21.01.19, 13:37
21.01.2019 o godz.12,05 zadzwonił do mnie kurier,że czeka pod szlabanem bo nie ma ochroniarza.Czekał 10 minut.Ubrałem się i zszedłem,to trwało drugie 10 minut,ochraniarza nadal nie było.Odebrałem przesyłkę.Doszedłem do bloku,a ochroniarza nadal nie było.Jeden ochroniarz to nie przesada?
Obserwuj wątek
    • jac3k27 Re: Ochrona. 27.01.19, 00:13
      Można zatrudnić więcej, tylko kto za to zapłaci? A może obniżyć wynagrodzenie dla zarządu i zarządcy i zatrudnić za te pieniądze dodatkowego ochroniarza?
      • rypioze Re: Ochrona. 27.01.19, 10:30
        My za to zapłacimy,wystarczy deptać butelki plastikowe,oszczędzi się na wywozie.
        • jac3k27 Re: Ochrona. 27.01.19, 18:53
          No to wymyśliłeś!
          • rypioze Re: Ochrona. 28.01.19, 13:24
            Lepiej co trzeci dzień wywozić nastroszone pojemniki?W miejscu jednej nie zgniecionej butelki zmieszczą się cztery zgniecione.Spróbuj.
            • jac3k27 Re: Ochrona. 28.01.19, 19:07
              Problem w tym, że cenę wywozu śmieci ustala gmina i nijak się to ma do tego czy mieszkańcy osiedla Wiktoria zgniatają butelki czy nie? Najwyżej pojemnik na takie opakowania zapełni się szybciej, ale to i tak nie zwiększy ilości wywozów w miesiącu. Grafik wywozów jest ustalony. Taki stan jest od lipca 2013 r. A może by tak postawić przy każdym śmietniku postawić ochronę, która przypilnuje, czy mieszkańcy wrzucają zgniecione? Wydaje mi się że nie bardzo wiesz o czym mówisz i wydaje Ci się że zgniatanie butelek przysporzy nam wiele korzyści i ograniczy koszty. To tak nie działa.
              • rypioze Re: Ochrona. 30.01.19, 18:00
                Dziwnym trafem po plastiki przejeżdżają jak pojemnik jest pełny a nie wg grafiku.Cięszę się,że Ty wiesz o czym mówisz,przypomina mi to wypowiedzi niejakiego Rostowskiego.Znasz choćby na temat 500+ ?
                • reniaijuz Re: Ochrona. 26.09.19, 22:15
                  wiesz czemu forum victoria umarło wink bo mało jest tutaj osób,jak widać, które chcą się wyżywać na innych tak jak Ty ;P, krytyka dysfunkcyjna, tak bywa w życiu jak nie nożna inaczej

• reniaijuz Re: Ochrona. 20.10.19, 11:56
      Gdyby kurierowi naprawdę zależało na tym, by przesyłkę dostarczył Ci pod drzwi, to by to zrobił, samochód zostawiając na zewnątrz wink może tutaj tkwi problem i z tej strony warto na to popatrzeć, zamiast krytykować wszystko co się tutaj dzieje.
      Miałam kiedyś problem z domofonem, nie mogłam otwierać drzwi, listonosz kazał mi zejść na dół, i jak ten wół zeszłam mijając po drodze dwie osoby, które akurat wchodziły do bloku, powiedziałam co myślę na temat Jego pracy i jeśli jeszcze raz tak zrobi, złożę skargę na poczcie. Można?
      • rypioze Re: Ochrona. 22.10.19, 18:29
        Listonosz się przestraszył i rzucił pracę,teraz mamy ładną kobietę.
        • reniaijuz Re: Ochrona. 22.10.19, 20:51
          no cóż mam napisać ... pozdrawiam i z całego serca życzę powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka