Dodaj do ulubionych

Wentylacja

21.05.16, 07:00
Witam. Poszukuje osób które maja problem z wentylacją w mieszkaniu, szczególnie w bloku 77.
Obecnie jestem na etapie walki z administracją w tej sprawie ale może jak będzie nas więcej to w końcu uda się coś z tym zrobić.
Na ich prośbę mam zamontowany nawiewnik i nieszczelne okna a problem dalej wystepuje.
Obserwuj wątek
    • julk-a282 Re: Wentylacja 21.05.16, 18:42
      Witam ale o co dokladnie chodzi ...z wentylacja .
    • mieszkanka2008 Re: Wentylacja 22.05.16, 07:23
      Zamiast wyciągać to wdmuchuje powietrze mimo iż jak już wspomniałam jest zamontowany nawiewnik okienny i są nieszczelne okna.
    • jac3k27 Re: Wentylacja 22.05.16, 07:52
      A z która administracją walczysz? Ten temat jest poruszany prawie na każdym zebraniu, odkąd pamiętam. Na ostatnim również. Jeśli byłaś na ostatnim zebraniu w marcu, to powinnaś wiedzieć. Po za tym, chciałbym przypomnieć, że jesteśmy wspólnotą i tzw. administracja zrobi to co wspólnota uchwali. Tylko co można tu zrobić, jeśli na zebrania przychodzi ok. 3% właścicieli? Trudno też oczekiwać od tzw. administracji, że będą teraz przebudowywać ciągi kominowe, jeśli ktoś je źle zaprojektował. Nie po to JW Construction wcisnęło tu swój zarząd, żeby oni działali przeciw swoim mocodawcom. Ktoś kto chodził na zebrania od początku ten widział, jak dzielnie nasza tzw. administracja broniła usterek budowlanych itp. Wracając do sprawy wentylacji, co sądzisz o propozycji, która była omawiana na ostatnim zebraniu wspólnoty?
    • mieszkanka2008 Re: Wentylacja 22.05.16, 20:27
      Nie byłam na zebraniu i nie chce się tutaj rozpisywać na temat swoich "przepychanek" z administracją. Jedyne co mogę wspomnieć to że ta sprawa jest już podjęta przez Inspekcje Nadzoru Budowlanego. Liczę że w tym wątku odezwą się osoby które też maja ten problem bo bardzo chciałbym porozmawiać z nimi osobiście.
      • obserwatorvictoria Re: Wentylacja 10.06.16, 23:41
        ble ble ble, nie strasz nie strasz, bo się .... wink
        nie musisz się przepychać wystarczy porozmawiać wink
      • lewaszki Re: Wentylacja 22.12.16, 16:02
        Czy coś udało CI się wskurać w tej sprawie?
        Mi podczas ostatniego przeglądu powiedziano, że ciągu w ogóle brak.
    • ania41782 Re: Wentylacja 13.01.17, 21:35
      u nas to samo
      • mieszkanka2008 Re: Wentylacja 17.01.17, 10:41
        Witam. Nie chce rozpisywac sie tutaj na forum ale chetnie porozmawiam z osobami ktore maja ten sam problem. Tel 607-503-485
    • k.sobieraj.78 Re: Wentylacja 05.12.17, 15:07
      Witajcie.
      Chciałam przestrzec mieszkanców osiedla Centrum Park w Radzyminie czyli Armii Krajowej 4,6,8,10 a przedewszystkim panie mężatki jak ja. Do budynku Armii Krajowej 8 na parterze wprowadziła sie prostytutka tak zwana TIRÓWKA i dziwka na telefon. Ma okolo 175 cm wzrostu czarne krucze włosy w wieku okolo 30-35 lat wysolaryzowana .Z tego co sie dowiedziałam to wynajmuje ona mieszkanie od strony altan smieciowych. Będąc na placu zabaw widuje ją czasem jak sie pręży na tarasie i ogródku. Ta latawica podrywała mojego męża, zapewne tez i innych meższczyzn w sklepie i na ulicy. Nie rozumie jak mozna wynajmowac mieszkanie takiej osobie, trzeba by pogonic te latawice z naszego osiedla.
      Nastepnym razem napisze numer mieszkania krore wynajmuje.

PANIE UWARZAJCIE NA SWOICH MEZSZCZYZN !!!
      • k.sobieraj.78 Re: Wentylacja 05.12.17, 15:07
        Tak jak obiecałam, podajen numer lokalu ktory ta LADACZNICA wynajmuje. jest to lokal nr.15.
        Dokladny adres to:

ALEJA ARMII KRAJOWEJ 8 lok. 15.

Zróbmy coś i pozbądzmy sie tego kurestwa z naszego osiedła.
        Jeszcze tylko pragne zwrócić uwagę, iż w lokalu może dochodzić do przestępstw okołoprostytucyjnych takich jak stręczycielstwo, sutenerstwo czy kuplerstwo,a może i narkotyki.
        –Jakby tego było mało, to nawet nasze dzieci są zaczepiane przez panów dopytujących, gdzie tu mieszka pani prostytutka, bo już u niej był, ale nie pamięta gdzie.

Nastepnym razem wrzuce tu zdjecia tej ladacznicy i jej kolezanek TIRÓWEK które tez tam przychodzą..
        Odpowiedz Cytuj Link

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka