliby by ich dziecko spało bo rano trzeba wstać.

Czy naprawdę słuchanie muzyki musi wiązać się z tym by słuchało jej pół bloku?

Mam nadzieje że osoba która jest tak żarliwym fanem Gangnam Style - przeczyta moją prośbę o roztropność bo naprawde trudno mi zlokalizować źródło.
Obserwuj wątek
    • reniavictoria Re: Gangnam Style blok 75 09.11.12, 20:02
      Proponuję porozmawianie z sąsiadem, albo tak jak ostatnio zrobiła moja siostrzenica, która jakiś czas była u mnie i przeszkadzał jej utwór sąsiada, słyszany przez okno puszczany non stop , nie umiała podjąć rozmowy, więc nakleiła sąsiadowi na drzwi karteczkę "inni ludzie też tu mieszkają" czy coś w tym stylu, zadziałało wink bo sąsiad okazał się dobrym człowiekiem wink nie każdy ma dostęp do internetu, a jak ma niekoniecznie czyta to forum
    • kasia-z-zalesiadolnego Gangnam Style to utwór z Korei Południowej 11.12.12, 00:49
      Psy to wykonawca z Korei Południowej, a nie z jakichś Chin Komunistycznych!
      www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
      Sayonarasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka