Dodaj do ulubionych

mylna do dupy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:40
Piszecie i piszecie to owo i bowo ale nic się kupy nie trzyma. Każdy ma prawo
do wypowiedzi więc teraz moje zdanie:
W jakiej kolejności przypadkowej? Proszę ja was :)
Egoista - wieczny smród , obsługują frustraci.Siedzą tam ciągle brudni
sportowcy po treningu.
Camelot - Fajnie że niektóre nacje same sobie getto budują Barman raz to
przeciera łapę w swoich tłustych włosach a następnie no właśnie wkłada ją w
Twoją szklankę piwa ale to taki ich obyczaj się przyczaj.
Awangarda - zamienił stryjek siekierek no właśnie na co ? W środku przyjemnie
no ale nie o tym co miłe pisze więc Barmani oszukują na drynkach na pewno nie
dostajesz tyle za ile zapłaciłeś czyli kto ? Barmani to niemili oszuści
Kuba - nie wiem czego się przyczepić chyba tylko tego że to miejsce pełne
tanich cfaniaków obsługa elastyczna całkiem całkiem nie wiem czego się
przyczepić.Chyba tego że blisko pkp-u i zaciąga smrodem prosto z bufetu na pekape.
Krejzy Tałn - Daje smrodem barmani kręcą wały na klientach,kradno telefony
klyjentely a mogło by być miło gdyby wieś nie stała na obchronie i się sama
tam nie bawiła po pijaku zwłaszcza.
Dekadencja- Wały jak wszędzie dyskoteka przyjemna no ale niestety za mała i to
problem mała dyskoteka mało ludzi mało ludzi nie ma ludzi Dobry bilard.Ta sama
obchrona co w krejzy tałnie i nie chcą dać klyjentely jeździć windami i trzeba
wysoko wchodzić by wydać pieniążki.Szatnia droga,wściekła,biedna i kręgle nie
działają.Nigdy!
Do Dupy Mylna – jw do dupy brudaśny wagon smutnych pasażerów.Przy barze sami
alkoholicy po czterdziestce opowiadają smutne żarty bo nikt ich nie kocha.
Tik all – szkoda słów.Same nieładne prosięta.Średnio przychodzi tam 4 osoby na
tydzień.
Namioty- nie wiem co napisać tam jest tylko piwo piwo piwo i wilgoć.Obsługują
małolaci i nie wiedzą kto zapłaci a kto nie i kto świnia a kto też nie.
Satelitarna- nie czynna i nie gadam bo po karierze.
TABU-można się śmiało napić i poskakać pod warunkiem że pan ochraniacz Cie
dobrze oceni na wejściu( w celu wpuszczenia Cie do środka na ostre wydawanie
piniendzy).Rozszarpane metalowe kible przez wściekłych małolatów w
podrobionych dresach.
Obserwuj wątek
    • Gość: hohoho Re: mylna do dupy IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 08.08.05, 18:59
      Marna prowokacja!
      • Gość: tu i ówdzie mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:05
        nie prowokacja tylko reportaż
        • emektb Re: mylna do dupy 08.08.05, 19:09
          uhu no to świetny z ciebie jest pisarz. gratuluję.
        • Gość: kuba Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:14
          uwazam, ze jesli nawet prowokacja, to warta dyskusji. tu i owdzie skrytykowal
          kazdy z wymienionych pubow i ok. A moze teraz znajda sie konkretni obroncy?
          Nie lepiej by tu poduskutowac na argumenty? przeciez ich nie zabraknie.
          Choc nie wiem, jak mozna obronic na przyklad krejzi tałna...
    • bambii Re: mylna do dupy 08.08.05, 19:08
      Wiesz co ty to lepiej nie wychodz na ulice a do knajpy pod zadnym pozorem. Wlacz
      tv (VIVA czy cus) poskaczes sobie w domu nikt ciebie nie wyrzuci , a drinki
      sobie sam będziesz robił więc nikt nie oszuka - no i taniej wyjdzie. Mozesz
      zaprosić kogoś ze znajomych (ale nie tych sportowców bo będą smierdzieć)
      oczywiście ze znajomych też wyklucz tych po 40-tce , na wejsciu sprawdzisz czy
      mają tłuste włosy no bo jeszcze do szklanki wsadzą a tego nie lubisz. Mam
      nadzieje ze mieszkasz daleko od pkp wiec smrodu nie bedziesz mial.
      Windą sobie mozesz pojezdzic gdzies na miescie w wiezowcu (chyba ze mieszkasz w
      wiezowcu to juz wogole git). Na wejsciu zrobisz selekcje zeby w podrabianych
      dresach do domu nie wchodzili no i juz mozesz sie bawic.
      Aha , jakby sie okazalo ze jestes sam to postawisz sobie lustro więc będziesz
      miał towarzystwo w swoim wieku. :>
      • no_login Re: mylna do dupy 08.08.05, 19:13
        A może prawdę pisze?
        trzeba sprawdzić jak to jest z Mylną, niespodziewaną wizytację
        zrobić w sobotę...
        • emektb Re: mylna do dupy 08.08.05, 19:17
          no dobrze, że ona niespodziewana. chyba dla forumowiczów jaką promocję albo
          inszą rabatę zrobić na tą okazję:)) będzie na hasło podam je w sobotę rano:))

pozdro
          • no_login Re: mylna do dupy 08.08.05, 19:19
            Może roześlij po skrzynkach,
            trolle to bardzo spragnione stworzenia :-)
            • emektb Re: mylna do dupy 08.08.05, 19:21
              nie wszyscy te skrzynki podglądają. na przykład ja. i nic nie będę wiedział.
        • bambii Re: mylna do dupy 08.08.05, 19:26
          no tak !! jak ja nad morzem to impra sie szykuje !? wot zycie :/

A trolle oficjalnie nie chca przychodzic ale potajemnie bedzie sporo przy takiej
          okazji :)
          • emektb no mylna jest super, ekstra, super. 08.08.05, 19:29
            no i po co ci było nad to morze jechać. deszczu nie widziałeś:)) trochę mam
            chorej satysfakcji, bo ja nie mogę nad morze wyjechać na razie:)
          • no_login Re: mylna do dupy 08.08.05, 19:29
            nad morzem i zamiast jod wdychać to w necie siedzisz?
            • bambii Re: mylna do dupy 08.08.05, 19:39
              siedze wdychajac jod ;))))
              • pawelek.mar Re: mylna do dupy 09.08.05, 10:43
                bambii napisał:

> siedze wdychajac jod ;))))
                >

tak sobie zadaje pytanie dlaczego jeszcze tego laptopka nie posłałeś wraz z
                falami do Szwecji? :-) Chyba nie ze względów materialnych :-)))

PS. do reszty: ...a może za dwa tygodnie?
                • Gość: n_l Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:35
                  > PS. do reszty: ...a może za dwa tygodnie?
                  a może 27.08 ?
                  • Gość: Pawełek Re: mylna do dupy IP: *.bci.net.pl 09.08.05, 14:22
                    Gość portalu: n_l napisał(a):

> > PS. do reszty: ...a może za dwa tygodnie?
                    > a może 27.08 ?

ok
                  • marianeq Re: mylna do dupy 09.08.05, 15:07
                    Kurczę. ustalcie jakies daty!
                    Nawet byłem w środę, wpadłem na piwko, a tam tylko smutni 40letni. Całe
                    szczęście że ich znałem :)))
                    • Gość: Pawełek Re: mylna do dupy IP: *.bci.net.pl 09.08.05, 15:31
                      marianeq napisał:

> Kurczę. ustalcie jakies daty!
                      > Nawet byłem w środę, wpadłem na piwko, a tam tylko smutni 40letni. Całe
                      > szczęście że ich znałem :)))

ale napiłeś się z nimi mam nadzieję :-)

No to może wpomniana sobota 27.08...? Jakieś niusy o wujku byśmy wymienili :-)))
                      • marianeq Re: mylna do dupy 11.08.05, 13:48
                        Hmmm. No njusy to ok :)
          • Gość: kuba Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:11
            no wlasnie, ja tez akurat w Afryce bede, moze nastepna sobota?
            • emektb Re: mylna do dupy 09.08.05, 10:30
              a souvenire przywieziesz?:))
              • Gość: kuba Re: mylna do dupy IP: 217.153.224.* 09.08.05, 16:08
                we wlasnej postaci :)
      • Gość: fanbka Re: mylna do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:41
        błyskotliwa odpowiedź, godna uwagi
    • Gość: zas Re: mylna do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:52
      moze niech tu i owdzie napisze gdzie w takim razie w/g niego mozna w Siedlcach
      pojsc?bo jak na razie to wszedzie jest do dupy???a moze jednak jest jakis jasny
      punkt na szarej,smierdzacej mapie Siedleckich knajp tylko ludzie o nim nie
      wiedza?napisz prosze niech sie nie mecza szukaniem!!!wszyscy na to czekamy
      • Gość: pkp sandłicz Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:30
        od dawna już chyba wszem i wobec waiadomo,
        iż te forum należy do trzody z mylnej.
        panowie mylni,wszechobecni netowcy niby to pod
        przykrywką obrony przed atakiem siedlceckich lokali
        (pomijając tylko rzecz jasna twórczość śmigielskiego)
        wchodzą to na początku jednym palcem by potem przejść na
        pełny fisting w mylny anus.

(wątki oczerniające mylną nie znajdują poklasku i zainteresowania,
        kiedy to te dotyczące śmigielskich lokali nie schodzą z pierwszych miejsc
        tego tabloida, co świadczy troche o tym gdzie internauci idą wieczorem po internecie na piwo).

kolejny frustrat (bez zainteresowania już zupełnego)
        znowu przypomni wątek figurki wchodząc neurotycznie
        swoim tanim modemem co kwadrans sprawdzając czy ktoś mu kibicuje
        no ale dupa panowie.

spotkali byście się kiedyś na kawie

• bambii Re: mylna do dupy 08.08.05, 22:44
          > pełny fisting w mylny anus.

z racji swojej nie(o)mylności wyjaśnij mi proszę ten wykwit nowomowy której
          Kopaliński nie umieścił w swym słowniku. Przyznam że jako mylny człek wierząc w
          to co napisane w stopce, inspiracją do poszukiwań się stałeś , a wiec czym jest
          ten "anus" ktory zaprząta mą glowę a o której moje 3 słowniki nie słyszały ?

> (wątki oczerniające mylną nie znajdują poklasku i zainteresowania,

widać pomówieniem zwykłym są

> tego tabloida,

Co do tabloida to zapewne dokonałes sprytej paraboli językowej , poniewaz forum
          w swej istocie nie jest ilustrowane jak pierwowzory tabloidów : "Daily Mirror",
          "The Sun", "Paris-Soir", "France-Soir", "The New York Daily News", "Bildzeitung"
          ale przebiegłośc tu wyczuwam.

> kolejny frustrat
          [cut]
          > no ale dupa panowie.

No a tutaj sugerujesz wyalienowanego złoczyńce czającego się na wątek z figurką
          a kończysz jednoznacznie sugerując spisek masonów czy innych cyklistów.

Czuję że nienawiść ciemna strona sączy do serca twego.
          • Gość: młoda Re: mylna do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:37
            Wchodzę na to forum od niedawna i mam podobne wrażenia jak twój przedmówca.
            Przykre to.
        • bambii Re: mylna do dupy 08.08.05, 22:44
          > pełny fisting w mylny anus.

z racji swojej nie(o)mylności wyjaśnij mi proszę ten wykwit nowomowy której
          Kopaliński nie umieścił w swym słowniku. Przyznam że jako mylny człek wierząc w
          to co napisane w stopce, inspiracją do poszukiwań się stałeś , a wiec czym jest
          ten "anus" ktory zaprząta mą glowę a o której moje 3 słowniki nie słyszały ?

> (wątki oczerniające mylną nie znajdują poklasku i zainteresowania,

widać pomówieniem zwykłym są

> tego tabloida,

Co do tabloida to zapewne dokonałes sprytej paraboli językowej , poniewaz forum
          w swej istocie nie jest ilustrowane jak pierwowzory tabloidów : "Daily Mirror",
          "The Sun", "Paris-Soir", "France-Soir", "The New York Daily News", "Bildzeitung"
          ale przebiegłośc tu wyczuwam.

> kolejny frustrat
          [cut]
          > no ale dupa panowie.

No a tutaj sugerujesz wyalienowanego złoczyńce czającego się na wątek z figurką
          a kończysz jednoznacznie sugerując spisek masonów czy innych cyklistów.

Czuję że nienawiść ciemna strona sączy do serca twego.
    • razowiec Świat siedleckich pub'ów 08.08.05, 21:46
      Nie masz racji. Nie sądzę, aby na to forum dziwnym trafem trafiali tylko
      wielbiciele Mylnej. Ci ostatni są poprostu najbardziej aktywni w wyrażaniu
      swoich opinii.
      Myślę, że Summertime też ma nie mało zwolenników (przynajmniej sam pomysł, ale
      nie tylko).
      Dziwi mnie, że Summertime nie ma własanej strony www.
      Co do innych pubów - to nie dziwota, że nikt nic tu nie pisze. Bywalcy tych
      przybytków jakoś słabo radzą sobie z językiem polskim. Znają na ogół tylko pięć
      wyrazów: k..., ch.., p...., p........, z........ - te głównie tam słychać.
      I jak tu coś napisać?
    • Gość: szkrab Re: sam jesteś do dupy IP: *.aster.pl 08.08.05, 22:24
      koleś lecz się, chyba masz jakiś syndrom małomiasteczkowości, zapewne bawisz
      się w utopii i w kokonie we Wsiawie...
      jesteś chory.......
      a może sam otworzysz knajpe w Siedliszczach...i się pochwalisz prowadzeniem
      takiego interesu, ciekawe jaki Ci wtedy zuchu to wyjdzie
      bez pozdrowień
      szkrab
      • Gość: sandłicz Re: sam jesteś do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:29
        uderz w stół...
        • Gość: hohoho Re: sam jesteś do dupy IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 08.08.05, 23:04
          To forum w żadnych wypadku nie jest odzwierciedleniem nastrojów i pogladów
          naszego miasta...jest tylko jakimś procentem, bo dużo jest zwolennikow i miejsc
          w stylu Trojan i dyskotek Vega itd.Tylko kwestia tego,że tutaj nie wchodzą i
          nie piszą..Dlatego może drażnić lukrowanie Mylnej, a gnojenie za przeproszeniem
          Summertime...ale jacy forumowicze takie forum...Każdy kogo to drażni może
          tu "lansować";) inny klub nie tylko Mylną...
          • bambii Re: sam jesteś do dupy 08.08.05, 23:26
            > ..jest tylko jakimś procentem,

tak jak kazde tego typu medium

> Każdy kogo to drażni może
            > tu "lansować";)

o właśnie ! ja nie znam wielu innych pubow dla mnie Mylna to jeden z wielu. NIe
            podoba mi sie obrzucanie Sumertime w sposob ktory wystepuje w niektorych postach
            ale puby w 80% to klienci. To oni tworza atmosfere wiec moze tu tkwi problem ?
            • Gość: tu i ówdzie ...do dupy ponownie jest też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 02:55
              Hejas hłopaki wszystko co pisałem zgadza się z prawda a temat z mylna by
              podkreslic jakie klakierstwo sie tu odbywa Nie chce mi sie czytac kto co napisał
              ale to nie ja w zascianku kleje te zdania hłopcy nie ja mam problem ja poprostu
              widze jakie tu pierdoły piszecie smutne twarde szescianiki jesteście.
              Ty Elmo smutku Jakiś ten no Off_login smutek redaktorek to też smutek koniec
              wzwodzenia TuT TURU
              • Gość: hohoho Re: ...do dupy ponownie jest też IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 09.08.05, 10:44
                Mówie Ci, skrzyknij koleszków i klakierujcie na rzecz waszego pubu...tylko
                obawiam się,że Trojan tu poklasku nie zdobedzie:P
              • Gość: no_login ROTFL do kwadratu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:53
                Dzięki za poranne rozbawienie :-)
                MSPANC, pisze się "chłopcy", przez "ch"!!!
                P.S. a zwolennicy inych knajp widocznie nie opanowali
                trudnej sztuki czytania i pisania
          • Gość: n_l re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:45
            > Dlatego może drażnić lukrowanie Mylnej,
            lukrowanie?
            lubię tę knajpę, nie wiem dlaczego miałbym źle o niej pisać
            > a gnojenie za przeproszeniem Summertime..
            z tym gnojeniem to chyba lekka przesad, a to że kilka osób dość wyraźnie
            dało do zrozumienia że nie ma obowiązku tam zaglądać, potraktowałbym raczej
            jako zachowanie neutralności
            > ale jacy forumowicze takie forum
            jesteś jednym z forumowiczów, też wpływasz na jego poziom
            • Gość: xmen Re: re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:17
              Ty niestety wpływasz źle na samopoczucie swojej mamy i dlatego tu
              siedzisz.Przykra sprawa ale kto sie pi..zdą urodził kanarkiem nie umrze
              • bambii Re: re: 12.08.05, 01:28
                Pulitzera to ty nie dostaniesz
                • Gość: szacunek Re: re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 03:20
                  Tu Trol
                  Chowaj się znowu na temat nic śmiesznym jesteś sześcianikiem.
                  Pozdrawia MilJon Ciebie samego
                  • bambii Re: re: 12.08.05, 11:27
                    Nie musisz sie przedstawiac , od razu widac czym jestes , stopka dla ciebie for free
    • Gość: zły hajs mylna do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:16
      Cep cepa cepem pogania.Ci wszyscy alkoholicy ,którzy siedzą przy barze okazuje
      się, w dzień siedzą przy komputerkach.Poobrażali się na tego,który zauważył
      jakie to mają nieszczęśliwe życie i postanowili odgryźć się na forum, a potem w
      swoich nędznych gazetkach.CHŁOPACZKI ODTRUJCIE SIĘ NAJPIERW BO Z NERWÓW
      POGRYZIECIE KLAWIATURĘ A KLAWIATURA NIE MA W SOBIE ALKOHOLU I DOPIERO BĘDZIE
      KŁOPOT ZE ZNALEZIENIEM ODTRUDKI.NO ALE Z DRUGIEJ STRONY PRZECIEŻ ZA CHWILE
      WYCHODZICIE NA MYLNĄ I NAPIJECIE SIĘ PIWECZKA Z BRUDNEJ,ZARDZEWIALEJ BARYŁKI.
      PA REDAKTORKI
      • Gość: zły hajs mylna do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:21
        Jeszcze zapomniałem pozdrowić panów profesorów Bralczyków i Miodków bo przeciez
        wiekszosc to tu profesorki.EMPEK DO TRAMWAJU I ZAWOŁAJ CHŁOPAKÓW
        • Gość: milosz Re: mylna do dupy IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 09.08.05, 15:25
          jaka trucizna taka odtrutka oj! poczytaj nieco słownika ;-)
          • Gość: Szwedzki dzwon Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:38
            Miłosz drogi człowieniu jaki Ty niunio jestEŚ? Trucizna że organizmy ich nie
            traktują nic innego jako Alkohol a odtrutka zwykłe antidotum domyslam się że
            autor miał na myśli klej budapren- Pozdrawiam Cię smutny draniu.

Pozytywna agrsja
            • milosz_furman Re: mylna do dupy 09.08.05, 16:15
              Gość portalu: Szwedzki dzwon napisał(a):

> Miłosz drogi człowieniu jaki Ty niunio jestEŚ? Trucizna że organizmy ich nie
              > traktują nic innego jako Alkohol a odtrutka zwykłe antidotum domyslam się że
              > autor miał na myśli klej budapren- Pozdrawiam Cię smutny draniu.
              >
              > Pozytywna agrsja
              jejku jej!
              nie mam pojęcia "cco poeta chciał powiedzieć" ;-)
              Sądzę, że należy czytać ze zrozumieniem i aby to ułatwić proponuję prtzeczytać
              drugi post powyżej mej pierwszej wypowiedzi..
              Życzę wspięcia się na wyżyny intelektu i owocnych skojarzeń..
              he he
    • Gość: FaloKatryk Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:05
      Racja każdy bar w tym mieście jest zje..y jak burdele w sumie to każdy taki
      bar to burdel jeszcze nikt w Siedlcach niewpadł na to by zrobić bar w którym
      niemusiał bym oglądać waszych siedleckich super wykwintnie wyedukowanych w
      gustach barowych idealistów. Siedze dekade w tej branży jako klient i pracownik
      znam obie strony i wiecie przeciesz wszyscy że się da zrobić klimat kiedyś
      wyglądało to inaczej w barach byli klienci a ich rasy zbierały się w różnych
      miejscach teraz masa się zmieszała. Cierpią na tym: ja, autor tematu i pare
      osób nastawionych pozytywnie do świata które wiedzą jak można bawić się całym
      barem nieznajomych ludzi i w jakie stany pozytywnej zabawy wprowadza garstka
      rozrywkowych ludzi i masa pozytywu.
      A teraz czas na nokouty:
      mylna: można powiedzieć że pada w ostatniej rundzie za ludzi którzy próbują
      kopiować sławy tego miasta, spiskowcy, fanje mądre dziewczyny których niema
      gdzie pyknąć. spojż na ich spojrzenia
      Kamelot - camelot - przychodzą tam ludzie z z otwartą gębą tylko nic z niej
      niewychodzi i czasem niema czego do niej wlać, nocny dla niedopitych można
      spotkać tam pijanego znajomego. śmieszni ludzie tam pracują.
      egoista - sport i alkochol szaliki i legia czyli piany sportowiec i fan legii
      piją piwko dopowiedz sobie czy lubisz siedzieć w barze przed którym biją się
      kibice?
      awangarda - "odkryjmy na nowo awangarde" to wąsaci 18letni odbiorcy shizu
      właściciela , zdaje mi się że ten bar niejest dla ludzi tylko dla dmuchanych
      lal. Bije żenadą wolałem starą spelune.
      Kuba - po co te maszyny tam stoją? umrze od dotyku nowego właściciela który jak
      ma coś zrobić to wyjeżdża na wakacje, a odpowiedzialni stażyści niepotrafią
      ogarnąć ogółu.
      Krejzy Tałn - jak ktoś zrobi w Siedlcach lokal tego typu następnym razem to
      proszą o niski sufit a nie hale na jednym poziomie cement na drugim słoma ale
      nie mi to oceniać, barmani są szybcy tak mocno że nawet naj nikt kupuje coś to
      biegają w kółko. dor selekcjon. Niewszędzie mi się udaje wchodzić tam jak
      trzeba. powinni zrobić sale pt extaza.
      dekadencja - czas między stuleciami właśnie się kończy niewiem kto się tam bawi
      stego co widze to ochrona z ludżmi tak paranoja idziesz bawić się do
      piekłazajrzyj najpierw do dekadencji jednym słowem niemiło. fatk nic niedział
      tikal - nierozumiem tego baru niechodze do niego i odrazu jest pusty wszystko
      extra tylko ta impreza to napięcie przedmiesiączkowe, zero luzu
      Samertime - który kolwiek to już czwarty i fajnie że są koncerty tylko czemy to
      jest w szałasie podczas wiatru czuje się tam jak w lesie i chce mi się iść do
      domu monotematyzm 100%
      Tabu - Zigi dajsz do przodu nieprzyjde do Ciebie jak będzie tak smutno (niewiem
      co zmienić może dziwka na rurce?)
      klimatyzacja - niewiem czy działa tam kamiennica ale jak by działała to można
      tam iść popatrzeć się na lokalnych ludzi byłem tam na rap imprezie ale się
      skończyła po trzech moich krokach. bez celu.
      Satelita (centrum) - kiedyś to były tam dobre imperzy teraz otworzą multikino i
      będzie extra.
      RESZTA barów - lokalne urwiska

Dorba podsumowanie dla tych którzy mają wątpliwości co do mojej osoby:
      Jeżeli komuś niepodoba się to co mówie to widocznie jest inny niż ja i mieszka
      w Siedlcach niebył nigdzie poza nimi (chyba że na zabawach pod). Rozszekane
      kundle w przytułku nieposłuchacie mnie z tego powodu że szczekacie sami na
      siebie razem niewidze sensu tłumaczenia czemu krytykuje a niechwale. wiem że
      niewiecie co to dobra zabawa i przez całe żecie się niedowiecie jak można
      odpłynąć w barze ze śmiechu i jak znaleść kulturalnie granice tego uniesienia
      by nieranić stolika obok , spowodować połączenie i hit. powodem takiej sytuacji
      jesteście wy takie gnidy które są spięte i szare jak chodnik i wzorowi jak
      kostka, dziewczynki to małe kuwreki niechą sie macać(bazarowe podruby) kolesie
      sztuczni w swetrach lub nie czekają aż pocałujesz ich w sygnet z napisem "ciota"
      i wogóle pozdrawiam waszą sztuczność. Nieptraficie zrobić nic ping pong. jak
      ktoś Się doczepi do zdania mojego niech jedzie w świat i sobie wróci. Ja coś
      robie dla was i dla siebie a kożystają Ci którzy wiedzą że doświadczenia się
      wymienia. Przejdź się jeden dzień w moich butach po barach zrozumiesz!
      • Gość: reh Re: mylna do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:15
        moze bys sie tłuku najpierw troche wyedukowal w ortografii zanim cos gdzies
        napiszesz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia,milosnikou HH
        • Gość: Smieszni WY Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:23
          czy tu nikt treścią sie nie zajmuje?
          Napisał prawdę jak w temacie ostra krytyka tyko pomaga tak trzymac gnoić
          najmniejsze przejawy cfaniactwa.
          POPIERWAM KRYTYKĘ

zagrabie was
          • Gość: dfj Re: mylna do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:39
            Jak to dobrze ze nie ma obowiazku chodzenia do barow!Na szczescie kolo Tu i
            owdzie i jemu podobni niezadowoleni moga do woli stac pod swoja klatka ,saczyc
            browar z butelki do ktorej nikt im nie wsadzi tlustych wlosow
        • Gość: FaloKatryk [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:36
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: heh Re: do tego krcika co go niewidać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:53
            chlopie z nienawisci do ludzi to juz sie pewnie nie wyleczysz ale slowotok i
            dysleksja sa uleczalne,niedoinformowany gnojku(dla twojej wiadomosci pisze sie
            drętwa,i rzygac,niedouku)
            • Gość: FaloKatryk Re: do tego krcika co go niewidać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:30
              Misiu Kokolino jak był bym brzydki to byś mnie słuchał? Ty pewnie wrzucach moje
              wypowiedzi do łorda i analizujesz z racji braku czasu ić w gnój "chłopie".
              • Gość: sde Re: do tego krcika co go niewidać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:32
                mozesz ta swoja wypowiedz przetlumaczyc z jebnietego na nasze ,bo nie bardzo
                rozumiem o co ci chodzi?Bylbym wdzieczny,a "łorda "to ty chyba potrzebujesz
                zeby poprawiac bledy w wypracowaniach z polskiego
                • Gość: Królik i Komercja Re: do tego krcika co go niewidać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:35
                  To teraz zagramy w szachy czy na pięści bo nikt tu o temacie tylko tym matizie
                  szmacie. Gadajcie piszcie jak chcecie co myslicie tylko na temat prosze. Mylna
                  to pab dla debilów jesli potrafią pisać poproawnie to chwała im za to że zamiast
                  znać życie regółki znać potrafią.
                • Gość: FaloKatryk Re: do tego krcika co go niewidać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:58
                  Zazrość - Dyslektyk pisze do Niedyslektyka o tym jak to on ma fajnie,
                  Niedyslektyk mówi Dyslektykowi o dyslekcji (niemam czasu leczyć dyslekcji tacy
                  jak ty będą mnie poprawiali).
                  sde - ić do swojego nauczyciela i poproś go by spytał on swojego nauczyciela
                  czy forma Łord jest prawidłowa I DAJ GŁOS
                  A TAK NA MARGINESIE TEJ ROZMOWY TO TO JEST Koło Naukowe Polonistów wszyscy
                  sprawdzają błędy analizują szukają w słownikach (Ciekawy jestem czy na ulicy
                  też chodzicie ze słownikami)
                  • Gość: sde Re: do tego krcika co go niewidać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:06
                    "ŁORD"?po pierwsze to tylko zacytowalem ciebie a po drugie slowo WORD
                    jakkolwiek pisane nie ma nic wspolnego z jezykiem polskim,wiec poloniscie nic
                    do tego
                  • Gość: wisienka Re: do tego krcika co go niewidać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:07
                    Gość portalu: FaloKatryk napisał(a):

> Zazrość - Dyslektyk pisze do Niedyslektyka o tym jak to on ma fajnie,
                    > Niedyslektyk mówi Dyslektykowi o dyslekcji (niemam czasu leczyć dyslekcji
                    tacy jak ty będą mnie poprawiali).
                    > sde - ić do swojego nauczyciela i poproś go by spytał on swojego nauczyciela
                    > czy forma Łord jest prawidłowa I DAJ GŁOS
                    > A TAK NA MARGINESIE TEJ ROZMOWY TO TO JEST Koło Naukowe Polonistów wszyscy
                    > sprawdzają błędy analizują szukają w słownikach (Ciekawy jestem czy na ulicy
                    > też chodzicie ze słownikami)

FaloKatryk, ty nie jesteś dyslektykiem, tylko niedouczonym tłumokiem. Twoje
                    błędy biorą się głównie z tego, że nie masz nic do powiedzenia i chcesz tę
                    nicość w słowa ubrać. Bełkot bez treści i sensu - błędy ortograficzne i
                    literowe w twoich wypocinach pomijam - trudno nazwać rzeczową wypowiedzią na
                    jakikolwiek temat.
      • mattiz Mylna nie do dupy 09.08.05, 16:31
        Oj czlowieku... piszesz, ze podoba sie, bosmy nie byli poza Siedlcami... Bywalo
        sie tu i owdzie... czasem tam lepiej, czasem gorzej, a w Mylnej zawsze jakos
        taak swojsko. W sumie innych lokali nie nawieedzam w Siedlcach, ale chyba
        dlatego, ze czasu mi szkoda na zwiedzanie, skoro mi my;lna podpasowala...
        Dlatego innych nie oceniam.
        a Wy musiecie miec strasznie duzo czasu wolnego, czyli nic nie robicie
        konstruktywnego, ze lazicie po wszystkich barach i oceniacie!
        • Gość: FaloKatryk Re: Matizz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:50
          1"...bosmy nie byli poza Siedlcami... Bywalo
          sie tu i owdzie... czasem tam lepiej, czasem gorzej"
          2"a Wy musiecie miec strasznie duzo czasu wolnego, czyli nic nie robicie
          konstruktywnego, ze lazicie po wszystkich barach i oceniacie!"
          czas wolny to 10 minut dziennie można mieć kilku ludzi którzy są ciekawi świata
          i chodzą po różnych barach. Tak Czy Nie? Niewstydze się niczego więc chodze
          gdzie chce i gdzie mi się podoba więc na przyszłość czytaj temat pod jaki
          piszesz i wypowidzi na które odpowiadasz.
        • Gość: Smutny bóg Re: Mylna nie do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:51
          O konkretach Mtyzie tu a nie dyrdymałach czuje jak sie lepisz kumoterstwem
          cieknie Ci z głowy choroba masz no co masz właśnie nic nie masz pozostawiam Cię
          Twojej biedzie każdego dnia.
          • Gość: pkp sandłicz Re: Mylna nie do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:09
            słodka bambii
            przykro mi, że poza internetem i trzema słownikami
            jednego autora nic więcej w twoim życiu nie istnieje.
            ale naturalnie ułatwie ci dopisanie jednego terminu w jednym z twoich
            wykwintnych słowników na jego ostatniej, czystej stronie zatytułowaniej:
            NOTATKI:
            otóż: anus to z łaciny pochodzący termin medyczny oznaczający ODBYT droga bambii, odbyt
            • bambii Re: Mylna nie do dupy 12.08.05, 12:59
              > słodka bambii

niezle :D ubawilem sie setnie widac nowy jestes , ale piszesz mocne rzeczy.

> jednego autora nic więcej w twoim życiu nie istnieje.

i wyroki orzekasz w sposob bezkompromisowy :D

> otóż: anus to z łaciny

no widzisz czyli dobrze myślalem ze to wykwit nowomowy, bo to takie dzisiaj
              trendy, jakbys cale to zdanie napisal po lacinie to bylby respect ! a tak nic a nic.

Tak sie zastanaiwam co ty robisz ze sie tym interesujesz ? no chyba ze jestes
              lekarzem to cie tlumaczy.
        • Gość: zły hajs Re: Mylna nie do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:08
          Czasu po prostu w pyte, co nie znaczy że nic konstruktywnego nie robimy tylko
          moze to oznaczac np ze robimy cos konstruktywnego o wiele szybciej niz Ty.Ale
          skoro na to nie wpadłeś tzn ze nie ma co Ci tego tłumaczyc bo tylko powstanie
          Ci niepotrzebny zamet w głowie i sie browarkiem na mylnej zamulisz
          Pozdrawiam
    • Gość: kuba styl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:22
      stylem to te wypowiedzi autora pod roznymi nickami podobne troche (moze i
      nieudolnie) do niejakiej Masloskiej Doroty, no nie?
      btw- Paw Krolowej- dobry tytul, bo mozna pawia czytajac puscic. tak jak i watki
      (choc sama tresc w nich moze zastanawiac)
    • Gość: Mola Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:54
      wszystko się zgadza do dupy.
      • Gość: MiŚ Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:17
        Bary jak bary ale na mylnej szczególnie drętwo.
        • Gość: ha ha ha Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:06
          Miś czy MŚ?
          pozdro
    • Gość: Innostraniec ---- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:33
      Nie karmta trolli !!!!
      • Gość: KOMP SPANIE MYLNA DO DUPY SAMEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 03:27
        Mylna jest barem przeklętych fizycznych robotników z głową w chmurach.
        • Gość: PAJACEK Re: MYLNA DO DUPY SAMEJ IP: *.ssmb.com 10.08.05, 09:46
          GŁUPEK
    • atom1000 dupy do mylnej!!! 11.08.05, 12:44
      • Gość: Spasiba MYLNA DO DUPY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 03:56
        Odradzam chodzenie na Mylną z prostej przyczyny człowiek który kieruje tym barem
        nie potrafi przyjmowac krytyki a jak go przycisnąc to traci charakter i udaje
        osiołka biednego i zone przed siebie wystawia - W POLSKICH WARUNKACH POLITYKIEM
        ZOSTAŃ jak sie przypną to powiedz że Ci Żona kazała następnie zmienisz poglądy
        to takie naturalne dla Twego gatunku WOŁAM KRZYCZE POKAZYWAĆ KIEPSKOŚĆ PALCEM
        POKAZYWAĆ FAŁSZ KONIEĆ SWIATA KLAKIERSTWA I OTRZYJRĄCZKI - ROZKLEIMY PAJĘCZYNKI
        LUB WYIZOLUJEMY.
        ps. Tu też nie jest lepiej - czuje sie samotny. / To dla tych co chca zmienić temat.

Dla Pana Emila pytanie - Krytykować Łatwo? Podano krytyke prosze jeść / czynne 24/h
        • emektb Re: MYLNA DO DUPY 12.08.05, 12:43
          nie mieszaj tu do bagna mojej żony bo ci w końcu twarz obiję.
          • krzycho1252 Re: MYLNA DO DUPY 12.08.05, 13:34
            Groźba karalna? W końcu Mylna i ty jako osoba publiczna z Mylną związany,
            jesteś narażony na różne uszczepliwości ( niemiłe i bardziej niemiłe). "Bagno"
            jest niepotrzebne a bicie po twarzy tym bardziej. Nastawić policzek też bym nie
            polecał.
          • Gość: ?????? Re: MYLNA DO DUPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 14:41
            sam ją wmieszałeś
        • Gość: korki Re: MYLNA DO DUPY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:53
          idź ty się leczyć człowieku, bo czytam te twoje wypociny i czytam i myślę, że
          masz coś nie tak z głową. co cie tak strasznie boli, że sie czepiłeś właśnie
          toej Mylnej i tego pana Emila?

bez pozdrowień
        • Gość: miś Re: MYLNA DO DUPY IP: 81.15.159.* 12.08.05, 12:59
          Mylna OK, choć byłem tam tylko raz. Ale wybieram sie znowu!!!!!!
        • bambii Re: MYLNA DO DUPY 12.08.05, 13:05
          > Odradzam chodzenie na Mylną

Rzucasz blotem tak dla satysfakcji z samego rzucania ? gdybys przeczytal to co
          napisales zawstydzil bys sie strasznie. Co ma odpornosc na krytyke z
          prowadzeniem baru ? (pomijam fakt ze nie prowadzi tego baru).
          A reszta to juz bełkot-zanim napiszesz pomysl to nie boli.

Zastanwaiam sie gdzie jest bogini takie tutaj pole do popisu :)
          • bogini_nocy Re: MYLNA DO DUPY 12.08.05, 13:21
            bambii napisał:

> > Odradzam chodzenie na Mylną
            >
            > Rzucasz blotem tak dla satysfakcji z samego rzucania ? gdybys przeczytal to co
            > napisales zawstydzil bys sie strasznie. Co ma odpornosc na krytyke z
            > prowadzeniem baru ? (pomijam fakt ze nie prowadzi tego baru).
            > A reszta to juz bełkot-zanim napiszesz pomysl to nie boli.
            >
            > Zastanwaiam sie gdzie jest bogini takie tutaj pole do popisu :)

Zajęłam już w tej sprawie stanowisko. Nie czytałeś? :-D

Bogini
            >
            • bambii Re: MYLNA DO DUPY 12.08.05, 16:18
              czytalem czytałem ale ciebie trzeba zawsze tak podlechtac :)
              • bogini_nocy Re: MYLNA DO DUPY 12.08.05, 16:33
                bambii napisał:

> czytalem czytałem ale ciebie trzeba zawsze tak podlechtac :)
                >
                no cóż, kobieca próżność :-D

Bogini
        • Gość: bankier.com Re: MYLNA DO DUPY IP: *.ssmb.com 12.08.05, 13:09
          człowieku idz wez sobie zimny prysznic. Prowadzi fajna knajpe, i jest fajna
          osoba, z którą mozna normalnie pogadac.

A ciebie na ulicy nie chcialbym spotkac, bo takie gnidy powinny tylko przy
          klawiaturze siedziec ze swoimi malymi mozdzkami wyplywajacymi na klawiature

Tomek
    • anarchaniol Re: mylna do dupy 12.08.05, 14:04
      O co, ta cała wojna??
      Każdy chodzi tam gdzie chce. można ponażekać ale, to co się tu dzieje, to lekka
      przesada. Ja osobiście lubię Mylną a i Camelotem nie gardzę. W Awangardzie też
      jest miło. To zależy w jakim nastroju jesteś i z kim idzie się i po co. Fakt,
      brak jest jeszcze kilku pubów o innym klimacie co widać tu.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=27536189 ale z czasem może to się
      zmieni;). Pozdrawiam wszystkie puby, te lubiane i te nielubiane, a co. we
      wszystkich są ludzie, więc ktoś je lubi.
      • Gość: hohoho Re: mylna do dupy IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 12.08.05, 20:23
        Poszłam sprawdzić o co tyle krzyku z ta Mylną:)
        Wypiłam pifku...jest ok:)
        • Gość: sde Re: mylna do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:40
          to w sumie smutne ze w naszym miescie zyja takie indywidua ktore nic nie
          potafia sami stworzyc a tylko umieja krytykowac poczynania innych.Ech,ta
          bezinteresowna zawisc,kiedy tacy powymieraja?chyba nie doczekam.Tak samo jak
          nie doczekam remontu pewnej figurki...
          • Gość: ma ma Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 18:08
            Sie sam sobie przypatrz przygnebiony chłopcze.
            • Gość: kupa i miszcz Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 19:03
              zamiast myśleć kiedy wymarniem na umarcie
              załatf se porzondne stacje dyskietek
              • Gość: wa le ko nia [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:44
                • Gość: barton Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:22
                  ukasz ty se lepiej kaca polecz (lub główkę) męczący jesteś i nie jest to już
                  śmieszne
                  • awwika Re: mylna do dupy 21.08.05, 01:13
                    smaczne ciasteczka:) aa....te kropeczki na nich to...co???;-))
              • Gość: sde Re: mylna do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:14
                nie wiem o co chodzi w tym grypsie ze stacja dyskietek ,ale ja proponuje ci
                zebys sobie kupil porzadny slownik poprawnej polszczyzny i troche go
                postudiowal to moze nastepnym razem jak cos napiszesz to ktos cie zrozumie
                (bylbym wdzieczny za wyjasnienie o co chodzi z ta stacja dyskietek?)
                • Gość: Siedlce Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:26
                  W siedlcach jest mnustwo zła :)
    • Gość: kolt Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 11:54
      ...jest
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxx Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:28
        Łukasz, daj spokój...
        • Gość: suka Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:31
          Łukasz w co stukasz?
          • Gość: dren Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:08
            w michał co prztykał
            • Gość: szpara powalona Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:38
              gó..
            • awwika Re: mylna do dupy 24.08.05, 23:45
              EEEj! :-/ co jest?
    • Gość: Pan Czesio Re: mylna do dupy IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 15:47
      Jeśli chodzi o Mylną, to moim zdaniem jest całkiem sympatyczna (nawet mini
      ogródeczek piwny jest w końcu). Każdy z reszty lokali, tutaj wymienionych, też
      ma w sobie coś takiego co przyciąga ich bywalców.
      Szkoda mi tylko tych którzy tutaj tak narzekają, bo chyba tylko w zaciszu
      domowym, jak myszka pod miotełką czują się dobrze i jak u siebie...
      • nicoscokej Re: mylna do dupy 28.08.05, 13:07
        Fakty proszę ja was a nie jakieś dyrdymały piszcie akurat narzekali ludzie
        którzy doskonale wiedza co piszą a wasze wyssane z palca legendy o tym jak to
        jasno jest nikogo nie interesują piszmy co jest żle taki temat tu był o tym jak
        jest cudownie to każdy wie :) kupa śmiechu na tym forum .
        Jak ktoś już poruszy temat to przyczepi się jakiś badyl że z błędami albo że coś
        nie chodzi o formę a treść jest wątek dla tych co widzą syf Knajp siedleckich a
        jak ktoś wcześniej w tym temacie wspominał knajpy tworzą ludzie czyli MY jednym
        słowem ile wymagamy tyle dostajemy . Jesteśmy zaściankowi i takie mamy nawet to
        forum jest jak czworak z wioski nadburzańskiej wszyscy klepią się po plecach a
        jak zapada noc to scyzoryki się same w kieszeniach otwierają. Jestem jednym z
        Was (jednym z Nas) Kim jesteśmy ? Juz odpowiadam Jesteśmy flegmatyczną naturą
        jądrem kpiny z życia Wstydzę się że przyszło mi żyć z cwaniakami klakierami
        badylami otrzyj rączkami pseudo redaktorami konikami bez zębów ćpunami
        przeintelektualizowanymi flegmatykami wszystkimi bublami natury ludzkiej. Tak
        wygląda świat zapytasz? Tego nie wiem ale mój kraj wygląda jak miska spod zlewu
        raz mokra raz wilgotna ale wiecznie brudna. Kropka

Wystapili:
        W rolah głównych:
        zero przyjemności
        złośliwość
        brak rozumu
        kumoterstwo
        ćpuństwo
        brak zrozumienia
        nedza
        bród
        głód
        lęk
        Osoby które są ściskane przez główne role:
        Redaktorzy siedleckich gazet którym mama do tej pory pierze skarpetki oraz Ci
        którzy są chorągiewkami innych nie ma w siedlcach.
        Zlasowani właściciele knajp.
        Znerwicowani forumowicze którzy nie wyleźli z przed komputera od 98..
        Zapoceni sportowcy.
        Ochraniacze jak redaktorzy.
        No i kto tu jeszcze wystąpił och zapomniało się blaszkach i papierówkach.

WSZYSTKIM NARKOMUSOM ŻYCZĘ CIEPŁEJ PAJPY.

Jest wspaniale.

Kropka pozdrawia.
        • bambii Re: mylna do dupy 28.08.05, 15:45
          Swiat sie zmienia, zawsze myslalem ze norma jest ogół a nie margines
          • nicoscokej Re: mylna do dupy 28.08.05, 18:21
            Normy dyktuje ogół a margines je zmienia człowieku hej.

tut Tu ru
          • szaman.morski Re: mylna do dupy 30.08.05, 13:53
            Gorsza sprawa że to margines stanowi ogół.
            • nicoscokej Re: mylna do dupy 30.08.05, 18:53
              jakies nieporozumienia tu sie pojawiły lub fantazje .
        • Gość: polityk Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:21
          zawsze możesz zmienić kraj, wyjechać, proste to rozwiązanie i banalne, możesz
          też próbować coś zmienić dobry przykład
    • Gość: szpara Re: mylna do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:20
      ciekawe co Łukasz napisze
      • Gość: łukasz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:11
        • Gość: Komin Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:15
          nie jakaj sie pie..u bo Ci nie wychodzi
          • Gość: mleko psie Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:03
            Ubyło dwuch namiotów z dorobku siedleckiej taniej rozrywki masowej a i pewnie
            kilku ogrodów chmielowych :). Jak by tu podsumować wakacyjne zabawy??

Działo się ?? oj nic się nie działo smutek i smutek potrójny...
            Dziś oficjalne otwarcie sceny koncertowej w Dekadencji Pan MŚ przytnie spory
            chajs i będzie kuresko przyzwoicie nie ma co ostra jazda hłopaki ... Platyna
            dziwki bans i lans ...
            • Gość: mariano Re: mylna do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:33
              Coś mu strasznie ten chajs liczysz kolego - nieładnie, oj nieładnie. Pewnie sam
              na piwo od mamy ciągniesz i stąd ta frustracja.
              • Gość: krawęć-łabęć Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 03:36
                klemotofobia-zostawianie bałaganu
    • Gość: ziarnkokau Re: mylna do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:53
      up
    • Gość: Laleczka "wypasione" lokale w Siedlcach IP: 80.50.90.* 25.10.05, 13:01
      Hej! Spoko to napisałeś moje zdanie jest takie samo!!!W Crazy Town małolaty z
      wytlenionymi włosami,biustem na wierzchu,miniówie w postaci paska szukają
      przygód z ochroniarzami:)Za duzo tych gorących nastek.Potem podjedzie
      chlopaczek tatusia samochodem wysmarowany samoopalaczem bądz po solarim i w
      drogę:)W Tikalu ostatnio a w zasadzie w jego okolicach była moja kumpela
      zjefajny tłok, kiedyś nawet było tam fajnie.Dekadencja kiedys było fajnie ale
      teraz to już lipa.Moim zdaniem najlepszym lokalem była Buena Vista i tego będe
      sie trzymać.Gorące pozdrowionka i buziaczki dla autora!!!
      • Gość: ziarnkokau Re: "wypasione" lokale w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:03
        Słuchaj napisałem to tu bo mylna jest do dupy a nie jakieś cycki które akurat
        soł okej pewnie jesteś jakąś paszteciarą i Ci już cycki przeszkadzają to nie
        powód dla którego krajzi tołn jest kiepskie w krajzi tołn dostrzegam po czasie
        pewien plus jednoczy mega wieś i się ona nie kręci po mieście Brawo

To tak jak z gettem w camelocie dla śmierdzącech butów tak w crejzi geetto dla
        wiesi.

Pocałuj mnie w dupe Czaki
        • Gość: Trikc Re: "wypasione" lokale w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:28
          Potwierdzam odbiór. kałczukowe teorie. przereagowania wtórne. syndrom kotka
          chodzącego po szkle. ołwer
          • Gość: ziarnkokau Re: "wypasione" lokale w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 12:02
            Moim zdaniem dziś lubie dzień zaczynać więc myślę że kurcze pieczone na mylnej
            nic sie nie zmieniło do tego z dnia na dzień smród cholerny posprzatajcie tam
            prosze Was bo nie skończy się na h5n1 czy hif.

A w Atolu widziałem nawet specjalna firma to robi tam nie ma obawy złapać syfa
            nie to co na mylnej.... pod wzgledem czystości wygrywa na dzień obecny ATOL i
            PKP z samego rana.

Czy ktoś widział by czyścili camelota (ja nie) ?? powinni to robić zdecydowanie
            podwójnie częściej.
            • Gość: zdziwiony Re: "wypasione" lokale w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 12:05
              Szczegolnie po twoim tam pobycie.
              • Gość: Trikc Re: "wypasione" lokale w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 13:02
                Chyba: PoT am Twoim Szczególnie
            • Gość: hip Re: "wypasione" lokale w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 13:31
              wiesz przyznać trzeba, że twój nick bardzo trafnie oddaje twój charakter
              • Gość: ziarnkokau Re: "wypasione" lokale w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 13:45
                dajcie wiare chciałbym napisac mylna nie jest do dupy....
                chce też doczekać kiedy przestaniecie szczekać a zaczniemy mówić o faktach w
                siedleckich barach bije smrodem i stechlizną.
                Gotów jestem stwierdzić że animator kultury którego tak kochacie ma poczucie
                estetyki niestety fakty są faktami... W pizzerii kampa na starowiekskiej w
                niektórych fotelach mozna znalesc kawałki pizzy ha ... od wczoraj sprawdzam
                czyśtośc waszych barów.
                • Gość: Trikc- durniu Re: "wypasione" lokale w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:51
                  Proponuję rozdawać nagrody "Kauczukowej Piłki" dla barów które świecą
                  przykładem. proszę o kategorie. i o coś jeszcze prosze o piłki i listę miejsc z
                  obrzędkiem gastronomiczno rozrywkowym. (proszę nieumieszczać stołówek szkolnych
                  itp. placówek państwowych).
                • Gość: Trikc Re: "wypasione" lokale w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:53
                  Ciężko pchać wózeczek! pomogę troszkę na raz dwa trzy razem
                  • ziarnkokau Re: "wypasione" lokale w Siedlcach 24.11.05, 13:35
                    Chce wznowic temat łoj toki toki
    • sde_kamelot Re: mylna do dupy 28.11.05, 21:35
      Umyłem włosy i już nie będę przecierał tu i tam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka